CLASSY HALLOWEEN PYNT.

183e641a787e57204d5a84a0687f0d09

Den snyggaste halloween pyntade entré jag sett!   (bild från google).

Jag var precis ner i källaren och sökte fram kartongen med allt vårt halloweenpynt (note to self: placera sakerna på ett ställe som jag kommer i håg till nästa år) och nu har vi girls gått igenom allt och sett vad vi behöver komplettera med. Och en fantastiskt BRA sak med att jag ska till USA till helgen är ju att jag antagligen kommer att hitta hur mycket kul halloween pynt som helst over there för utbudet här uppe i norr är helt klar begränsat. Men du – jag fick ett tips från en kär vän idag om att  TGR har fått in massa fint! så  – om du bor nära en sån butik: löp & köp!!! (jag & J går alltid dit då vi är i Oslo, älskar butiken! och av de ting de fått in nu så är mina tips skelett sugrören, sprutorna till ketchup och de coola spök kupongerna).

Sen måste vi bli färdiga med våra inbjudningskort idag så – nu ska jag köra in till stan och shoppa mer svart kartongpapper för det jag köpte förra veckan har plötsligt förvandlats till bat / fladdermöss-girlander. 😉

51e783adc9373655a3235af91fc59d49

Dagens pysseltips!  Super fina att placera vid entrén / inne i hallen. (bild: google).

placeringskort

Och på tal om svart kargonpapper…. hur fin idé till placeringskort är inte detta? 

Nej, bäst jag kör iväg nu, tänkte passa på då J är och leker hos sina vänner.

Njut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “CLASSY HALLOWEEN PYNT.”

 1. Åh- TGR, det är en affär jag alltid glömmer! Tack för tips!
  Trevlig kväll!

  • gizmolina says:

   Varsågod! De har SÅ mycket kul saker där. Älskar den butiken! Jag & Johanna tar alltid turen inom då vi är i Oslo och vi går alltid ut med ALLT för mycket saker… Ha, ha.. Tur allt är så billigt där att det kan vara helt OK att go bananas…! 😉

   Önskar dig en magisk onsdag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Evelina says:

  Åhh du kommer hitta massor med skoj till halloween…Jag kom hem med en stor påse, men hade velat shoppa mycket, mycket mer, men hann helt enkelt inte med.

  • gizmolina says:

   Åh det låter perfekt !! 🙂 Ingen kan ju Halloween som USA så jag ser fram emot en fin fångst efter min shoppingtur till helgen….! Sen är så klart trixet att få med allt hem… tur jag har silverkort på SAS så att jag kan ha 46 kg. !

   Njut din onsdag och fyll den med glädje! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *