BACK IN BLOGG BUSINESS!


Happy onsdag kära bloggvänner! 

Alltså V.I.L.K.E.N. helt fantastisk resa jag har varit på!!! Jag är så glad, tacksam, lycklig och fylld av kärlek!  Min älskade JIG har verkligen skämt bort mig och jag kunde inte ha fått fira min födelsedag på ett bättre sätt. Och Hong Kong… alltså jag fullkomligt älskar Hong Kong!  det är som att vara i New York men med palmer, +30 och pool life on top!

Jag har så många bilder att visa er och så mycket att berätta så blir många härliga bildregn i dagarna som kommer. Och – när jag var i Hong Kong förra gången så efterfrågade en läsare ett “turista i Hong Kong” inlägg, med tips om hur man tar sig runt, vad som är värt att besöka, var man shoppar osv.  En liten Hong Kong guide helt enkelt så det ska jag också bjuda er på för nu då jag varit där 2 gånger så har jag lite mer koll.  Men innan jag gör något som helst så ska jag sticka ut och shoppa färska blomster, packa upp och fortsätta att pussa på min älskade Johanna då hon kommer hem från skolan. Mitt lilla hjärta. Hon har varit såååå tuff då vi varit bortresta och t.o.m. sovit hemma i huset själv en natt tillsammans med en kompis. Det är modigt!!! (och ja, det var helt och hållet hennes idé) och det här var faktiskt det längsta som jag någonsin har varit borta från henne så ja, saknaden var självklart enormt stor men – SOM jag har njutit av att bara få vara själv tillsammans med JIG. Det händer INTE ofta så därför xtra lyxigt härligt! 🙂

Alltså den här utsikten från vårt hotellrum på 26:e våningen… SOM jag saknar den idag!!!

Min älskade lilla J… jag höll på att pussa & krama sönder henne då jag landade i Luleå igår kväll med mitt lilla bagage. För ja, det här är mitt bagage, JIG flög vidare mot Oslo från Arlanda, så ja, man kan väl säga att jag shoppat en del på turen. Ha, ha. (TUR för mig att JIG hade en tom xtra koffert / resväska som jag kunde fylla på väg hem).

En liten sneak peak av några av presenterna som hjärtat fick då jag kom hem och hon sa att jag i.n.t.e. får flytta på dem idag då hon är i skolan så Gizella tog henne på orden och ligger där som en vakt just nu. Ha, ha.  Och alltså hur söta är inte de här sakerna från Smiggle?  och allt luktar!  Också en ny hood från GAP med fluffigt varm och skön päls på insidan, och mössan, även den från GAP.  Shoppade där sist jag var i Hong Kong också. De har sååå mycket fina barnkläder! (och – damkläder! blev en del till mig också…) och – det var -30% på ALLT i hela butiken så priserna blev fantastiska! 

 

Åh så kul det är att kunna blogga igen!!!  och förlåt min frånvaro då jag varit på resa. Hoppas att ni förstår att jag ville passa på att njuta varje dag till max och att jag därför inte satt vid min mac på hotellrummet. Istället så låg jag vid poolen och chillade eller var ute på vift… !  Men som sagt – nu vardag igen så jag är back in bloggbusiness mer peppad & inspirerad än någonsin!

Önskar dig en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. & festlig lille-lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “BACK IN BLOGG BUSINESS!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Ursäkta dig inte klart du ska njuta till max. Är ju bara och efter blogga sen. Va härligt att ni har haft det så bra! Tack för alla härliga inlägg du bjuder på. Stor kram

  • Åh tusen miljoner TACK för härligt peppande feedback Viktoria! Nu gjorde du min dag här ska du veta ! 🙂 Ja, resan var verkligen hur härlig som helst och jag sitter här med ett stort smil idag. Packar precis nu upp all underbar shopping… så ja, jag njuter!

   Önskar dig en fantastisk dag! Stor kram tillbaka till dig! 🙂

 2. Ska bli kul med Hon Kong-inlägg.
  Smiggle är noterat i min “rese-bok” för framtiden.
  Ha en fin fortsatt dag.
  Kram Titti i småregniga Umeå.

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du ser fram emot inlägg Titti ! det peppar mig! 🙂 Och ja, du m.å.s.t.e. notera Smiggle för den butiken är en DRÖM för små girls så där kommer du att hitta sååå fina presenter !

   Önskar dig en underbar höstdag! Kram! 🙂

 3. Evelina says:

  Så kul med en Hong kong guide den ser jag framemot. Min sambo kom hem från HK förra veckan, men du vet killar dom har ju inte alls koll på sakerna vi tjejer vill veta 😉
  //vink vink från ett soligt LA.

  • gizmolina says:

   Ha, ha, jag vet precis vad du menar! 😉 för min jIG har varit i Hong Kong sååå många gånger men han har ingen som helst kontroll på shoppingen där…. Det börjar däremot jag att ha. Efter 2 besök. Så ja, vi har lite olika fokus… ! 😉 Och alltså LA… lucky, lucky you!! jag kan verkligen sakna L.A. Resan dit förra året var en av mina bästa !

   Njuuuut solen & värmen! Kram från ett höst-grått LLA ! 🙂

 4. Caroline says:

  Inga ursäkter behövs! Du ska njuta på din semester ❤️
  Jag älskar New York, och då älskar man också hong kong förstår jag! Härligt!
  Stor kram ❤️

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för magisk feedback Caroline! Otroligt skönt att få höra att inga ursäkter behövs. ! 🙂 Och ja, du kommer med största säkerhet att älska Hong Kong om du älskar New York ! I alla fall om du gillar Asien. För H.K. ser jag som ett asiatiskt N.Y.!

   Önskar dig en underbart härlig dag ! Kram! 🙂

 5. Deseree says:

  Vilken dröm att få bli bjuden på en sån resa ! Ska bli roligt att få läsa mer om den. Välkommen hem

  • gizmolina says:

   Åh tusen TACK för välkommen hem Deseree! 🙂 Det var verkligen en drömresa jag var på och den ska bloggas ! så inlägg kommer… !

   Njuuut din torsdag ! Kram! 🙂

 6. Lena says:

  Välkommen hem ! Som jag längtat efter blogginlägg… 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för välkommen hem Lena! 🙂 Och jag blir glad då jag läser att du längtat efter inlägg. Det peppar mig enormt !

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram! 🙂

 7. Ulrika says:

  Hej! Jag/ vi en kille jag dejtar som inte bor i Luleå försöker jag få med till Hong kong när jag fyller år i slutet på januari. Han har inte bestämt sig för det beror på jobb och så… Hur länge vågar man vänta med att boka resan? Nu är det 4 månader för jag vill inte att priset ska gå upp för mycket och jag vill gärna åka. Hur är vädret i slutet på januari? Är det något speciellt flygbolag du rekommenderar? Kramar Ullis!! Önskar dig en fin helg!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *