#CPHFW COMING UP…!

Happy onsdag darlings! 

Onsdag?? Say what?!? Alltså VART tar dagarna vägen??? och snart helg igen och snart FEBRUARI! Alltså hur härligt är inte det?! att februari är här på fredag?! I loooove it!!! för det betyder att vi går mot ljusare, och förhoppningsvis varmare, tider! Wohoo!!  Bara februari, mars, april och maj kvar, sen är snön borta. Ha, ha.  Tur tiden går fort!

Och förlåt min frånvaro igår. Vet du vad jag gjorde? Jag bokade resa! Till CPHFW!, alltså Modemässan i Köpenhamn!! Åhhh som jag gleder mig!! Ni som följt mig länge vet att mässan varit årets höjdpunkt för mig, att resa ner till Fashion Heaven och frossa i mode och tanka massor med inspiration… alltså jag älskar, älskar, älskar det!  Och nu, då vi har ett nytt år med nya möjligheter framför oss så kände jag att det blir den perfekta starten på året för mig. Att åka dit!  Så, i morgon har jag super tidig take off (bokade precis min chaufför till kl. 06… zzz…) också blir jag där till fredag kväll så dessa 41 timmar ska jag fylla med Anna-Stina-Tid. Jag ska på mässan, på shopping, på mina favorit restauranger (hello Café Victor + Europa) och jag ska sova en natt på hotell heeelt by myself. Det mina vänner händer i.n.t.e. ofta! Och nu fick jag precis en notis från SAS på min telefon, it´s check in time.  Så där – då har jag min seating under kontroll. Jag vill alltid sitta på ett C eller D säte men nu blir det F på flighten Stockholm – Köpenhamn (allt annat var taget) , inte helt min grej, men –  fördelen med det är att jag kan filma de fluffiga molnen som vi flyger över till insta story utan att hänga över någon stackars medpassagerare (inte alla som tycker det är lika kul när man sitter vid gången och ska försöka få till en film vid fönstret, ha, ha). Man får se till att hitta något positivt med allt här i livet! 🙂

 

(uppdaterar snart med bilder)

 

Nu ska jag ta tag i packningen för jag provade mig igenom några outfits igår men darlingen tyckte att jag såg ut som en Clown i ett par av de, ha, ha, så måste prova vidare…  Att packa för Copenhagen Fashion Week är inte lätt alltså för hela Köpenhamn är en enda stor show off nu då hela mode-eliten är på plats.  Alla vill synas! Men jag är hur cool som helst på det, jag kör som alltid min Gizmolina stil och  går för outfits som jag känner mig bekväm i för mitt mål är ju inte att bli fotad av någon streetstyle fotograf (dom älskar de som går crazy med outfits och accessoarer), mitt mål är att ha kul, tanka inspo och njuuuuta!  Och –  sen är ju ett smil trots allt det finaste man kan bära… !  Så – egentligen är min outfit redan i box.

 

Önskar dig en magisk dag fylld av happiness! 🙂

 

P.S om du är nyfiken på outfits från mässan så är mitt tips att gå in på #cphfw på instagram. En kul grej är att de norska girlsen dominerar där. 

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “#CPHFW COMING UP…!”

 1. Frida Prydz says:

  Åh gud vilken rolig resa och så snart också! Woop woop! Nu blev jag liksom glad över den med eftersom vi får ”följa” med dig genom bloggen, sååå härligt! Och vad vansinnigt lyxigt att få göra den resan själv, snacka om att du kommer att få det amazing!

  (Jag kikar in sen igen för att se bilderna, älsk på dina fina bilder alltså!).

  Kram kram

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow så roligt! Köpenhamn är så härligt! Roligt att pröva outfits med din höna, min tjej är också världens bästa smakråd. Stor kram

 3. Astrid says:

  Kos deg og Nyt Alltid godt med alenetidKlem fra Oslo

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Tänkte meddela att det verkar va nått fel på din blogg. För din blogg är mitt lyx så när du inte har bloggat nått nytt och jag ska sitta och mysa som nu till min kvällsmat som jag värmer i min ensamhet så tittar jag i nån gammal kategori och bara myser typ som fröken presenter, men då finns det typ bara ett inlägg i den, du har väl gjort massa mer inlägg om fröken presenter? Samma om jag tittar typ caza gizmolina Phuket så finns endast inlägget med sleep overn där och där måste ju finnas massa mer inlägg. Stor kram

 5. Camilla says:

  Härligt med Köpenhamn! En av mina favoritstäder 🙂
  Tänkte bara tipsa dig om såå mycket bättre ställen än Europa. Läget är inte allt! Prova Trattoria på Frederiksborggade eller Krebsegaarden på Studiestraede istället, du kommer inte att bli besviken!
  Ha en fantastisk resa 🙂

  Kram Camilla

 6. Karin says:

  Köpenhamn är en stad full av liv oavsett när man är där. Vi bor i Malmö har en segelbåt så vi är där ofta, även när det är höst. Det händer alltid något skojig Köpenhamn. Café Europa är ett måste några ggr/år. Sen är det kul att prova nya ställen. Många fina museum är också värda ett besök. Hoppas du får en fin vistelse där.
  Kram från Karin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *