BEYONCE & JIMMY KIMMEL LIVE!
Gooodmorning girls & HaPpY April! 

BAM! så är det plötsligt dags för oss att vända blad i almanackan och välkomna april! Eller ja, i alla fall för alla oss som fortfarande håller fast vid att ha en sån… Själv så älskar jag min stora väggkalender där jag har översikt över månadens alla dagar samtidigt. Det ger mig en känsla av kontroll och jag kryssar över varje dag som passerar och skriver en kort rad om vad vi gjort.  Lite som en dagbok. Och nu blev påsken mycket mer synlig! Tänk – nästa vecka är det dags och redan på fredag kickar påskferien igång för alla er som bor i Norge. Åh det känns sååå efterlängtat och underbart härligt att ha påsken att se fram emot och jag älskar att April är här med sin vackra vårvinter här uppe i norr!

Men nu måste jag berätta en helt fantastisk sak som hänt! När vi var i L.A. , den dagen då vi var på NBA matchen på kvällen, så var vi girls ute på en liten shoppintur på Hollywood Boulevard, gatan som vårt hotell låg på, och plötsligt så blir Johanna stoppad i gatan!  av en söt tjej som frågar om hon är ett Beyoncé fan? Sen gick allt så fort att jag inte ens fick upp telefonen för att ta bilder av det som hände. Men – Johanna blev tillfrågad om att vara med på en inspelning till  Jimmy Kimmel Live! TV show med Beyoncé! Men alltså HUR coolt?!? Jag höll på att smälla av men Johanna var mer chill för hon är inte något super fan, alltså inte så att hon hade ställt sig och gråtit / skrikit om hon mött henne, och hon kan absolut inte alla hennes låtar.  Men i alla fall: casting tjejen från ABC tar upp sin telefon och ber Johanna prata om sig själv och hur mycket hon älskar Beyoncé när hon spelar in det på video som hon sedan ska visa för producenten av programmet.  Sen fick jag lämna vår kontakt info. och hon säger att hon ger oss besked senare under dagen om vilken tid Johanna eventuellt ska möta upp dagen efter för inspelning. Där och då så tänkte jag bara yeah right. Så säger de till alla och klart vi inte kommer att höra något mer från dom men samtidigt var vi ju inte helt säkra? så – J satte igång att lyssna på Beyoncé låtar och lära sig låt texter. Ha, ha.  Och senare på kvällen så hade de mejlat!  Ett såå trevligt och personligt mejl där de berättade att det blivit ändrade planer i saken men att de behåller våra uppgifter så att de kan kontakta Johanna vid ett senare tillfälle…

Och nu har det hänt!!!

På morgon hittade vi ett mejl i min inbox från producenten till programmet som nu vill ha med Johanna på en inspelning till programmet på tisdag!  Alltså WOW!!!!!!  Det här är ju en once in a lifetime grej så klart vi måsta ta chansen!  Men – HUR tar vi oss till Los Angeles nu?! I dessa Corona tider? skrev jag till de i ett mejl nyss och nu fick jag precis veta att de fixar ett privatflyg och flyger dit henne på söndag!  Alltså jag dör!  Så – på söndag lyfter vi mot Los Angeles och på tisdag spelas saken in så jag tror att vi passar på att bli där över påsk när vi ändå rest så långt. Jag måste ringa de nu om alla detaljer innan de tar kväll där borta (L.A. är 9 timmar före oss).  Livet alltså, vilken resa !!! 🙂

 

Vi hade sååå svårt att koncentrera oss på vår shopping efter att J blivit stoppad i gatan men en tur på Pink & Victorias Secret blev det i alla fall och J tog direkt på sig tröjan  vi shoppade för hon var ju sååå inte förberedd på det som hände så hon kände att hon ville se mer stylish ut då vi passerade teamet på vägen hem… 

My happy super star! 

Då vi passerade teamet utanför Jimmy Kimmel Live! på vägen tillbaka till hotellet så hade de plötsligt smällt upp ett bord och satt upp en skylt där de sökte tjejer till saken.  Då blev det ännu häftigare att de stoppat Johanna innan !  för det är ju inte riktigt samma sak att själv gå dit och anmäla sitt intresse…  det kan ju vem som helst göra…  

 

Nu strååålar solen här uppe i norr och jag ska ta tag i dagens to do list! Men först: checka med L.A. vilken tid privatflyget hämtar oss på söndag. Herreguuud så fantastiskt detta blir !!!  Vet du föresten hur många följare Beyoncé har på insta? 144 miljooooner!  Jag ligger lite efter där kan man lugnt säga… ha, ha. Och du, det HÄR är en av mina favorit låtar av henne. She´s one cool girlpower lady!!

Njuuut din dag och var rädd om dig kära du! 🙂

Kramar & Kärlek!

P.S se upp så att du inte blir lurad idag på 1:a april… 

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Los Angeles 2020 | 6 Comments

6 responses to “BEYONCE & JIMMY KIMMEL LIVE!”

 1. Camilla says:

  Ha ha ha…du fick mig där. Jag fick gåshud på armarna och var på väg att skicka iväg lite glädje och hurrarop till er. Men, så såg jag ditt PS 🙂 Ha en toppendag!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åhh jag önskar så att de va sant! Hade ju varit så härligt! Happy 1 april! Stor kram

 3. lotta says:

  Haha, denna dag vet jag att du luras så denna gick jag inte på 🙂 Men tänk om det hade varit så… 🙂
  Glad första april på er ♡♡♡

 4. Mia says:

  Vilken underbar historia att berätta första april! Tack försatt du skämtar om dig själv! Själv tänker jag på tåget som anlände till Luleå i går från Stockholm full med norrbottningar som absolut ska hem över påsk… Men de är ju ialla fall miljömedvetna & tar tåget!

 5. Magnolia says:

  April April

 6. Cecilia says:

  Haha den här var faktiskt riktigt kul, jag skrattade högt på riktigt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *