BACK TO REALITY…!

 

Happy new week darlings! 

Så var den här, vardagen! med allt vad det innebär och samtidigt som jag gärna hade fortsatt att njuta sommar och semester för alltid så måste jag ändå säga att det känns ganska så skönt att vara tillbaka i verkligheten igen. Nu startade Johanna i och för sig skolan i torsdags men de körde team buildning de första 2 skoldagarna så det är idag som allt startar upp “på riktigt” med nytt schema att följa.  Och idag startar dessutom Johannas dans och i höst så kommer hon att dansa i en ny grupp:  “danspaketet”, som dansar tillsammans 3 dagar i veckan. Utöver det så kommer hon även att fortsätta på den Street dance som hon gått på tidigare så det blir mycket dans både med Luleå Rytmik & Balett förening och med LF Stunning Stars. Så kul!

Och själv ska jag också komma in i rutiner så senare i veckan blir det Back To Office på mig. Det var en stund sedan jag var där så jag ser fram emot att komma igång!  Känner mig peppad, fylld av energi och super inspirerad till att ta tag i allt spännande som väntar mig. Och du, om du känner att du behöver en “boost” inför hösten, att du vill ge dig själv en förändring på något plan i livet som present till ditt framtida du så är du varmt välkommen att boka in ett coachsamtal hos mig!  (mejla mig i så fall på annastina@gizmolina.com) Jag öppnar upp för nya klienter både på mitt kontor inne på Storgatan och online fr.o.m. den 9 september! Jag gick själv i samtal innan jag gick min coachutbildning och jag såg det som “SPA för själen” och tyckte att det var så otroligt skönt att gå och prata med någon helt opartisk (alltså varken vän, familjemedlem eller kollega) som kunde lyfta mina tankar och funderingar och inspirera mig att ta mig vidare mot mina mål. Det gav en sån kick!! på alla plan. Och när man pratar med en Coach så utgår man från här och nu och blickar framåt, man sitter inte och grottar ner sig i saker som varit (det gör man hos en psykolog). Så – om du är i en förändringsprocess och har kört fast, står inför utmaningar på jobbet och behöver vägledas vidare eller helt enkelt bara behöver hjälp att komma vidare med funderingar kring vad du egentligen vill göra i livet?  – då är coachsamtal det perfekta verktyget att jobba med!   🙂

 

1:a skoldagen i torsdags… Det är stort att kliva in på en helt ny skola och tankarna kring att byta från den kommunala skolan som hon tidigare gått på till en friskola har varit många hos mig… Hur vet man vad som är rätt val?  Jag kom fram till att man omöjligt kan veta det före man provat! så – nu går Johanna på NLV, en skola som ligger typ 2 min promenad från vårt hem och där hon har flera bästa vänner sedan tidigare så min magkänsla säger mig att detta blir bra.  Annars kan vi alltid byta tillbaka! 

Det var ett riktigt varmt sommarväder första skoldagen så då J kom hem så hade shortsen åkt på. Den fina toppen har vi köpt på Gina Tricot.

Det är alltid en speciell känsla att packa skolväskan till 1:a dagen… Och jag smygfotade ner i J´s väska i farten… Den fina drickflaskan från S´well  var en födelsedagspresenterna (de såldes all over Oslo… ! och är helt genialiska eftersom de håller vattnet kallt hela dagen), det var även notatboken Girls Can och väskan.

 

Jag har varit och fixat mina vipper / fransar på morgon (känner mig alltid sååå fräsch när de är nygjorda!) , solen strååålar och J slutar skolan kl.14 så nu ska jag ta tillvara tiden fram till att hon kommer hem. Sen ska vi på ett möte inför uppstarten av “danspaketet” och när J varit på sin dans så ska vi måndagsmysa med take away från favoriten: Waldorf och titta på Idol.  Alltså hur kul är det inte att det har startat upp igen? We love it!

Önskar dig en riktigt, riktigt BRA start på veckan!

Hösten 2019 – nu kööör vi!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt, back to school | 4 Comments

4 responses to “BACK TO REALITY…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härligt att få titta ner i hennes väska, så fint och inspirerande, matchar henne. Vi har precis myst med godis, efter vår andra magdans lektion som vi började nu inför hösten, det är mamma barn dans så är jättekul men så svårt, så behövs godis efteråt ;). Stor kram

  • Åh tusen tack för härlig feedback Viktoria! 🙂 Och så fantastiskt kul det låter med mamma barn magdans!!! Åh det skulle jag också vilja gå på! speciellt när det behövs godis efteråt… ha, ha.

   Önskar dig bästa dagen ! Kram! 🙂

 2. Charlotte says:

  Mina döttrar ska börja privatskola nästa år (och den andra året efter) med inriktning engelska – tänker som du, man har alltid en plats i den kommunala skolan och kan byta tillbaka

  • Så fantastiskt spännande med privat skola med engelsk inriktning! så lyckligt lottade dina barn är som får gå där! Att ha med sig engelskan från tidig ålder är guld värt! Och härligt att höra att vi är fler som tänker att det är värt att prova ! 🙂

   Önskar dig en magisk dag ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *