ÅRETS JULGRANS SHOPPING.

Happy torsdag darlings! 

Är det någon mer än jag som i.n.t.e. riktigt får ihop det som händer Isabella Löwengrip just nu? Jag känner att jag vill följa upp saken eftersom jag gav det ett helt eget inlägg häromdagen då jag, på riktigt, trodde att hon hade “undre världen” efter sig men nu, när H uttalat sig och hon bloggat vidare om saken så känns allt plötsligt väldigt märkligt… Jag får inte alls ihop det? Tror hon hade gjort bäst i att ligga väldigt, väldigt lågt och att inte uttala sig alls.  Eller vad säger du? Följer du med i dramat?

Och nu närmar sig sig verkligen 1:a december och 1:a advent med stormsteg och igår var jag iväg och shoppade årets julgranar! Åh det var så mysigt… eller snarare kyligt kanske… och stackars killen som hjälpte mig (samma kille som förra året, han kände igen mig…jag är nog den årliga snurrigaste julgrans-shopping-kunden ha, ha) för jag klarade i.n.t.e. att välja… så – de (ja, till slut var de 2) fick öppna upp den ena granen ur nät efter den den andra. Hörde jag jobbig kund eller? ha, ha. Men de hade världens tålamod och till slut så lyckades jag i alla fall välja. Puh…  Men – tyvärr hittade jag inte en sån där maffig american christmas gran att ha ute på framsidan av huset som jag hittade förra året… åhhh den var magisk! Årets är ja.. lite mindre kan man nog säga… så jag är inte 100% nöjd men så får det bli… OM jag inte åker ut och söker vidare idag för när jag sladdade förbi Blomsterlandet på väg hem, med 2 granar i bilen, så såg jag att de hade exakt den storlek jag var ute efter. Men hur typiskt? och det var ju inte direkt läge att köra tillbaka till Granngården och lämna tillbaka den ena efter allt jobb personalen lagt på mig, även om det lockade… för då hade nog personalen sprungit åt ett annat håll och sagt att jag inte är välkommen tillbaka, ha, ha, ha.  Det ska inte vara lätt alltså! 😉

 

Så här såg vår utegran ut förra året och vet du vad jag ser nu? Att det inte var en kungsgran jag hade ute!? det var ju en “vanlig”… så – där stod jag bland kungsgranarna och letade i onödan igår…. Shit alltså, jag måste tillbaka!!! för de hade stora maffiga vanliga granar och det är ju så klart en sån jag ska ha!  Oh my,  killarna på Granngården – se upp – I´m on my way!!! ha, ha, ha.  

Ni som har koll… visst inte är det här en kungsgran? det är en “vanlig” va? eller?  Och se så galet mycket snö vi hade vid den här tiden förra året! i år har vi i.n.g.e.n. snö ännu, bara frost som gör att det ser lite vitt ut ute… så det är STOR skillnad.

 

Bäst jag fångar dagen om jag ska hinna med allt detta gran fix…  så tokigt…  När köper du själv gran föresten? OM du överhuvudtaget köper gran? du kanske har en oäkta?  Det har jag också, flera stycken, men jag tycker att det är mysigt att ha 1 äkta… det doftar jul och känns lite extra mysigt… Och nu upptäckte jag att jag shoppade “årets granar” e.x.a.k.t. samma dag förra året, den 28:e november.  Det verkar vara min årliga gran-shopping-dag.

Önskar dig en magisk torsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “ÅRETS JULGRANS SHOPPING.”

 1. Carolina says:

  Åh jag älskar julgran! Här har vi redan klätt årets gran, tycker det är så mysigt att ha hemma! Vi har alltid en äkta, vattnar man dem noggrant så håller de länge Det ser ut som en vanlig röd gran det där

  • Ja men visst ser det ut som en vanlig gran? Tusen 1000 TACK för hjälpen Carolina! 🙂 Då blir det en till julgrans-shopping-tur på mig idag. Och precis som dig så älskar jag julgranar!! Och så underbart att du redan har klätt din! det är ju nu vi ska njuta och en gran lyser upp så fantastiskt fint och gör det så mysigt !

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

   • Carolina says:

    Tack!! Glömde ju skriva, jag är exakt lika jobbig som du, brukar be dem packa upp massa granar då jag har sååå svårt att välja och vill ha den perfekta haha. Men i år hittade jag faktiskt en direkt som redan var upppackad:)

    Ha en fortsatt fin dag!

    • Ha, ha, härligt att höra att det inte bara är jag… 😉 Jag åker alltid till Granngården p.g.a. att de har granarna upp packade där men i år hade de inte hunnit ta ut så många ännu, jag var för tidigt ute… så – därför fick de öppna upp. Att köpa en gran i nät känns lite som att köpa grisen i säcken för den kan ju se ut hur som helst… och det vill vi ju inte ha… perfekt ska den va! till killarna i butikens förtvivlan igår.. ha, ha.

     Ha en fortsatt bra dag du också! 🙂

 2. elin says:

  Vi kjøper siste helgen før julaften. Har høyt under taket og vil ha en stor og vid gran.

 3. Linda says:

  Jag tror anledningen till att hon gick ut med det i media var för att meddela de personer hennes ex är skyldig pengar, att hon inte är inblandad och att dom ska lämna henne ifred.
  Hon kände säkert till att han använde andras pengar men tror inte hon la sig i eller ville veta.
  Anledningen att hennes ex påstår att hon ljuger är för att han vill försöka rädda situationen. Han hade nog inte räknat med att hela Sverige skulle få veta. Hans försöker rädda sitt rykte.
  Jag är bekant med Isabelle och råkar veta att hon är väldigt noggrann med pengar och mitt och ditt när det gäller pengar. Är helt 100 på att hon inte är inblandad i exets affärer.

 4. Linda says:

  Sorry för stavfel, Isabella menar jag givetvis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *