BARNENS DAG!

ByZ38rZIgAA-iHh

Thailand, Phuket, The Royal Valley, kl.13.15.

Gooodmorgon kära bloggvänner! 

Tusen 1000 miljoooner T.A.C.K. för all omtanke, kärlek & omsorg ni visade med era kommentarer igår. De värmer mitt hjärta enormt!!! Och bäst av allt är att Johanna är på bättringsvägen! Wohoooo!! så med andra ord ser det ut som att det var som jag misstänkte: en matförgiftning. Men jag vågar inte ta ut glädjen helt ännu, men bara det att hon dricker, äter lite vattenmelon och nyss hade lust på en glass är tecken i rätt riktning!  Och just nu ligger hon där inne och tittar på Familjen Rysberg (en favorit) på sin ny i-pad som hon fick i julklapp och själv ligger jag i solstolen ute på terrassen och mumsar M&M´s (de med nötter i…) och dricker ett glas bubbel för ja, lite måste jag försöka njuta trots allt, speciellt nu då de sista dagarna blev hemma-dagar på oss.

Också tvättar jag (vet inte hur många maskiner jag kört igår + på morgon?!) och packar så att vi , om J är i form i morgon, kan njuta sista dagen vid poolen. Och den där ELLE galan, den somnade jag helt ifrån så på morgon har jag istället frossat i redcarpet bilder på deras hemsida och kvällens snyggaste tycker jag var Idol Nikki Amini. Älskar hennes outfit! Andra som bjöd på snygg styling var Marie Serneholt & Carolina Gynning (men – jag tycker att lockigt hår hade matchat hennes magnifika boho klänning bättre).  Sen undrar jag om alla som valt gult hade ringt till Michael Bindefeldt eller ELLE i förväg och checkat färgen på mattan? för att matcha…!?  Hur som helst – här i Phuket är det Barnens Dag idag! den firas alltid 2:a lördagen i starten på ett nytt år och tänk om vi hade en sån dag hemma! Norge har det ju på ett sätt med 17:e maj, men Sverige har ingen sån dag. Bara morsdag & farsdag…  Barnens Dag här nere firas med att det är massor av happenings där barn bjuds på lekar, dricka, mat etc. och tex Phuket Zoo & Dolphins Bay har gratis entré för barn, vet att även Fantasia & Phuket Marina har speciellt program idag. För ett antal år sedan så lyckades jag och Johanna pricka in att åka till Dolphins Bay just den här dagen och det blev minst sagt bomtur för det var så klart hur fullt som helst…

16003189_10154127262270796_1193880488927644744_n

Här hittar du mig nu då Johanna ligger inne och kurerar sig, i solstolen som jag dragit ut så långt till kanten som jag kan för att få sooool (det är sol på vår terrass från runt kl.15 den här tiden på året så ja, bilden är från igår). Jag läser bok, bloggar & bläddrar i magasiner…. Underbart skönt! 

16105606_10154129617725796_7696339964175977289_n

För en stund sedan dog den enormt populära kungen här i Thailand och så här hedrar några av mina favorit magasiner honom. Han pryder i princip alla 1:a sidor i tidningsbutiken och inne i magasinerna följer det med fina små “tavlor/posters” med minnesbilder. Och ja, jag köper dessa magasiner på Thai här nere för jag tittar ändå bara mest på bilderna…. (de kostar bara 100 bath /st.)

Nu ska jag njuta solen som precis hittade in med sina solstrålar på terrassen. Det gäller att tanka D-vitamin för Johanna fick ett sms av våra grannar igår som hade knipsat en bild av vår gård… oh my! så mycket snö där är! kan säga att jag i.n.t.e. längtar hem… !

Önskar dig en lördag fylld av glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “BARNENS DAG!”

 1. Emma says:

  Åh man blir så sugen på Thailand. Snälla rara kan inte du berätta om dina bästa bästa tips till Thailand. Vad du shoppar och vart? Var du helst dricker bubblor och var du köper dina fina thailandsplagg.

  Kram

  • gizmolina says:

   Förstår att du blir sugen på Thailand Emma! det är underbart härligt där! 🙂 och självklart kan jag bjuda på mina bästa Phuket tips. Har fått många förfrågningar om det men har inte kommit till skott med att fixa inlägget eftersom det kommer att ta en dag eller två att få ihop… Men jag ska absolut göra ett försök att få ihop svar på dina frågor en dag snart!

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *