DAGEN EFTER MELLO…!

Goood söndag mina kära vänner! 

Hur skön är inte söndagskänslan? Love it! Och vi kör en sååå soft dag här hemma….  J har en bästa kompis på besök, JIG jobbar, Gizella chillar vid min sida och om inte så länge ska vi köra JIG till flygplasten.  Tror vi slår rekord på att köra tur & retur till Kallax (som vår flygplats heter), det är vi och taxi-killarna typ. Ha, ha.

Och igår var det ju MELLO premiär!!! och jag var SÅ peppad! men som vanligt var jag också en extrem tidsoptimist så då gästerna ringde på dörren blev det minst sagt lite körigt… puh… men, till slut satt vi i alla fall 10 pers runt bordet (vi hade bjudit över våra kära grannar + mamma, Hans och min bror) och mumsade tacos och det är verkligen i.n.t.e ofta jag får säga det här men jag tycker att helt RÄTT låtar gick vidare till andra chansen + finalen så jag är hur nöjd som helst med gårdagens resultat!  Och vi hade så klart röstning här hemma och vårt resultat, här i Casa Gizmolina, där vi hade en åldersspridning på 10-75 år, blev följande: 1.Benjamin ,2. Renaida, 3. Sigrid, 4. John, 5. Kamperdrops, 6.Kikki, 7.Edward. Såg du också Mello? Vilka var dina favoriter? Mina högsta betyg fick Benjamin & John, sen kom Sigrid & Renaida, så jag satte alla 4 som gick vidare, i rätt ordning t.o.m.! 🙂

 

Jag lyckades tyvärr inte knipsa en enda bild igår… får skylla på att jag var värdinna och hade fullt upp, men lite tokigt ändå… brukar ju alltid bjuda er på dukningspics… Men bättre lycka nästa lördag! Så här såg det i alla fall ut i ljusgården på morgon i det fantastiskt soliga & vackra (men kalla! -18…brrr…) vädret.  Discokulorna glittrade så magiskt och…

… älskade Gizella hade fullt upp med att jaga glittret på väggarna. Ha, ha. Sötisen.  Jag köpte föresten bokstavsballongerna: MELLO som en kul grej och tänker att de får hänga där nu fram till finalen eftersom vi kommer ha Mello fester varje lördag vi är hemma. Guld-glitter-vimplarna + tassels + ballonger kommer från Lagerhaus och discokulorna från Dollar Store.

Alltså ljuset… jag blir helt lycklig!!! 

Sen måste jag säga att det var coolt att Anna Book hade ett inslag på Mello (gissar att hon blir återkommande…) och David Lindgren… som ni vet så har jag alltid haft en crush på honom… så älskar att han är programledare! men den där sidekicken han har… han var kanske inte någon större hit om du frågar mig… och vad är det med den där svart/vita Mello tapen? Om jag fick välja så får de gärna slänga in mer glitter, glamour och Alcazar!  Nej, nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting

Önskar dig en riktigt soft & skön dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Fest tips! | 10 Comments

10 responses to “DAGEN EFTER MELLO…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Er ljusgård är så fantastiskt fin! Och som alltid hade du pyntat och gjort så festligt. Blir riktigt fest sugen av bilderna stor kram

  • Åh tusen miljoner tack för fina ord och härlig feedback Viktoria! Nu blev jag glad! 🙂 Tänk, det är ju så lite som ska till… några ballonger, lite tassels & discokulor och bam! så är det fest!

   Önskar dig en underbar kväll! Kram! 🙂

 2. Alcazar hade inte varit helt fel!
  Hade bara en favorit och det var John.
  Verkligen härlig låt/kille.
  Kallt i Umeå också…räknar ner till Thailand.
  Kram Titti

 3. N says:

  Det heter inte Kallax längre, utan det heter Luleå Airport och det förkortas LLA

  Rätta personerna gick vidare till final och jag gillar också David, kanske för han är norrlänning från Skellefteå

  Ha nu en bra kväll i L-å, kylan till trots.

  • Kärt barn har många namn… för du kan skriva in både Kallax och Luleå Airport hos tex SAS då du bokar resa, och namnet Kallax hittar du även på andra ställen. 🙂 Och ja, helt rätt låtar gick som sagt vidare och det är riktigt kul att David är från norr !

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan ! Kram! 🙂

 4. Charlotte says:

  Vi var minsann där igår
  Satt på rad 5 så mitt i alltihop- så himla roligt!
  Barnen älskade det – en sån show, roligt att ha upplevt det på plats☺️ Favoriterna var Benjamin och Sigrid (och min yngsta hejade på David Lindgren)!

  • Men åh så kul att ni var där!!! 🙂 och så bra platser dessutom! gissar att stämningen var magisk. Och så söt din minsta är som hejade på David Lindgren, hälsa att jag också gjorde det… ! 😉

   Önskar dig den bästa starten på veckan! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *