CHAMPAGNELUNCH.

Gooodmorning darlings! 

Så här tidigt har jag inte varit uppe på ett par veckor. Ha, ha. Men jag ställde klockan för att jag ville försöka boka om en avtale jag har på förmiddagen…  men nu fick jag veta att det inte gick så ska iväg runt kl.10.  Sen blir det en hemma-fixar-dag på mig och darlingen, eller, nu kom jag på att hon ska iväg till en kompis. Det har verkligen varit en kompisvecka för Johanna, hon har haft besök eller varit iväg på besök hos vänner varje dag och det var likadant förra veckan, varje dag efter sin dance camp så hade hon med sig en vän hem. Älskar det! och säger alltid ja när J frågar om hon får ha besök även om det sker med kort varsel .

Och igår, hade jag också en kompisdag! Jag mötte upp min bästa M för lunch runt kl.11.30 och vi blev sittande helt till kl.17. Det är vad jag kallar en låååång lunch! ha, ha. men det är lite av en tradition för oss för vi ses så sällan, igår var det ett helt år sen sist så vi hade en hel del att catch up.  Så där satt vi och drack bubbel och mumsade på en räksmörgås och sen runt kl.15.30 kom hjärtat in och gjorde oss sällskap (efter att hon haft besök av en kompis, älskar att vi bor så nära stan att hon kan gå in på 5 min.). Eller hon fick springa ut och shoppa lite… (jag köpte mig mer tid…) och sen, när jag kramat min vän Hej då! så gick vi till MAX och åt middag (perfekt efter min långa sittning) innan vi landade hemma och körde en filmkväll.  Tusen miljoner T.A.C.K. för alla filmtips jag fått av er!  Vi började se Clueless men slog av efter en stund (det hände för lite..) och slog på Notting Hill istället. Åh den filmen är så mysig och nu var det plötsligt länge sen sist jag såg den. J tyckte att den var liiiite väl soft… men ändå bra.  Och om du har något mer bra filmtips till oss så tar vi tacksamt emot det! 🙂

 

En gårdagens knipsad i farten… Det spöregnade ute då jag skulle iväg på min lunchdate så det blev mina flair jeans från Zara med broderade blommor på och en blus som även den kommer från Zara. (älskar den butiken). 

En bättre lunch…  Åh det var så mysigt att bara sitt där hela eftermiddagen…  Jag är inte direkt bortskämd med kompishäng här uppe i LLA så därför sätter jag xtra stor pris på stunder som dessa… 


Flera av mina vänner vill inte synas i sociala medier och det respekterar jag så klart så då får jag göra så här… ha, ha. (skulle aldrig lägga upp en bild på bloggen av någon som inte önskar att vara med).

Och så här såg vår kväll ut… soft, mysig och skön… Här skissar Johanna upp lite ändringar som hon vill göra i sitt rum och ser du Gizella…? Så där låg hon hela kvällen. Sötaste…  Och vilken tur att min rosa lemonade dricka matchade inredningen så bra. Ha, ha. (har helt dilla på den drickan just nu… den är ett tips!)

Det var sååå skönt att bara ligga i soffan hela kvällen… speciellt efter att man druckit bubbel hela eftermiddag… 

Vår fluffiga sötaste lilla älskling… vi är så obeskrivligt glada över att ha henne här hos oss. 

 

Nu ska jag gå upp och väcka hjärtat och sen göra mig klar för dagen. Solen strålar och jag känner på mig att det här blir en riktigt fin fredag!

Önskar dig en festlig dag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “CHAMPAGNELUNCH.”

  1. Lena says:

    Men hur gott låter det inte med champagnelunch. Mysigt på hög nivå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *