BILKRÅNGEL & VÅRSHOPPING.

Men alltså vilket prosjekt det blev med bilen idag…  Killarna från Viking som kom för att starta bilen fick inte heller igång den, så  – den fick stå med motorvärmaren i (som jag aldrig använt! jag vet, fråga inte… ) och sen kom de tillbaka lite senare och då, då startade den med hjälp från deras mobila giga batteri. Och vilka killar alltså! De gav sååå BRA service att jag inte trodde det var sant. Bara det att de kom förbi 2 gånger, bara så där…  Helt amazing!!! (det underlättar så klart att vi bor så centralt, men ändå) så dagens ros går tveklöst till “Vikingarna”!

Och när bilen äntligen startade så var jag tvungen att köra runt i ca 45 min för att batteriet skulle laddas så det var min dag… jag körde runt som en annan raggare runt hela stan. Ha, ha. Och sen parkerade jag i ett varmt garage inne i stan så att bilen verkligen skulle tina upp ordentligt innan jag hämtade J på skolan.  Var inom Gina Tricot då, för att ha något att göra…, och shoppade några såå fina plagg till darlingen.  Älskar som sagt alla SPRING NEWS och dras till de som en svamp…!

 

(försöker lasta ner bilder men tekniken krånglar tyvärr… jobbar på saken)

 

Nu tränar vi på gångertabellen här, J ska kunna 1-10´ans på 5 min i morgon. Heja, heja!! sen engelskaläxa och sen, sen dukar vi fram digg och bänkar oss framför Wahlgrens! 🙂

Njut din kväll vidare!

 

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “BILKRÅNGEL & VÅRSHOPPING.”

 1. Lena says:

  Grrr så irriterande när bilar krånglar!! Särskilt då när man ska iväg på morgonen. Skönt det löste sig med hjälp av killarna 🙂

 2. Mia says:

  Snälla rara, kan du fråga Johannes lärare varför det måste vara på tid? Ingenstans i kursplaner eller centrala innehåll i matematiken att det att man måste lära sig saké rop en viss tid. Blir så ledsen över att sådant fortfarande förekommer. Tänk så många barn som tappar tron på sin förmåga att räkna matematik. Inte konstigt att det är ämnet dr eleverna har som lägst självkänsla

 3. Karin says:

  Jag njuter varje kväll när jag går in i stugvärmen och myser med mina djur. Tycker det är så kallt och ruggigt fastän jag bor i Malmö som har plusgrader. Stor kram till dig “däruppe”.

 4. Kerstin says:

  host host, tycker väl inte riktigt att man kan säga att bilen krånglar…i denna kyla, eller vinter överhuvudtaget sätter man alltid i motorvärmaren, för bilens skull. Ännu bättre vore väl om du ställde den i garaget som du var så duktig och tömde…Kan hålla med dig om att service på den nivån är gudomlig!!
  Ha en fin helg.

 5. Maria Bolland says:

  Garaget ?

 6. Pia says:

  Tänkte samma om gångertabellen bättre att först än rabbla på tid !

  Bilbatterier gillar värme ! Och håller inte så länge när man oftast kör korta sträckor de hinner aldrig laddas riktig då Antar att dina hjältar informerade om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *