ÅRETS MEST MAGISKA DAG!

Mina kära bloggvänner!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mitt älskade hjärtats födelsedag!

För 12 år sedan kom Johanna in i mitt liv och sedan den sekund jag fick se henne svämmar mitt hjärta över av kärlek… Och idag är jag världens lyckligaste mamma som får fira hennes 12-års dag! 🙂

Lyckan då hon fick se sin present…  

… min vackra, kloka, smarta, omtänksamma, kreaktiva, fantastiska, snälla, sociala prinsessa som alltid är mån om att alla i sin omgivning ska ha det bra och som är vår familjs egna lilla prosjektledare… 

 

…u.n.i.k. är du!!! och dagen idag är DIN!!! 

 

Hjärtat förtjänar mitt fulla fokus idag så nu loggar jag av och vi ska gå ut och njuta solen innan det blir lunch på hennes favorit restaurang och i kväll firar vi här hemma tillsammans med familj & vänner.  Åh den 21 augusti är verkligen årets mest magiska dag för mig så nu ska jag njuuuta varje sekund !

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “ÅRETS MEST MAGISKA DAG!”

 1. Pia says:

  Grattis till dottern (och hennes fina mamma) Önskar er en härlig glittrig magisk dag!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fint skrivet! Hipp hipp hurra! Hoppas ni får en magisk dag!

 3. Vilka HÄRLIGA bilder.
  Stort GRATTIS Johanna.
  Önskar dig/er en härlig dag och kväll.
  Kram Titti

 4. Maria says:

  Grattis!

 5. Maria says:

  Hoppas att Johanna fick en magisk födelsedag! Min dotter fyller år den 28 augusti och genom åren så har du varit min största inspirationskälla till födelsedagspresenterna som jag köpt till henne och som alltid har blivit mer än uppskattade! I år har jag riktig idétorka och därför undrar jag om jag även detta år kan få några bra presenttips från dig. Vilken present blev Johanna gladast för i år? Tack för en härlig blogg som jag nu har följt i många år. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *