BACK IN REALITY !

Goooodmorning mina kära bloggvänner! 

Efter 2 magiskt underbart härliga veckor nere i Thailand så är jag tillbaka uppe i norr igen!  Det känns mörkt, kyligt och lite tungt att komma hem men samtidigt fantastiskt kul eftersom jag kan blogga “som vanligt” igen!

Och nu står jag med en fot på väg ut genom dörren på väg till vippe-fix så – jag bloggar mer då jag är tillbaka hemma igen! Min telefon har tyvärr fått en knäpp på semestern eftersom jag har typ 120.000 bilder i den så den orkar inte lasta fler ner, måste ta och styra upp det så att bloggandet går mer smidigt och så att jag kan bjuda er på härliga bildregn från våra dagar nere i vårt home away from home! 🙂

 

Alltså ljuset på dagarna nere i vårt hem i Phuket… Looove it!!!  Och att hoppa i bikini, slänga över en kaftan, grabba en stråväska , ta på sig en solhatt och kliva i flip flop´s varje morgon är ju bara heeeelt underbart!!! så ja, jag längtar tillbaka men samtidigt så var faktiskt 2 veckor helt perfekt längd den här gången… Vi var redo för hemresa i lördags! Och nyckeln till vårt home away from home ligger alltid klar här hemma i hallen om vi skulle få lust att åka tillbaka…

Rummet som dörren står öppen till på den övre bilden är vårt gästrum.  Här inne hade Johanna sleepover med en bästa vän nu då vi var nere. Det har blivit en tradition… Så mysigt!  Och sänghimmeln har jag beställt hos en lokal möbelbutik i Phuket efter ett foto av den sänghimmel som vi hade då vi bodde på Evason innan vi flyttade in i lägenheten 2007.

 

Nu önskar jag dig den allra bästa dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina Phuket, Thailand 2020 | 2 Comments

2 responses to “BACK IN REALITY !”

 1. Eva Lena Marita Rydin says:

  Välkomna tillbaka! Det är så roligt att läsa din fina blogg, och se bilder från er resa, och er vardag i Sverige.
  Hoppas du får en fin fortsatt vecka (Trots kyla)!
  Kram Tummelisa

  • Åhh nu gjorde du verkligen min dag Tummelisa!!! Tusen 1000 miljoner TACK för underbar feedback och för välkommen tillbaka hälsning! Din kommentar var precis vad jag behövde för att hitta den rätta blogg-peppen idag så från hjärtat: T.A.C.K. !!! 🙂

   Önskar dig också en riktigt riktigt fin fortsättning på veckan! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *