VÄRLDENS STÖRSTA TACK!!!

 

Mina kära, fina, underbara bloggvänner! 

Åhh ni är ju bara på riktigt världens absolut B.Ä.S.T.A.!!! Tusen 1000 miljoooner TACK för all feedback jag fått på mitt förra inlägg!  Jag är så otroligt rörd, glad, smickrad och tacksam att jag inte har ord…. Och om det inte vore för alla fina kommentarer ni strösslat över mig och all underbar respons jag fått både här, på instagram och av er som jag mött irl så hade jag inte kunnat skriva detta men… ni har övertygat mig om att min blogg faktiskt uppskattas så Årets Julklapp från mig till dig är… *trumvirvel*…:

♥ Att Jag Fortsätter Att Blogga!!! ♥

Och –  jag lovar att jag ska fortsätta att bjuda er på inspiration, feelgood och glädje i sann Gizmolina anda! För jag ska verkligen motbevisa annonssäljarna att det visst finns en “bloggmarknad” för mig och kanske vi kan hjälpas åt att göra en kul grej, för att visa att Taisweep gjorde fel som valde bort mig…? Så,  om alla ni u.n.d.e.r.b.a.r.a. bloggvänner klickar er in på min blogg (minst) en gång extra i dagarna framöver, som en test för att se hur det påverkar min statistik, också kan jag kopiera den sen då jag ska försöka hitta samarbetspartners! Vore inte det spännande? Så –  Let´s do this together, let´s show them that Gizmolina´s is the place to be!  Ha, ha.  Nej men allvarligt, det vore faktiskt riktigt intressant att se vad en sån liten sak som fler klick på min blogg kan bidra till.  Så: let the test begin!  Också önskar jag dig en m.a.g.i.s.k. fortsättning på julen hela vägen från ett varmt & soligt Thailand! 🙂

 

Årets familjebild by the pool mellan julklappsöppning och middag på julafton.  Vi önskar er alla en riktigt, riktigt GOD JUL och drömmiga mellandagar med massor av lyckliga stunder.

Ha, ha. Som jag brukar skriva: man får det så kul som man gör det här i livet.

Mitt älskade hjärta.

We´re the Gizmo´s.

 

Nu önskar jag dig en helt underbart härlig kväll fylld av feelgood.

Och tusen miljoner T.A.C.K. igen för all er feedback, jag är så obeskrivligt tacksam!!!

Loooove you!

P.S Idag är min blogg på plats 46 hos Bloggportalen i kategorin: Mest besöka privata bloggar.  Och i underkategorin: Föräldraskap & Barn är min blogg på plats 16.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

 

 

Kategori: Allmänt, Julen 2018, Thailand 2018 | 23 Comments

23 responses to “VÄRLDENS STÖRSTA TACK!!!”

 1. Marie Å says:

  Jippiiiiiiiiiii!!!!!!!❤️❤️❤️

 2. Lena says:

  Tjohooo vilken härlig julklapp som du ger oss !!
  Ingen blir gladare än jag! 🙂 🙂 🙂

 3. Kerstin says:

  Kom ihåg att du ska blogga för din egen skull och ingen annans.

 4. Anna says:

  Åh tusen tack! Bästa julklappen!!!!!! kram Anna

 5. Amie says:

  Klickar på, nu jäklar ska dom få.. God fortsättning kära du

 6. Viktoria - pinkpastry says:

  Woho! Bästa julklappen någonsin! Du bjuder på så mycket glädje. Ska besöka dig tok mycket och göra detsamma från makens mobil! Stor kram och tusen tack!

 7. Emma says:

  Hurra <3!!!!!!

 8. Louise says:

  Vad glad jag blir över att du fortsätter blogga! /Louise

 9. Frida P says:

  Åh vilket härligt inlägg! Gud vad glad jag blir att läsa att du inte ger upp utan fortsätter att peppa, inspirera och glittra över oss. Om du bara visste hur mycket din blogg betyder för oss allihop alltså! Vi är ett stort gäng Gizmos som måste försöka att ge tillbaka allt det du ger oss. Så berätta, vad kan vi göra förutom att gå in på bloggen många gånger varje dag? Måste vi göra det från olika enheter eller kan man använda exempelvis mobilen varje gång? Och spelar det någon roll hur många som kommenterar, behöver vi bli bättre på det för att öka statistiken? Vi gör allt för dig vet du <3

  Det var även väldigt härligt att få se lite mer från Thailand och ni ser verkligen ut att ha det toppen! Njut på och ha det lovely.

  Stor kram

 10. Majalena says:

  Men raring, din vebbplats är inte säker!!!!! jag tror du skulle få fler kommentarer och feedback om du ändrade det. Kanske också ändrade på vänster sida att du bor i Luleå och inte i Oslo. I all välmening. Kram

 11. Katrin Lindenhall says:

  God fortsättning och önskar även ett Gott nytt år.
  Brukar inte kommentera men gjorde ett inlägg i ditt förra igår.
  Så trevligt att du fortsätter, allt är säkrat på morgonen till kaffet. Det är ju så man ger ju aldrig upp även om vägen är liiite krokig ibland men livet är fullt av utmaningar men då behövs lite för lite mys i tillvaron. Ser fram emot att fortsätta följa dig.
  Ta hand om er allt ni kan när ni är tillsammans för livet går inte i repris, så kör på och all lycka till. Hälsningar från ett -9 gradigt Luleå så njut av

 12. Katrin Lindenhall says:

  Jag la till lite palmer goda drinkar, mat och såklart sol som ni ska njuta av men den kapade texten. Därför så önskar jag er det istället. Sköt om er och visa dom vad de missar!!!!

 13. Karin says:

  Åh, tack! Så kul att se dig glad. Jag känner dig inte men har ändå känt en oro över dig. Ha en fortsatt härlig vistelse. Kram kram kram.

 14. Tina says:

  Hur kan ett avtal med Tailsweep se ut? Vad är deras den och vad är din? Om dom ska fixa samarbeten till dig här dom inte gjort ett bra jobb tex då jag inte kan minnas nått samarbete hos dig? Det är iofs befriande m2d en blogg utan reklamlänkar men jag förstår ju att även bloggare måste försörja sig och man väljer ju själv vad man vill läsa.

 15. Mia says:

  Har inte heller sett några samarbeten? Sen är inte din blogg så uppdaterad i texten till vänster och ibland går det länge innan inlägg så klart man slutar och klicka in.
  Har läst din blogg i alla år men måste erkänna att den var roligare för några år sedan så klickar numera in kanske 1 gång/v.

  Tycker det känns märkligt att du ber om ökad statistik, det är väl inte långsiktigt? statistiken säger ju här och nu och vill du få upp statistiken igen på rätt sätt kanske du behöver ändra ngt i innehållet så du får tillbaka dina gamla läsare oftare. Bara en tanke.
  Blogga för vår skull…inte för ett företags statistik!

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Jag tycker bloggen är precis lika underbar som alltid! Däremot läser man väl inte lika mycket bloggar som förr med Instagram och allt som kommit. Men jag tycker inte alls det är samma sak med insta som en blogg, värderar en blogg så mycket mer. Och din är den enda jag fortfarande besöker varje dag, så säg va vi ska göra så hör vi det! Stor kram

  • Kerstin says:

   Hon ska väl ändå blogga för sin egen skull…?!

 16. Evelyn says:

  God fortsättning på dig också. Jag tror inte att människor läser lika mycket bloggar som förr. Tyvärr 🙁 Och vad betyder det egentligen att hamna på en topplista? Är det inte härligare att ha 4 genuina bloggläsare än 101 263 stycken som man ska få be pm att klicka på bloggen så den ska hamna högre upp? Näe fortsätt du skriva för dem som tycker om det och strunta i sponsring och topplistor för då ökar kraven och stressen. Och ska man ha sponsorer så kräver det ju lite tillbaka det är ju rätt så självklart? 🙂 Feelgood i all ära men du har tex inte bytt heather eller info på många år…. Bloggar och bloggstorhetstid är en färskvara.

  Trevlig helg. 🙂

 17. Anna says:

  Hej! funderade på… föräldraskap och barn är det rätt kategori för dig? säkert svårt att hitta rätt då du är så mångfacetterad 🙂 synd att det inte finns en kategori som heter feelgood då skulle du vara 1:a
  🙂 Hoppas ni får en underbar nyårsafton! kram

 18. Barbro says:

  Är det en tävling?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *