DAGARNA FLYTER IHOP…!

 

Happy sunday tisdag darlings! 

Plötsligt tittar solen fram mellan molnen och allt känns genast lite härligare!  Annars så har vi en super soft söndag här hemma i Casa Gizmolina med undantag av att jag nyss var ute och shoppade olivträd och hämtade ut en blus som jag beställt från Ida Sjöstedt. Den är sååå FIN!!! men tyvärr så är den nog lite för stor så – ska visa er den då jag har rätt size.

Och BAM så är det plötsligt sent tisdag kväll. Jag var heeelt säker på att jag postade mitt söndagsinlägg till er men NU upptäcker jag att det låg kvar i min inbox så förlååååt att jag inte bloggat på några dagar !!! Jag skäms! och looovar bättring! i morgon. För nu är jag på väg att dyka i säng efter en ovanligt festlig tisdag då vi firat 2 födelsedagar: min kära brors “25-års dag” och vår älskade Gizellas 3-års dag.  Jag dukade upp ute på terrassen också satt vi där med 2 meters avstånd och frös. Ha, ha. Nej men alltså det är verkligen i.n.t.e. någon värme i luften här uppe i norr ännu men när solen var framme så slapp vi i alla fall att hacka tänder. Ha, ha.  Och – på tal om att sitta ute, jag har heeelt snöat in mig på att googla terrass inspiration senaste dagarna och jag är på jakt efter en riktigt, riktigt fin, skön & mysig utomhus soffa! Helst hörnsoffa. Och det ska vara vita / beige dynor (inte grå) men jag tycker att det är såååå svårt att hitta the one!  Så OM du sitter på utomhus-soffa-tips till mig snälla: hit me !!!  Jag står just nu mellan 2 stilar: Newport / Artwood eller Tine K Home men klarar verkligen inte att bestämma mig. Om du kommer ihåg så köpte jag en dubbel solsäng i bambu förra sommaren så därför vore Tine K soffgruppen perfekt! Men – så älskar jag samtidigt den här stilen på terrassen hos Marie Sernholt som Newport Home står bakom. Men alltså sluta så fräscht och snyggt !!!  Eller vad säger du? 🙂

 

Alltså så “håll käften snyggt” in i m.i.n.s.t.a. detalj!  Åh jag älskar detta och blir SÅ inspirerad!  Och nu, då vi kommer att vara hemma på sommaren för första gången EVER och vi ska umgås utomhus med familj och vänner så vill jag verkligen maxa utelivet och skapa en så härlig miljö som möjligt på vår terrass . 

Ursnygg sommardukning och blått är alltid lika fräscht!

Det här är en av sofforna som jag tittar på…  Jag tycker att den är jätte fin! 

Sen är det en väldigt god idé att mixa upp med fake blomster utomhus för då ser det alltid lika fint ut! + att det oftast lönar sig i längden eftersom de överlever både kyliga nätter och stormiga väder. 


Och alltså grill… Vi är ju sååå pinsamma som inte har en grill !  Så snälla, snälla ni som har en riktigt bra grill: hjälp oss välja vilken som vi ska ha !!!  Gasol? Kol? Elektrisk? Vi hade en gasol grill från Weber som jag älskade i Oslo och vi funderar på att köpa en lik eftersom jag kan den men jag vill väldigt gärna ha tips på vilken typ av grill som “is the shit”.

Oj, oj, nu är klockan 00.30 så bäst att jag dyker i säng så att jag är fyllt av blogg-energi i morgon!

Önskar dig en riktigt GOD natt !!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “DAGARNA FLYTER IHOP…!”

 1. ESP says:

  Newport har fina grejor. Tycker dock att det är ett jäkla bök med att släpa med kuddar, så byggde ett uterum istället, bästa jag gjort. Har lessnat på den lappländska sommaren med 5 fina dagar/år, så föredrar kontinenten. Köpte länkad soffa “Marbella” till vår lya där nere, klart köpvärd med material som tål sol, tänk båtdyna.

  https://issuu.com/ofertassupermercados/docs/jardin.compressed/18

  Kan även reka nämnda grill, Weber Genesis II E-310. Snyggt grym pjäs som alltid levererar. Gasol is da shit, inget bök med kol tack.

  Ursäkta, husägare utan grill, inte ok, dags för karln i huset att styra upp saker och ting..:)

  Allt väl.

 2. Lena says:

  Herregud vilka fina uteplatser… synd de där kortstolarna är så förbas.. dyra 🙁
  Här är också kallt, usch – ynka +2 grader i morse. Ha en fin dag

 3. Lena Karlsson says:

  korgstolarna ska det vara förstås, ha ha

 4. Emma says:

  Härligt att du bloggar igen. Att gå in här för att skingra tankarna kring Corona kan ses som ytligt men så välbehövligt. Vi måste ju fokusera på det som är positivt. Åh då är din blogg den bästa att besöka. Kram till dig!

 5. Madelene says:

  Gasolgrill alla dagar i veckan! Sen vi skaffade gasolgrill grillar vi året runt! Nu bor vi iof på västkusten, Bohuslän och har inte lika snörika vintrar som er men det är lättvindigt med gasol…Sen tycker jag personligen inte att smaken är någon större skillnad på jämfört med kolgrillat…men men jag är inte så knusslig heller…Grillat är grillat…godast! 🙂 Vi har en Weber Genesis II och använder faktiskt den tillhörande kokplattan hyggligt ofta.

  • Madeleine says:

   Haha…. trodde först att jag postat mitt inlägg två ggr, nästan samma namn och samma inledningsmening….

 6. Madeleine says:

  Gasol alla da’r i veckan! Tycker helt ärligt inte att det är någon skillnad på smaken. Har en kolgrill på landet och en gasol hemma. Så mycket enklare med gasol vilket gör att man grillar mer. Bökigt att hålla på med kol och tändvätska, stå och passa så det inte tar eld någonstans, vänta läääänge till det är rätt glöd. Sen ska man ta hand om aska och kolrester. Köp en gasolgrill är mitt enkla råd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *