BACK IN REALITY !

Happy lille lördag mina kära saknade bloggvänner! 

Då är äntligen blogg-ordningen återställd efter ett underbart härligt Sportlov i mitt älskade Oslo!  Jag ska bara köra J till skolan och ta en dusch så skriver jag mer senare. Ville bara titta in i farten och önska dig bästa dagen och säga att jag saknat er massor!!!

Och du, hörde på radio att det är Snygg & Sexig dagen idag! Så en perfekt anledning att skicka snygg & sexig hälsningar till alla våra snygga & sexiga vänner! 🙂

 

Osminkad och opiffad tur & retur till skolan på morgon. Snap filter + vippe extensions hjälper verkligen enormt!  Och ja, mitt nya hår är lite rosa men det ska tydligen gå bort när jag tvättar det… I hope…  Och på tal om att köra bil: såg du min insta story igår?  Alltså det var SÅ skönt att kunna öppna bildörren på morgon och slippa pressa mig in via passagerar sätet. Ha, ha. 

 

Önskar dig en stråååålande & festlig lille-lördag!  och HAPPY snygg & sexig dag!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “BACK IN REALITY !”

  1. Kristin says:

    Hei fine du!

    Leser bloggen din og var kunde hos deg når du drev Gizmo og Co på Majorstua. Jeg lurte på om dere noen gang kommer flytte tilbake til Oslo? Det virker som det ville vært lettere å være sammen hele familien der. I tillegg trenger Oslo en som deg:-) EEEEEEElsket butikken din. Husker at du alltid bød på godis. Så hyggelig! 🙂 Jeg har fremdeles ting fra deg som jeg kjøpte i din butikk som jeg bruker hver dag. Klem fra Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *