BREAKFAST ON THE TERRASSE.

make-your-own-magic-quote-coeurblonde

Moooorning girls! 

Han dök upp redan kl. 08.30 den där teknikern och det var nog egentligen hur bra som helst att han kom till oss just idag för nu är jag uppe! (annars finns risk att jag sovit bort heeela dagen idag igen…). Darlingen däremot ligger och sover sött och jag tänker vänta med att väcka henne en liten stund för stackarn var vaken till runt 03 i natt. Hon klarade i.n.t.e. att somna…(så går det då man sover till 13.15…) Men- om hon står upp kl.10 så ska vi nog hamna i fas i kväll! (I hope).  Och snart landar JIG också efter hektiska dagar i Oslo med bl.a. Nobels Fredspriskonsert och offentliggörandet att han kommer att lansera en kläd- / lifestyle-kollektion ihop med Norges nya fantastiska musikexport: KYGO! Alltså hur coolt är inte det? Jag är så otroligt s.t.o.l.t. över att JIG fått till detta (det ligger otroligt mycket jobb bakom…) och jag gleder mig till att hänga backstage med Kyrre (som Kygo heter) på hans spelningar runt om i världen framöver.  Ha, ha.  Nejdå, men såg du honom på Fredspriskonserten? Herregud så bra han är!  Jag älskar hans musik!  Just nu kör jag den HÄR mixen av honom på repeat här…. !  Rekommenderas!

Sen var jag bara tvungen att pigga upp mig lite här på morgon för jag vaknade tyvärr med samma tryckande huvudvärk som jag haft sedan fredag så – jag dukade upp lite färsk frukt ute på terrassen tillsammans med min mac & Thailändska ELLE Decoration som jag shoppade igår och här sitter jag nu under takfläktarna och njuter….  så gott jag nu kan… men – det gäller att skapa sin egen magi och jag väljer att tro på att detta blir en bättre dag! 🙂

12345590_10153216708045796_6309838451251447775_n

Jag tycker att det är så kul att köpa Thailändska magaziner. Inte för att jag förstår något (ja, förutom det som står på engelska) men det spelar ingen roll för det är oavsett bilderna / inspirationen jag vill åt. Och priset är ju amazing: 100 bath! (ca 22 kr.).

12342603_10153216709230796_272712310390419279_n

Färsk frukt på morgonen är så fräscht och det enda jag har lust på just nu…. 

12341266_10153216711415796_5459914251280957170_n

Jag älskar världskartor… det är något speciellt att se helheten på en och samma bild…. Tänk – hela världen ligger öppen! så låt inte geografin begränsa oss, tänk istället utanför boxen och våga tro på att allt är möjligt…! 

Nu ska jag hoppa i duschen så att jag klar för dagen då darlingen vaknar och JIG ankommer.  Också måste jag hänga upp dagens paket på J´s julkalender. Shit, jag har inte fått gjort det sen vi kom hit men looooovade J att fixa det på morgon så bäst att leverera….Det är föresten ett underbart väder här, strålande sol & riktigt varmt! Me like!!!

Önskar dig den bästa tisdagen!  och du – skapa din egen magi idag! 😉

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “BREAKFAST ON THE TERRASSE.”

 1. Elisabet says:

  Njut och vila upp dig! Ser ju fantastiskt ut med frukten på terrassen. Kram från supergrått Sverige…

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för omtanken Elisabet! 🙂 Ja, vila & njuta passar mig väldigt fint just nu…. Hoppas att solen snart skiner hos dig också!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Josefin says:

  Hei, hurra for mannen din – gud så driftig han må være 🙂 Det som er litt kul er jo at alt han rørt er jo så solide gode produkter! Så spennende med en litt ny “arena” for han.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för hurra och fina ord ang. JIG! 🙂 Ja, han är verkligen duktig på att hitta de “rätta” personerna att skapa brands utifrån och nu blir det xtra spännande med Kygo som precis som du skriver rör sig i en helt annan bransje.

   Önskar dig den bästa dagen fylld av solsken Josefin! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *