BACK HOME!

 

Mina kära bloggvänner! 

Klockan är sent och jag ligger i sängen och håller på att somna…zzz… men ville bara snabbt titta in till er och säga att vi har kommit hem från vår lovely family get-away nu.  Och förlåååååt min förfärligt usla uppdatering både här och på min instagram. Jag har verkligen varit offline hela resan så har varken lagt upp bilder, storys eller svarat på sms & dm som jag fått… Kände att jag verkligen ville ta in nuet och ta tillvara familjetiden så hoppas att ni förstår…

Men, jag har tagit massor av bilder så ser fram emot att visa er allt vi gjort i dagarna framöver! 🙂

Nu ska här sovas!

Godnattkramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BACK HOME!”

  1. Frida Prydz says:

    Välkomna hem girls! Vad roligt det ska bli att få höra om er resa, jag längtar! Ha en fin långfredag så länge.
    Kramar

    • Åh tusen tack för välkommen hem! 🙂 och så kul att du längtar efter att höra om vår resa. Jag ser fram emot att blogga allt!

      Ha en riktigt, riktigt fin långfredag du också! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *