ÅRETS KOSTYME: FÅGELSKRÄMMA!

 

Goood torsdag darlings! 

Här startade dagen med att det stod en taxi utanför huset kl. 05.30 eftersom jIG hade tidig take off mot Oslo. Sen var det full make-up-fix för Johanna inför den årliga karnevalen / maskeraden på hennes nya skola. Det är inte tema halloween, alltså inte fokus på att vara läskig, så hon var så osäker på vad hon skulle vara i år? Men så hittade hon en riktigt cool sminkning till en fågelskrämma häromdagen och test sminkade sig så – det fick det bli!  Alltså det är så otroligt härligt att hjärtat är så stor nu att hon fixar kostyme och smink själv och jag älskar hennes unika kreativitet!

Och torsdag idag vilket betyder att vi girls har resdag i morgon. Vi bokade vår flight efter att J skulle ha skola men så blev de plötsligt lediga en xtra dag (en lärare på skolan har gått så all personal + elever som haft läraren ska i begravning) så med facit i hand så hade vi kunnat resa idag… Men samtidigt så ser jag att jag behöver dagen till allt fix som ska göras innan avresa så är nog BRA att vi reser i morgon eftermiddag ändå!  Och alltså tusen miljoooner T.A.C.K. för all underbart härlig feedback jag fått på både flamingoballonghistorien (som ju bara är helt fantastisk!) och på den halloween inspiration som jag bjudit er på senaste dagarna. Ni är flera som skriver till mig att ni tycker att jag ska göra en bok av alla mina kreativa idéer och det är verkligen den allra finaste komplimang jag kan få! Så – från hjärtat: TACK!!!! Ni gör mig väldigt, väldigt glad, smickrad, rörd, lycklig och tacksam!!! 🙂

 

Världens coolaste fågelskrämma på väg ut genom dörren vid skolan på morgon (jag kör alltid på torsdagarna när J har idrott direkt på morgonen eftersom det är en bit från skolan) . Alltså jag älskar hennes make-up!!!  (och den här regnjackan med pälsfoder på insidan är verkligen ett tips! köpte den förra året på Zara men har sett att de har lik i årets sortiment. så genialt med pälsen som värmer för oss här uppe i norr…)

Say hello to Miss.Scarecrow. (fågelskrämma på engelska). Hon lånade en av mina väskor och körde den som skolväska för att få en snyggare helhet till sin look.  Och den passande skjortan hittade vi på H&M igår…

 

Nu fångar vi dagen och fyller den med kreativitet & härlig energi!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Halloween | 16 Comments

16 responses to “ÅRETS KOSTYME: FÅGELSKRÄMMA!”

 1. Hulda says:

  Váááá vad fint 🙂

 2. Lena says:

  Häftig sminkning 🙂

 3. Maria says:

  Så duktig hon är!

 4. Mussi says:

  Så utrolig fin og kreativ hun er herlige Johanna Har følt dere i maaaaange år og får så mange kreative ideer fra deg. Ha en fin kveld!

  • Åh vilken underbart härlig feedback du bjuder oss på Mussi! Tusen 1000 miljoner TACK!!! 🙂 Jag blir så glad då jag läser att du följt oss länge och Johanna hälsar och tackar för den fina komplimangen!

   Önskar dig en strålande BRA dag ! Stor klem! 🙂

 5. Mia says:

  Så cool och kreativ dotter du har!

  • Åh tusen miljoner TACK för fina ord Mia! 🙂 Nu smiler jag från öra till öra här ! Johanna är verkligen cool och jag är så stolt över henne.

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 6. Annika K says:

  Asså jag måste vara blind
  Men var läser jag om hur ballongfärden slutade?

 7. Susanne says:

  Såå fin kostym och sminkning!

 8. Silje says:

  Så fantastisk flink og fantasifull hun er❤️ det har hun nok arvet av sin mamma
  Ha en strålende helg!☀️

 9. Karin says:

  Åh, så häftigt gjort. Johanna är jätteduktig och fantasifull. Hoppas att hon tar vara på sin talang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *