BYE, BYE SUMMER 2020…!

Goood onsdag darlings! 

Vilka dagar… och vilken sommar…  Nej, nu känner jag att det måste vända snart! Nu förtjänar vi alla en magisk höst fylld av glädje, optimism, minskande corona fall, vackra soliga dagar och massa massa feeeelgoood !!!  Åh jag är SÅ pepp på hösten nu och på att lämna sommaren 2020 bakom mig. Jag vill tända mängder med ljus inomhus och pimpa trädgården med ljusträd och ljusslingor och “boa in mig” i soffan med fluffiga filtar och de skönaste myskläderna….  Och det ÄR verkligen höst i luften nu då Johannas dans dragit igång och att vi förbereder oss för morgondagens skolstart. Alltså tänk att skolan startar upp i morgon! Hur galet?! Den här sommaren blev verkligen speciell och att vi bara varit hemma har varit 100% corona friendly och skönt på många sätt men samtidigt så otroligt konstig känsla att vi inte fått något miljöombyte. Det känns på ett sätt som att Johanna precis kom hem från skolavslutningen , att vi haft en långhelg, och att hon nu ska tillbaka men samtidigt så känns det som evighet sedan sommarlovet drog igång…   Men om vi ska se något positivt med sommaren, förutom att vi visat corona hänsyn, så är det att vi har fått gjort massor här hemma!  Allt som blivit satt “on hold” p.g.a. att vi alltid rest bort så fort det varit lov / långhelg börjar nu checkas av och den känslan är så otroligt super härlig så – inget ont som inte har något gott med sig…!

Och idag onsdag 19:e augusti och om 2 dagar fyller min älskade bästa Johanna 14 år så här är jag i full gång med allt piff, fix och planerande.  Men fråga mig inte hur eller var vi ska fira dagen för det har jag fortfarande ingen som helst aning om. Ha, ha. Alltså sååå rörigt! för först var planen att vi skulle möta upp JIG i Köpenhamn och fira dagen där men nu finns risk för att Norge gör Köpenhamn rött på pressekonferensen på fredag vilket innebär att det blir karantene för JIG och det går inte…  Sen ser det ut som att Norrbottens län kommer att bli “orange” på lördag vilket innebär att vi i så fall ÄNTLIGEN kan resa till Oslo utan 10 dagars karantän. Alltså den lyckan i så fall!!!  Så – frågan är nu om vi ska chansa på att det blir så och boka en flight med take off lördag morgon?  Eller – om vi girls helt enkelt blir hemma och firar dagen här också bokar vi resa till JIG i Oslo nästa helg istället och firar tillsammans med honom och vänner där då?  Så många options, så lite beslut. Ha, ha.  Vad vi än väljer så tänker jag i alla fall se till att det blir en magisk födelsedag för min darling och jag njuter 100% av att få planera den! 🙂

 

Vi har bl.a. gjort om på J´s rum i sommar och den här super super fina tavlan målade hon efter att vi sett en lik i en butik i L.A. och alltså den gör SÅ stor skillnad i hennes rum. Det är med tavlor som med kuddar, de sätter verkligen känslan och kan förändra ett rum på ett-tu-tre.! 

Och höst i sikte betyder genomgång & uppdatering av höstgarderoben och jag fick precis ett härligt paket från Zara på dörren.  eller egentligen genom fönstret! ha, ha. Alltså hur fina plagg? Jag älskar färgmixen och att investera i en snygg kavaj är verkligen ett tips! Sen är det kul att krydda garderoben med ett par riktigt coola tights, som tex de här rosa…  Åh som jag ser fram emot att prova allt! 

Nu blir det väldigt sen frukost här!  Oh my, fråga mig inte hur vi ska lyckas vända tillbaka dygnet? Vi lever verkligen på Thai-tid eftersom det är vad våra kroppar är programmerade till varje sommar men i morgon är det Back To School så idag njuuuter vi sista sommarlovsdagen 2020 och fyller den med happiness!

Önskar dig en underbart härlig och riktigt festlig lille lördag! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Sommaren 2020 | 13 Comments

13 responses to “BYE, BYE SUMMER 2020…!”

 1. Des says:

  Gå gärna in på karlavägeninredning på instagram och leta höst inspiration det är min vän som följt sin dröm och öppnat sin alldeles egna webbshop! Så mkt fint där!

 2. Lena says:

  Öppna upp eller inte, för egen del hade jag inte satt mig på ett fullbokat flyg. Det är viktigt att vi fortsätter att hålla i och rätta oss efter de instruktioner som finns. Visst öppnar länderna upp så kan jag kanske förstå att man längtar, men pandemin har på intet sätt försvunnit.

  • Mia says:

   Tegnell/FHM har inte stoppat flyget så rikta frustationen mot FHM istället… FHM har tar sina beslut på vetenskaplig grund.

   • Lena says:

    Visst är det så att det är öppnat upp och man KAN resa, sen är det ju en annan fråga om man BÖR resa i dessa pandemitider. Många länder rapporterar om en ökad smittspridning och man kanske känner sig oroliga när många reser och vad dom sen har med sig hem.

    • Johanna says:

     Exakt. Jag skulle aldrig äventyra det bara för att jag vill. Jag har oxå föräldrar i riskgrupp och har träffat dem en gång sedan i februari. Ute på deras altan. En gång. Då bor vi tre mil ifrån varann. Skulle aldrig vilja ha på mitt samvete att veta att det kanske var jag som fick dem sjuka för att jag ville åka ut å resa till varje pris.
     Vad man kan är kanske inte alltid vad man bör, behöver eller vill.

 3. Grattis says:

  Nu är Norrbotten grönt för Norge. Vi kan alltså resa dit utan karantän!

  • Ja vi kan, precis som de flaggat för hela veckan, resa dit fr.o.m. lördag kl. 00.00. Önskar sååå att det var fr.o.m nu så att vi kunde fira J´s födelsedag där på fredag… Men fantastiskt BRA att vi blir “orange” på lördag! SOM jag längtat efter det !!!

   Önskar dig en riktigt fin torsdag ! Kram! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härlig bild på Carrie! Så fantastiskt duktig hon är på att måla, så roligt! Har med på gamla dar börjat rita med dottern, riktigt mysigt och roligt. Önskar er en fantastisk fin födelsedagsvecka. Stor kram

 5. Ajsa says:

  Ja jag känner mig också så klar med sommaren 2020 nu och är redo för höstmys!

 6. Anette says:

  Husk at dere ikke kan mellomlande i røde områder i Sverige på vei til Norge (Stockholm), da må dere i karantene.

  • Madeleine says:

   Måste ju säga att det känns väldigt fram och tillbaka från dag till dag vilka områden som är gröna, orangea och röda. Vore mycket bättre och enklare att hantera om man hade en och samma färg på hela landet. En person som är skriven i, och reser in från ett grönt område kan ju i praktiken ha spenderat senaste halvåret runtom hela landet hejvilt. Tycker inte det känns vidare genomtänkt, men det är bara min egen personliga åsikt. Det kanske fungerar utmärkt i praktiken…

 7. C says:

  Vore spännande att höra, är ni i Oslo eller på kanske på väg? Kör ni bil om det inte är tillåtet att mellanlanda på Arlanda (enl Anette)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *