By Malene Birger show autumn/winter 2010.


Hur coolt är inte detta? Gigantisk entré, bredaste catwalken jag någonsin sett och som pricken över i är hela catwalken strösslad med höstblad…. Det är sånna detaljer som gör att jag älskar Malenes shower !

Fredag kväll kl.20.00 var det dags för den visning som jag alltid gillar bäst på modemässan, nämligen: ByMaleneBirger. Hennes visning är alltid way off city men den är värd turen! Jag shoppar sällan kläder från henne nuförtiden (då jag hade min butik sålde jag märket och då var min garderob fylld av By M.B.) men hennes show är alltid lika SNYGG och inspirerande !

Det var inte helt lätt att få till bra bilder p.g.a. min mindre bra placering (stående längst bak … jag kom dit lite sent..) men här är de i alla fall så…… ENJOY!:


Jag älskar alla pälsmössor. Till hösten ska jag ha en sånn ! 🙂  Du kan se en del av showen HÄR !

Kom på att jag ju faktiskt “bor” i ett plagg från By Malene Birger och det är hennes perfekta linne som heter “dawn“. Jag har hur många som helst i vitt och om du inte har testat ett sånt så är det ett TIPS! från mig !

Med denna fashion show säger jag TACK för idag och kryper ner i min sköna säng.

GoDnAtTkRaMaR! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “By Malene Birger show autumn/winter 2010.”

 1. Hjärtligt tack för tipset. Fler sådana tips mottages gärna.

  Ha en trevlig dag
  Kram Camilla ♥ ♥ ♥

 2. chatarina says:

  Hej! Vilka härliga bilder..och vad mycket fint!!
  Kram

 3. Åh vad mycket fint! Har också hennes linnen och de är verkligen supersköna.
  Ha en härlig onsdag. KRAM Lotta

 4. Maria says:

  Åh, vad mycket fint!!
  Blir sugen på att shoppa:-)

  Ha en härlig onsdag

  Kram Kram

 5. saara says:

  löven är ett STORT plus!

 6. Linn says:

  Gud vilka snygga kläder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *