CARPE DIEM!

Happy lille-lördag kära vänner! 

Idag händer det, idag ska de 3 rum i väggen inne i Johannas nya lounge tömmas. För att sen kunna fyllas! ha, ha. De är nämligen PROPPfulla av saker och det mesta använder hon inte längre (färdigbyggda Lego tex…) så – allt ska ut och sen ska jag piffa till hyllorna och lägga in matta på golvet så att jag kan fylla dessa rum med löst plock som hon hade i sitt rum + pysselrum innan vi gjorde om, på det sättet slipper vi ha hyllor med massa saker på som lätt ger ett stökigt intryck. Det blir ett fruktansvärt super tråkigt skit göra att tömma & fylla rummen men –  alltså HUR skönt ska det inte bli när detta som jag skjutit upp sååå länge är gjort?!  Då ska jag belöna mig själv!!

Och på tal om skönt så har jag varit ute på veckans tredje runda på morgon så nu har jag bara 2 kvar innan jag får njuta helg igen. Och även om jag märkligt nog inte märker någon större skillnad på mina kläder ännu (jag väger mig ju aldrig så märker om jag gått upp / ner i vikt på kläderna…) så tänker jag att all träning jag gör idag oavsett förbättrar min morgondag för jag får sååå mycket mer energi och jag känner mig starkare i kroppen.  En underbart härlig känsla! 🙂

 

Det har väl egentligen inte hänt så där jätte mycket uppe i J´s lounge sen sist ni fick titta in… Men vi älskar detta rum oavsett! och vi tänker att vi får fixa lite nu och lite då… (sprida ut kostnaderna).  Det som flyttat in sen sist är mattan som är lik den hon har i sitt andra rum (fast i en annan storlek) så att rummen ska kännas som “en enhet”. Den stora spegeln är också ny (hon har en helt lik på sitt andra rum, de skapar fin symetri) och elementskyddet. Och ser du Gizella? hon älskar att sitta i fönstren och spana på fåglar…   Och ja, spegeln ska så klart monteras upp på väggen (ser du kökslådorna bak spegeln, det här rummet var ett kök en gång i tiden…).

Alltså jag måste bara tipsa er om denna uuuunderbart GODA smoothie som jag hittade i butiken för en stund sen. Jag är som besatt av den och fyller som du ser upp kylskåpet med ett helt gäng varje gång jag är och handlar. Snacka om craving! ha, ha.  Den mättar perfekt och jag dricker en sån här + äter 2 ägg till frukost. Då står jag utan problem på det till lunch!  Sen älskar jag att det står Think Beach, Drink Peach på den. Som gjort för mig som alltid längtar till beachen… ! 

 

Med risk för att min outfit blir tjatig…  men så här såg jag ut på morgon då jag kom hem från veckans 3:e runda. Tar ofta bilder och filmar då och skickar till min bästa pepp vän Jonas.  Det är tack vare honom som jag kom igång!! 

 

Har du föresten sett nya omgången av Bachelor? (går på svenska kanal 7) Vad tycker du? Jag fullkomligt älskar ju som ni vet detta program men jag får erkänna att jag inte är helt såld på årets val av Bachelor… det är något med honom som jag inte helt kan sätta fingret på…  (och jag tvivlar starkt på att han fortfarande är tillsammans med tjejen han väljer till slut…) . Och tjejerna! alltså vilket drama det redan är.  En av dom tycker jag känns som en produktplacerad skådespelare (hon i blått hår) och en annan gick på sin 1:a dejt i en super sexy bikini topp (om båda haft badkläder hade ju det varit helt normalt, men han hade på sig nystruken skjorta….) . Oh my, de som jobbat med denna casting har verkligen lyckats och jag ser med spänning fram emot fortsättningen… !!!

Nu önskar jag dig en riktigt festlig lille-lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “CARPE DIEM!”

 1. Charlotte says:

  Sitter ochbkollar ikapp på Bachelor – älskar det!
  Har bara hunnit se avsnitt 1 men alltså, tjejen i leopard som rappar och ja, hon med blått hår känns väldigt speciell som redan vet att han är mannen i hennes liv…

  • Så kul att du sitter och ser ikapp! Men tjejen i leopard som rappar… kommer inte på vem det är? så nu måste jag se om ! ha, ha. 🙂 Och ja men visst är hon väldigt speciell hon i blå håret, känns som en skådespelare som de slängt in för att få igång dramat… !

   Önskar dig en riktigt trevlig kväll och missa inte kvällens avsnitt kl.21! Kram! 🙂

 2. S says:

  Haha håller med gällande Bachelor. Smurfen i blått hår känns inte riktig. En annan fråga. Vad heter elementskyddet?

 3. Kristin says:

  Så fresht!
  Hvor er teppet fra?

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh froosh älskar deras slogans så roliga. När vår dotter föddes några veckor för tidigt fick vi bo på Neo första tiden vilken va fruktansvärd. Så gick min man ner till Pressbyrån varje dag och köpte en froosh till mig för att va gullig. Sparade alla de glasflaskorna (är fina) och har alltid dem när vi har kalas, påminner om den tiden på ett fint sätt. Stor kram

 5. Christine says:

  Vad gör du med alla Johannas saker du rensar bort?! Kan du inte ha en bloppis? Eller sparar du allt?
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *