CHOKLADKALENDERTIPS!

Goood torsdag mina kära vänner!

Idag var det Back to school för Johanna efter nästan 3 veckor hemma. Först hade hon sin praktikvecka och sen blev det fjärrundervisning (p.g.a. att många lärare, och några elever, är hemma med Corona) i 1,5 vecka och det har verkligen fungerat så otroligt BRA för J att ha hemmaskola så det var lite tungt för henne att gå tillbaka till skola på morgon…  Och nu kryssar vi fingrarna för att smittspridningen på skolan inte tar fart igen när hela högstadiet plötsligt kommer tillbaka på en och samma gång så att de kan köra på fram till jul.

Och idag torsdag och jag ska verkligen maxa dagen för det har varit speciella veckor då J varit hemma så lite skönt ändå att vara tillbaka i “verkligheten” igen.  Nu kan jag ta en banan och en bit choklad igen till lunch utan att det gör något. Ha, ha.  Nej men det är faktiskt jätte tomt här hemma idag, för jag började vänja mig vid vår nya vardag, och det har varit så fantastiskt givande att få se hur J´s skoldagar ser ut.  Jag har både fått en bättre inblick i vad de jobbar med just nu och i hur de olika lärarnas pedagogik ser ut… Nyttigt & BRA! Så mitt råd till er som har barn hemma just nu är att du passar på att följa med lite i dina barns skoldagar du också om du har hemmakontor, det ger så enormt värdefull inblick i våra barns skolvärld.  Och på tal om choklad… 1:a december närmar sig och det här är mina bästa chokladkalender tips! 🙂

 

Budget!

Det här är den finaste billiga chokladkalender jag sett! Den kostar bara 10 kr hos Dollar Store och den finns även i en riktigt fin röd med en cupcake på. Jag har köpt ett helt gäng av den här för när den bara kostar 10 kr så kan man lätt överraska de man tycker om med en kalender. 

Lyx, lyx, lyx…! 

Nej men alltså hur fin är inte den här kalendern? Jag har visat er den tidigare men måste bara visa den igen. Jag köpte den på NK Konfektyr då vi var i Stockholm och den innehåller Johannas absoluta favorit choklad.  Sen är den helt ljuvlig att ha stående framme med alla gulddetaljer som glimmar…  Men smakar det så kostar det, närmare bestämt 479 kr. 

Cuteness deluxe! 

Jag blir så GLAD av att se på den här kalendern! det är den finaste “barn” kalendern jag hittat ute i butik.  Och om man gillar Smarties så är den helt perfekt ! Kostar 79,90 hos Rusta. 

Sen så är den från Fererro som jag också tipsade om häromdagen också den finaste! (kostar 149 kr hos Rusta). Och de fina och vackra chokladkalendrarna från Lindt choklad är också ett tips. Jag brukar köpa en sån till mamma & pappa. De är lite dyrare, men så blir de också en dekoration som förgyller hemmet i december.

Uppdatering med en till kalender kl. 16.40:

Jag var en tur inom Lagerhaus och såg att de satt ner sin söta lilla chokladkalender till 10 kr! Den är ju egentligen ganska så dyr för att vara så liten men nu då den bara kostar 10 kr så kan man överaska någon man tycker om med att lägga ner den i jackfickan i smyg hop med en hälsning om en magisk förjulstid… Den är även perfekt att skicka i posten eftersom den inte väger något. 

Och du – jag såg att den fina Ferrero kalendern på Rusta är nedsatt nu till 99,90 ! Alltså sååå BRA pris!

Jag har varit katastrof dålig på att knipsa bilder av mig själv senaste tiden men den här fick jag på sms av J. Hon fotade oss på snap en av dagarna nu då hon var hemma. Mitt älskade hjärta. Hon kämpar på så otroligt bra med allt skoljobb nu då det ska vara prov i alla ämnen samtidigt (som alltid i slutet av varje termin…) inför terminsbetygen. Jag får vara så stolt över hennes engagemang och lust att lära! 

 

Åh som jag älskar den här tiden på året! Att få sprida glädje och strössla glitter över förjulstiden är 100% magi!

Nu fångar vi dagen och ser till att den blir fantastisk! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

89
Kategori: Allmänt, Julen 2020 | 5 Comments

5 responses to “CHOKLADKALENDERTIPS!”

 1. Maria says:

  Tack för tipsen, jag uppskattar dem extra mycket i dessa speciella tider.
  Ha en bra dag!

 2. D says:

  Så bra tips!
  Jeg skal finne noe koselig julesjokolade og sende til mine kollegaer (som jeg ikke har sett på evigheter) til jul! 🙂

  Ha en fin dag!

 3. A-L says:

  Och favoritkalendern här hemma är Kinders chokladkalender. Både stora och små barn gillar den 🙂

 4. Linn says:

  Den fra NK konfektyr var jo veldig fin Jeg kjøpte den Ferrero kalenderen fra Rusta her om dagen. Så nå står den til pynt fram til advent

 5. Lena says:

  Fina kalendrar. Har inte själv varit ute i några butiker alls på väldigt länge. Alla klappar är beställda på nätet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *