YOU MAKE ME H.A.P.P.Y.!

Goood söndag mina fina kära bloggvänner! 

Att strössla snällhet omkring sig som konfetti är verkligen ett av mina motton i livet. Jag tror senthårt på att kärlek övervinner allt och på karma. Så – nu ska vi inte låta en liten människa sänka bloggen ner i något mörker… Jag har andats, tankat energi, läst era super härligt peppande kommentarer (loooove you!!!) och samlat mig och mina vänner: nu kööör vi!!!  hösten gör sin entré på riktigt i veckan då skolorna kickar igång igen och då ska här bloggas alltså.  Can´t wait!!!

Och fram till dess så ska jag suga det allra sista ut ur sommaren 2019 och TOK mysa med mitt älskade hjärta och alltså den här veckan som startar i morgon… det är årets BÄSTA för mig för då fyller min världens finaste Johanna 13 år!  Och när man som mig, har 1 barn, och dessutom fullkomligt älskar precis allt som har med firande att göra ja, då är verkligen hennes födelsedag årets höjdpunkt!!!  Så – jag är super super PEPP på att packa in hennes presenter och förbereda en amazing celebration för att fylla 13 år är ju lite av en milstolpe i livet.  Att bli tonåring!  Tretton liksom.  Så himla coolt! 🙂

 

Alltså jag älskar helg och sommarlov!!! och mornar utan alarm…  Att få vakna och slå på morgonTV och bara ligga där och mysa… Magiskt!  Och alltså den där MAX reklamen har bidragit till att vi ska äta hambugare till middag idag. Ha, ha.

Men hur underbart mysigt ser inte detta ut då? Vår älskade fluffiga Gizella som är så söt när hon sover att jag blir helt lycklig då jag tittar på henne…  Snacka om Chill mode on…! 

Vi girls har tidernas taco weekend! Vi åt tacos till middag i fredags och till middag igår och till lunch idag.  Så galet och så gott. Ha, ha. Och är det sommarlovets sista helg ja, då är det mesta lov alltså!  Sen älskar jag coveret och intervjun med Sofi F i senaste MAMA. Har alltid gillar både henne och hennes syster Frida, coola inspirerande tjejer!  Och på tal om inspirerande: har du bläddrat i nya IKEA katalogen som kom i posten häromdagen? Men alltså se på det här badrummet? Har aldrig sett en mer inspirerande IKEA katalog ever. Har du? 

Kan vi ta ett litet ögonblick åt att titta på mina nya skor…?  Jag shoppade de i Oslo och jag fullkomligt älskar dom! Så mycket bling och så sköna och så FAB på en och samma gång.  Känns som att jag kommer att bo i dom helt fram till snön kommer.

Har du sett snyggare sneakers?  Det har inte jag.  Du hittar de hos en av mina favoritbutiker i Oslo: Den Dama. De har så klart även instagram som du hittar HÄR.  Missa inte att ta turen om du är in tha hoods. (butiken ligger typ i gatan där jag bor, bara längre ner på Frogner… och tjejerna som driver den är de trevligaste).

Nu är darlingen hemma hos en kompis och jag ska fortsätta att fixa uppe på hennes rum. Vi drog igång tidernas fixa rummet presjekt inför skolstarten igår och alltså vilken skillnad det gör att möblera om lite. Love it!

Önskar dig en riktigt, riktigt skön dag och du, kom i håg att hålla fokus på positiva tankar!

Kramar & Kärlek! 🙂

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “YOU MAKE ME H.A.P.P.Y.!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså wow så fina skor! Jag blev lycklig bara av att se bilderna på dem så tack för att du förgyllde min morgon, så snygga! Ser så snyggt ut som du har matchat dem med. Hoppas ni har haft en riktigt mysig helg, så mysigt och gott med tacos. Så mysigt och höra om hur du förbereder för din lilla hönas firande, så fint! Stor kram

 2. Ulrika says:

  Gillar också den där tiden när man slipper
  alarm.
  Äter sällan på MAX men blev inspirerad när jag såg TV-reklamen jag med, hihi.
  Härlig kompott av bilder 🙂

  Kram från Ulrika

 3. Nina says:

  Jag älskar GGDB, har flera skor från det märket

 4. Lena says:

  Vilken mysig katt,tyvärr passar den inte mig för jag har inte den tiden och tålamod att sköta pälsvården,pälsen är underbar men vilket jobb,jag har en vän som har en och hon slarvar med pälsen,stackars katt full med tovor som inte går att reda ut,sen fick katten våtexem så veterinären rakade bort all päls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *