BACK HOME!

fe91aee0af3fa9eb3af3c2e764202c59

Happy fredag mina kära bloggvänner! 

Då är jag tillbaka hemma i Casa Gizmolina igen (kom hem igår kväll) och alltså vilka u.n.d.e.r.b.a.r.a. 29,5 timmar jag hade i Stockholm! Jag älskar verkligen mina små getaways. Det ger mig SÅ mycket energi, inspiration & glädje! och jag är övertygad om att de gör mig till en bättre mamma & “fru” för jag har behov av att bara vara memyselfandI ibland. Tycker att det är helt lovely.

Och den här gången bokade jag, medvetet, inte in så många avtaler heller så jag kunde styra dagarna precis som jag själv önskade utan stress.  Har självklart knipsat massor med pics så bloggar snart mer och du – jag har nya bilder av mitt otroligt vackra hotellrum för då jag tittade på mitt inlägg “a room with a view” så kände jag att de saknade lite Gizmolina-feeling-piff… + att vädret var så mycket bättre igår med strålande sol. Så –  direkt efter frukost stack jag ut och shoppade ballonger! och sen blev jag kvar så länge på rummet och fotade att jag checkade ut lite på övertid. Var helt inne i ett kreativt flow. Ha, ha.  Också hade jag ingen som helst lust att lämna mitt rum för det var verkligen såååå fint!  Åh som jag älskar att bo på vackra hotell! 🙂

17632375_10154326078395796_2275628808100954964_o

 Hotellfrukost alltså… L.o.V.e. it!!! Och jag saknar verkligen den här frukosten idag för då jag kom ner till köket här hemma så möttes jag av mögliga jordgubbar och bröd som gått ut på dato…  Livets kontraster! Ha, ha.

Nu ska jag ta och packa upp min shopping:

17620323_10154326161515796_128926281877026161_o

Åh som jag älskar att komma hem med nya fina saker! och den här gången blev det en riktigt bra fångst med en hel del interiördetaljer. Framförallt till dukning.  Och påsk! jag köpte bl.a.den där stora påskharen som inte var den smidigaste att resa hem med, men allt går! Ha, ha.  också ljuvliga påskägg på NK Konfektyr och de sötaste choklad-klubborna (kjærlighet på pinne) till både påskägg och dukningar. Ska fota och visa!

Alltså du skulle sett mig då jag kom gående mot hotellet med alla mina påsar igår…  En man som jag mötte i gatan stoppade upp, log mot mig och läste upp en otroligt fin dikt / ett citat  om kvinnor som bär av William Shakespeare. (jag önskar SÅ att jag kom ihåg dikten för jag vill dela den med er men jag har både googlat och funderat utan lycka… är det någon av er som kan den??). Jag log mot honom och blev helt lycklig av denna överraskande händelse i närheten av Dramaten.  Och sen, då jag gått några meter så kom jag på vem han var! Jan Malmsjö!

Och jag mötte honom en gång till! då jag stod utanför hotellet och väntade på min taxi. Då han kom gående så stoppade han upp igen, log mot mig, skrattade högt, pekade på min packning (nu hade jag även min gigantiska resväska + + ) och sen gick han vidare.  Ett fint möte som satte pricken över i på min resa!

Önskar dig en FAB & glittrig fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, Gizmolina´s Stockholm | 18 Comments

18 responses to “BACK HOME!”

 1. Lena says:

  Wow… frukosten !!
  Så härligt med “egna” dagar som man får styra själv. Du verkar ha haft ett toppendygn så vi ser fram emot fler bilder. Du är ju ett superproffs på att duka så just de detaljerna ser jag fram emot lite extra 🙂
  Ja att bo på hotell är så härligt och lyxigt!!
  Ha en fin dag 🙂

  • gizmolina says:

   Åh vilken härlig kommentar! Den lyser upp här i kapp med solstrålarna! 🙂 Jag hade verkligen ett toppendygn! Det var sååå härligt och ja, den där hotellfrukosten, den hade jag gärna gått ner till idag men då jag kom ner till mitt kök så möttes jag av bröd som gått ut på dato… 😉

   Och tusen miljoner TACK för fina ord Lena! Jag älskar verkligen att duka så nu ser jag fram att få duka med några nya detaljer. De kommer att krydda bordet!

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag! Kram! 🙂

 2. Vad kul med Jan Malmsjö, han är härlig.
  Solen skiner i Umeå men ingen värme.
  Fast det blommar i rabatten!
  Trevlig fredag, med Let´s Dance.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja men vilken härlig man han är Jan Malmsjö! Jag blev glad bara av att se på honom för han liksom sprudlade hela han! 🙂 Önskar bara SÅ att jag kom ihåg dikten han läste för mig i farten då vi passerade varandra… skulle skrivit upp den DIREKT!

   Här i Luleå skiner också solen idag men kyligt, -8 på morgon. Och vilken lyx att det blommar hos dig! det dröjer till jag ens ser min rabatt här p.g.a. den enorma snömängden på vår gård…

   Önskar dig också en riktigt, riktigt trevlig fredag! För oss blir det basket i kväll så får se Let´s Dance på play då vi kommer hem!

   Kram! 🙂

 3. Anna says:

  Hej Anna-Stina! Din blogg är som en lyxig karamell! Kikar in dagligen för en dos:) Önskar jag kände någon som du som släpper loss och lever livet.
  Är helt betagen i din Chloe Marcie. Är den i mocka? Funderar så på en egen för lite flärd i vardagen

  • gizmolina says:

   Men åhhhh så GLAD jag blev nu ! Tusen 1000 miljoner TACK för magisk feedback Anna. Nu gjorde du verkligen min dag! 🙂 och en lyxig karamell… det är den f.i.n.a.s.t.e. feedback jag kan få! Och ja, min väska är verkligen SÅ fin. Jag älskar den! Min är inte i mocka, utan i mjukt vackert skinn… Tycker absolut att du ska unna dig en väska! det är du värd!

   Önskar dig en underbar dag och en helg fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

 4. desssan says:

  Hm varför har inte jag bokat in nåt sånt till mig den här helgen? Är ju ledig och har pengar på kontot haha jag behöver också komma iväg känner jag. Trevlig helg!

  • gizmolina says:

   Åh då får du helt enkelt göra något liknande nästa gång du är ledig! så har du något härligt festligt att se fram emot! 🙂

   Önskar dig en underbar weekend! Unna dig något som gör dig riktigt, riktigt glad… ! Kram! 🙂

 5. Anna says:

  Gulle du, tack detsamma! 😀
  Lyckas inte hitta väskan i skinn som har de små nitarna i kanten. Då står det suede på dem med nitar.. Lurigt. Vet du var din är köpt?
  Stor kram! Mvh Anna

  • gizmolina says:

   Min väska är shoppad på Høyer Luxury i Oslo men – jag såg precis att den finns hos http://www.mytheresa.com ! 🙂 Och i Stockholm så såg jag den hos Nathalie Schuterman på NK, i mocka, men den kanske finns i deras andra butik? På Birger Jarlsgatan.? Checka! Annars kanske Høyer Luxury i Oslo kan posta den till dig? också värt att kolla upp… ! Håller tummarna för att du får tag i den! (har föresten sett den hos net-a-porter också…).

   Njut dagen vidare! Varm kram! 🙂

 6. Pia says:

  Vad härligt med massa lyxiga kassar ! Ger mer känsla än att beställa på nätet att gå till en tråkig mataffär och få ett paket!

  Hoppas du ger massa inspirerande påsktips snart, eller rättare sagt det vet jag att du gör- Själv är jag så dålig påskfirare då vi aldrig är hemma vid påsk.

  Önskar dig härlig fredagsfeeling

  • gizmolina says:

   Ja visst ger det en helt annan känsla att komma hem med fina lyxiga påsar än att hämta ut paket. Jag håller med dig 110% i det Pia! 🙂 Men – tyvärr så tror jag att vi får för en värld där den största handeln pågår på nätet… Fick en tydlig känsla av det dessa dagar i Stockholm. Ska blogga om min reflektion på den saken en dag snart…

   Och så härligt att du ser fram emot mina påsktips! Jag kommer garanterat att blogga många fler för i år så går jag verkligen all in med påsken här hemma! trots att vi reser bort mitt i allt. Ha, ha.

   Önskar dig också riktigt riktigt härliga fredagsfeelings! och en helg fylld av solsken! Kram! 🙂

 7. Anna says:

  Hehe, nu känner jag mig som en crazy lady, men jag hittar inte den.. bara någon ser väldigt aprikos ut?! Vet du vad färgen på din heter?
  Mvh crazy catbaglady Anna;)

  • gizmolina says:

   Nej, nej, du är absolut i.n.t.e. någon crazy bag lady Anna! Det är verkligen INTE lätt att se färger på nätet, foton / ljussättning etc kan vara enormt missvisande… ! Jag blev själv osäker på om jag fått rätt färg då jag öppnade paketet som jIG gav mig… Så – jag fotade väskan, smsade med en i personalen på Høyer Eger, för att dubbelchecka, men det var samma färg som på den jag sett på, trots att de i min värld såg heeeelt olika ut. Så – nu då jag går in hos My Theresa så blir jag osäker. Det kan hända att det är en helt annan färg på den faktiskt. Det ser i alla fall ut som det! Och – jag hittar INTE den tag som det stod vad färgen på min heter… 🙁 så beklager – jag kan tyvärr inte ge dig namnet på färgen? för jag vet inte? Sååå dumt! Men – du kan ju ringa till Høyer Luxury på Eger i Oslo och fråga vad färgen på den ljusa Chloé Mercier som de haft inne senast heter? kanske de kan hjälpa dig?

   Håller tummarna för att du finner ut av det! och – OM jag hittar namnet på färgen på min så återkommer jag självklart här till dig! Promise!

   Uppdatering: hittade namnet på färgen på min: Motty grey.

   Kram! 🙂

   • Anna says:

    Du är bara helt fantastisk! Tusen tusen tack för all hjälp! Så omtänksamt mot någon du inte ens känner. Är så tacksam! Nu startar jakten på riktigt:) har bott i Oslo jag med en gång för länge sen så kanske jag får anledning att återvända?
    Stor kram du fina Anna Stina!
    Med vänlig hälsning,
    Anna

 8. Linda says:

  Hej!
  Följer din blogg dagligen och har gjort det i många år.
  Är så roligt att läsa om allt ni hittar på! Men framförallt gillar jag dina inredningstips! Och nu blev jag alldeles kär i den söta påskharen! Får man fråga var du köpte den?
  Önskar dig/er en riktigt härlig helg!

 9. Anna says:

  Vilken fantastisk hög med kassar! Jag ser verkligen fram emot att få se vad som ligger i, nästan roligare än att shoppa själv! (Definitivt mindre jobbigt att snylta på andras shopping.)

 10. Linda says:

  Jag provar igen om du möjligtvis kommer ihåg var du köpte påskharen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *