DAGEN EFTER…!

Godmorgon mina kära vänner! 

Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för all kärlek och omtanke som ni strösslar över mig både här och på instagram. Mitt hjärta svämmar över av tacksamhe och er omtanke värmer enormt. Ni är verkligen de finaste!

Klockan 02.22 så ringde kirurgen mig och berättade att operationen, under omständigheterna, hade gått bra. Tack gode gud!!!  Men – han sa att läget är väldigt kritiskt för pappa och att det är den närmaste tiden, de kommande dagarna, då kroppen nu ska återhämta sig, som blir avgörande.

Jag somnade runt kl. 04 och ringde sedan den Post Operativa avdelningen (IVA) runt kl. 08 på morgon. Efter det så har personalen där återkopplat till mig ett par gånger och nu har pappa lämnat den avdelningen och förflyttats till en annan.  Jag känner en sån obeskrivlig tacksamhet över att pappa överlevde operationen och tänker att varje dag som pappa får nu är en gåva. Så vi får ta en dag i taget och fortsätta att skicka all världens goda tankar pappas väg och hoppas att det inte tillstöter några komplikationer. Jag sov med min guaridan angel i natt och den blir med mig under dagen…

Du är stark pappa! så stark att du överaskar oss alla! Fortsätt så.

♥♥♥

 

Bild från lördag eftermiddag då jag var på väg in på sjukhuset med diverse saker till pappa. Den där stora fluffiga bamsen fick han i present av mig då han blev inlagd på sjukhuset första gången 27:e juni. Sedan har den följt hans resa…  Det har även buketten med fake blommor gjort.  Det ska inte så mycket till för att lysa upp tillvaron i sjukhusmiljön! 

 

Solen strålar här i Luleå idag och jag ska ge mig själv tid till att bara vara för den omtumlande natten sitter kvar som grus i mina ögon och jag måste göra allt jag kan för att tanka energi.  Sen var inte tanken att jag skulle dela något mer kring pappa här på bloggen (som jag skrev häromdagen) men när det är detta allt kretsar kring för mig just nu så känns det onaturligt att inte dela eftersom bloggen är min dagbok och ni känner mig så väl att jag inte vill spela något “allt är toppen!” spel för er då det inte är det…  Det blir fel för mig.

Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag!

Var rädd om dig.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

65
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “DAGEN EFTER…!”

 1. Linda says:

  Håller tummarna för din pappa <3 och skickar omtanke och styrkekramar!

 2. Ida says:

  Så skönt att operationen gick vägen & håller tummarna för att allt ska gå åt rätt håll de närmsta dagarna! Hade också sån igenkänning på ditt förra inlägg med hur svårt det kan vara för den äldre generationen att säga “jag älskar dig” – så vet hur mkt det betyder att faktiskt få höra de orden… Försöker själv “strössla” (så bra ord i detta sammanhang!) “I love you”s över min lilla 6-åring så att det blir en självklarhet istället för ett stigma.

  & tror att din pappas namn kanske kom med pga märket på käppen – kanske ingen fara men tänkte att jag nämner det i fall du missade det så att du kan klippa bort det innan det ligger uppe längre.

 3. Pia says:

  Tack för det du delat med dig❤️❤️❤️ Läste dina sista inlägg med tårar i ögonen. Styrka och kärlek till dig och de dina❤️

 4. C says:

  Så skönt att allt gick bra!

 5. Berit says:

  Godt å høre at alt har gått bra med operasjonen, og at det fortsetter de neste kritiske dagene også. Har fulgt bloggen din siden Johanna var liten og har alltid tenkt at du har så fine foreldre. Din pappa virker så snill og god, all styrke til han nå ❤️ Og til deg

  Du er uvurdelig tilstede for din pappa og det setter han nok enormt stor pris på, du har et hjerte av gull for de rundt deg, Anna Stina

  Styrkeklemmer ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *