Back in town.


Gardemoen idag runt kl.08.30. Undrar om jag någonsin kommer att lära mig att “travel light“?  Känns tveksamt 😉 Då vi skulle ut genom tullen så fastnade jag och min last (bagagevagnen i en hand, vagn + flera handbagage i den andra) i de nya dörrar / grindar som de monterat upp så larmet gick och en tullmann fick komma och hjälpa mig. Crazy! och JIG som stod utanför fick sig ett gott skratt 😉

Mina kära bloggisar!

Efter 46 dagar / 6,5 veckor i underbara Thailand så är ni nu back in town igen. Vi är trötta efter den långa resan (lämnade resorten kl. 18 igår Thai tid och flög Phuket – Bangkok – Oslo) och otroligt glada över att få pussas med JIG & Gucci igen 🙂  Också känns det fantastiskt att ha ett fungerande internet !


Jag måste säga att jag imponeras över Johannas barnehage / dagis. De hade t.o.m. sendt en av de fina fröknarna för att möta upp Johanna på flygplatsen och hälsa henne välkommen tillbaka till dagis på måndag! Wow! gissar att de har fått ekstra pengar i sin budget?  😉

Nu ska jag försöka trolla bort min trötthet och kasta mig i duschen för håret ska rullas och fina klänningen ska på. Vi ska nämligen iväg på en stor fest hela familjen så see you later min sweetisar!

♥Puss & Kram från en glad bloggerska! ♥

P.S det var så klart en tillfällighet att Jennie från dagis var där men för Johanna kändes det nog som att hon kom för hennes skull. Ett fint sammanträffande!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Back in town.”

 1. Välkomna hem! Skönt att resan har gått bra! Det måste ha varit en rolig syn att se er fastna med allt bagage! 😉 Och vilken slump att en fröken var där, vad roligt för Johanna! Hoppas att ni får en trevlig kväll och att du orkar hålla dig vaken, men det borde väl inte vara några problem, nattuggla som du är 😉 KRAM Lotta

 2. Men vad underbart av de!! Skönt för lilltjejen och få träffa fröken innan det är dags på måndag då hinner hon tänka lite på dagis under helgen och det blir inte som en chock på måndag kanske 😉 trevlig helg på er!
  /dinara

 3. Johanna says:

  Hörde att det var strejk på Gardemoen att åka ut ur Norge så att säga. Själv flyger jag dit på onsdag men slipper väktarstrejken då jag inte reser tillbaka till Sverige med flyg. Tur! 🙂

 4. Mariette says:

  Jösses, jag trodde först att de verkligen hade skickat en fröken för att möta upp er!!!
  Där ligger Sverige i lä, tänkte jag… hahaha, vad fantastiskt det skulle vara!

  Mysigt att få pussas lite med JIG, måste kännas smått fantastiskt!

  Må så gott, och sov gott, när ni äntligen kommer i säng!

  Kram kram!

 5. Emma says:

  Vääälkomna hem fina familj!!!
  Vi ser fram emot lekdejt snart! Puss o kram!:-)

 6. Marte says:

  Koseli å ha dere tilbake til Norge : )

 7. Jossi says:

  Nää fy så underbart att ha varit i thailand i sex månader, inte alls avis lr så 😀 har ni typ hus där nere lr nått då om jag förstått det rätt? vilken söt liten dotter du har förresten 🙂 hihi

 8. Destiny says:

  Hej.. tänkte be dig kolla in världens sötaste unge i min blogg (: Bilder + video finns . kram

 9. såg inte detta inlägg nu vet jag hur länge ni vart borta:D hoppas ni får de skönt hemma igen:D

 10. Jennifer says:

  Men vad härligt att få det bemötandet!! hoppas ni får en skön sommar i soliga Oslo!

 11. Emmie says:

  Välkommen hem världens bästa Anna-Stina! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *