Blåsig dagens & en dagsrapport.


Storgatan kl.16.15. Min bluse kommer från Odd Molly (hos Daisy på Vinderen), under har jag linne från Ti-Mo och jeans från Diesel.

Shit vilken blåsig dag det här var! När jag och Johanna var ute och gick så sa hon “mamma, jag håller på att blåsa upp från gatan”, då förstår ni nivån 😉  Eftersom det dessutom regnade en del och var allmänt grått så valde vi att möta upp min bror och luncha innan vi tog en liten shoppingtur.


Johanna gjorde oss bara sällskap en kort stund på Roasters innan mormor kom och hämtade henne och de gick till lekparken.

Jag var innom Systembolaget idag och my god vad billigt det är i Sverige! jämfört med i Norge, typ nästan halva priset…


Jag har varit nyfiken på den här snygga bag-in-boxen sedan en av er bloggisar tipsat mig om den för länge sedan och idag fick jag äntligen tag i den 🙂  Vi har inte öppnat den ännu men då det är gjort så lovar jag att berätta vad jag tycker om den. Det ser i alla fall bra ut från utsidan 😉  Har du testat den?

I morse var jag förvirrad ang. vilken dag dag är idag….? först trodde jag att det var fredag men så räknade jag antal dagar sedan vi ankom Luleå och konstaterade att det är torsdag men så kommer mormor hem med Aftonbladet och då blev förvirringen total igen:


Alltså seriöst, har ni varit med om att de skrivit FEL dag på 1:a sidan förut? Stackars den semestervikarie (?) som lyckats med detta… 😉

Efter en trevlig & GOD grillmiddag här hemma hos mamma & Hans så ska jag krypa i säng nu och om sisådär 15 minuter är det fredag – på riktigt ! Det ser jag fram emot! 🙂

GoDnAtT & sOvGoTt!

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Blåsig dagens & en dagsrapport.”

 1. Ser ut som dere har det bra på ferie. Har blåst mye her i dag også. Her har de hvertfall riktig måned på avisen. Fikk en avis for noen uker siden som det sto 19.desember 2010 på..da begynte jeg å lure..
  Fortsatt god ferie og kos dere:)

 2. Åsa says:

  Vinet i den snygga "väskan" är helt OK! Man känner sig extra lyxig när man har en sån läcker box.

 3. Hahah nämen?? Det har jag nog aldrig sett… Var man inte förvirrad innan så blir man väl då hahaha 🙂
  Det där vinet måste jag testa! Söt box:)
  Kram!

 4. Ullis says:

  Nej men ush vilken miss 🙁

 5. Väldigt söt Odd Molly-tröja du har! Uppmärksammade också denna miss som tryckfels-nisse lyckats åstadkomma hos Aftonbladet 🙂
  /Frida

 6. L8 says:

  Hej sköna böna:). Väntar på att se vad du tycker om vinet, jag har sökt efter denna härliga box "long time" utan resultat….Njuter sommar Stockholm och semester:). Må så gott och ha sköna dagar med dina nära och kära!!! Puss L

 7. Tina says:

  Fin blogg du har!

  Lust att länka min blogg?

  Kramiz.

 8. Sjuksköterskestudent i termin 6 av 6 ♥ says:

  Hej!

  När får man reda på vem som har vunnit Ecco skorna? 😉

 9. Helena says:

  Hej! Vill bara tipsa er om att åka till Western Farm i Boden, det är en rolig upplevelse =)

 10. Hon som gjorde fel says:

  Haha. Det var jag som gjorde fel. Och jag är ingen stackars vikarie, utan har jobbat länge. Förstår att jag förvirrade hela Sverige – inte bara mig själv. I morgon ska det bli rätt. Tror jag.

 11. fru Svensson says:

  Har köpt och givit bort en likadan baginbox i födelsedagspresent,men den är inte öppnad ännu så jag vet inte vad hon tyckte! Håller tummarna att både min goa vän och du tycker om vinet.
  Trevlig Helg.

 12. KarolinaM says:

  Testat till midsommar! Ingen höjdare alls, ledsen om jag gör dig besviken:) Men såklart man ska testa när det är förpackat så fint, käckt att ta med den in på krogen, billigt dricka blir det då! Smakade "blaskigt" och "billigt" om jag säger så.

  Kram på er och njut när du är "hemma"

 13. Anonymous says:

  usch jag som tycker det är skitdyrt på systemet! tillsammans med alla andra svenskar som åker till bordershop i tyskland lite då och då och köper upp sig för året.. vi var precis där och oh my vad mycket billigare det är… man undrar hur det kan vara billigare att tillverka i sverige, frakta ner till tyskland för att sen få tillbaka det till sverige i privatbilar.. kostar typ tre gånger så lite och då pratar vi svensk tillverkad norrland som exempel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *