BACK HOME!

Glad söndag mina fina bloggvänner! 

BAM! så är vi hemma igen i ett Luleå som badar i sol och bjuder på +4 grader och takdropp. Fantastiskt vackert! men en stoooor konstrast till den ljuvliga värme som vi njutit de senaste 3 veckorna… Åhhh jag ville verkligen inte resa hem, det var något helt extra med den här resan… vi hittade nya pärlor (en bra sak med att ha ett hem i Phuket är att det finns så stort utbud av det mesta där..) och vädret var så sjukt bra. Det bästa jag upplevt på mycket, mycket länge i Thailand!

Men mer om resan senare för nu ska vi girls sticka ut och köpa blommor, jag kan inte riktigt vara hemma utan fräscha krispiga snittblommor på borden, och sen ska jag passa på att packa upp här innan jag däckar av jet-lag (sov sjukt dåligt på flighten Bangkok – Arlanda) men, det gäller att hålla ut så länge som möjligt helst till runt kl.20 i kväll… Wish me luck! 😉

 

Alltså den där duschen man tar då man kommer hem efter att ha rest:  1 time taxi till flygplatsen i Phuket, 1,5 time flight till Bangkok, 11 tim flight till Arlanda, 1 time flight till Luleå + all incheckning/ security / lounge häng etc…  Den är bara magisk!! och här ser du några av mina “must have” ombord på flyget. Jag sprayar ansiktet med Evian facial spray (såå skönt!), smörjer in ansiktet med Clarins after sun (min favorit!) och händerna med bästa handcremen från Clarins. Sen sov J med ögonmasken de stunder som hon fixade att sova, och jag har alltid med linsvätska + lins-koppar (den med ögon) i fall att jag skulle behöva ta ur linserna…  Allt detta bor i min fina väska med ögon på.  Också har jag ny necesär / toalettmappe, äntligen!!! hittade denna godsak på flygplatsen i Oslo senast vi var där (hos Ting). Men den checkar jag så klart in. 

 

Nej, bäst vi åker ut nu innan jag hamnar på soffan…zzz…

Önskar dig en underbart härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “BACK HOME!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh du har alltid så fina små väskor och saker, man blir så glad av allt sött! Välkomna hem och stor kram

 2. Lina says:

  Åh så fina väskor! Vad hittades ni för guldkorn i Phuket? Några du vill tipsa om? Välkomna hem! Längtar efter din blogg nu, eller rättare sagt att du kommer in i ”vanliga” bloggmood!

  Kram

 3. N says:

  Välkommen hem till den i mitt tycke bästa tiden på året V.Å.R.V.I.N.T.E.R 🙂
  Jag har ett tips till dig som reser så ofta, titta in på http://www.bag-all.se Du kommer bli förälskad i alla små och stora bags som Jennifer Jansch har i sin väldigt fina butik. Loove it!

  Titta in på hennes blogg också för massa inspiration. Hon är svensk och har bott många år i New York och nu på BALI. Amazing de lux 🙂 pernillawahlgren.se/jennifersresa (gästblogg på Pernillas sida)

  Kram!

 4. Karolin says:

  Godkväll!

  Läser ikapp efter några dagar med fullt upp och toknjuter av din feelgood känsla som du alltid bjuder på! Jag ska med börja pynta påsk nu men hängde upp påskkransen redan i fredags när solen strålade. Jag undrar vilket bolag ni flyger med? Flyger ni direkt?

  Önskar sig en fin kväll och en god sömn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *