DAGEN FÖRE DAGEN & T.H.E. PARTY!

e764c776a282ea693e38f2ce5ad0f0c3

Glad torsdag darlings! 

Jag startade min dag med att röja på sovrummet och hänga in alla kläder som legat i högar i evigheter.  Vad lätt det är att köra på med en klädhög då man väl börjat… det är som att kläderna automatiskt dras dit och plötsligt känns det lika naturligt att plocka plagg därifrån som från garderoben, men så händer det plötsligt…:  högen har blivit så stor att den rasar… ha, ha.  Så ja, det var på tiden att få bättre ordning och ett gäng nya vita klädhängare hjälpte verkligen!  (orsaken till högen var att jag helt enkelt inte att hade något att hänga kläderna på… varje shoppingsgirls dilemma… ha, ha.).

Och solen den skiner och J har sin sista dag i skolan innan avslutningen i morgon och det tyckte hon var såååå skönt! Och själv känner jag att jag vill få full kontroll på alla to-do´s idag så att jag också kan njuta morgondagen och helgen med hjärtat utan jobb, städ & fix som stressar.  Jag minns själv alla förväntningar man hade på sommarlovet…. så jag vill ge oss en riktigt f.i.n. start och tänker att det kommer att lägga grunden för 10 fantastiska sommarlovsveckor! 🙂

19054943_10154524859010796_3153164236577876324_o

Det som gjorde att jag reste till Oslo förra helgen var att jag var bjuden på en fest!  Min FAB vän Miriam hade sin årliga födelsedagsfest som i år även kombinerades med inflyttningsfest och jag blir alltid lika glad över att bli bjuden för det är något magiskt med hennes fester…. !  och eftersom jag missade festen förra året (p.g.a. flytten) så var det självklart för mig att resa dit i år! 

18953611_10154524879185796_456808248430029725_o

Och vad köper man då i present till någon som fyller år och som du vet shoppar på bra och har det mesta?  Jo, man köper så klart ballonger!!! ja, i alla fall om man heter Anna-Stina. Ha, ha. Alltså för mig är det den perfekta presenten. Du gör inte bara en xtra festlig entré då du ankommer med dina ballonger, de kryddar sen hela festen eftersom de är så fina och skapar så härlig feststämning så – ballonger fick det bli och en flaska bubbel + ett kort. 

Sen har jag så klart knipsat några bilder på festen men – min telefon är tyvärr fortfarande tom för bilder (alla är raderade – igen! … sååå sjukt störigt) så har inte en enda bild där som jag kan visa er men – den här gruppbilden hittade jag på M´s facebook :

19030226_10154669140162517_2468822189327960053_n-1

M bjöd på fantastiskt god mat, dryck och Dj! Alltså att ha en Dj gör verkligen sååå stor skillnad på festen!  också alla dessa fantastiska människor… SÅ trevliga, härliga och helt underbara! Många av dem var kunder i min butik så jag fick bli så rörd och glad över de som kom fram och sa hur mycket de saknar min butik… Åhhh min älskade Gizmo & Co…  Det var en fin tid som jag är så glad över att jag haft!  Kan du föresten se mig på bilden?  Exakt – jag står längst bak i mitten tillsammans med världens härligaste Charlotte ! Alltså denna tjej… hon är inget annat än en solstråle!  Och om du bor i Oslo så bara måste du ta turen inom butiken som hon driver på Vinderen: Åpent Hus. Den är en godisbutik för oss girls! Hon har såååå mycket f.i.n.t.!!!  Jag var själv inom där i måndags, ska visa vad jag köpte i ett eget inlägg senare.  Du hittar butiken på instagram under namnet: apenthus_vinderen  Följ dem! du kommer bli sååå inspirerad!  Promise! 

Att vara i Oslo och att gå på den där festen gav mig såååå mycket härlig energi!!! Åh så glad jag är över att jag var där! och fina vänner är verkligen en skatt som betyder så otroligt mycket!  Tusen miljoner t.a.c.k. för en FAB kväll Miriam!!! (och t.a.c.k. för magiskt sällskap Charlotte!).

Med det så önskar jag dig en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. torsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gavetips / presenttips!, sommaren 2017 | 1 Comment

One response to “DAGEN FÖRE DAGEN & T.H.E. PARTY!”

  1. Em says:

    Leste intervjuet med jig i DN – veldig imponerende!! Skjønner at det krever mye reising og jobbing. En ting jeg ble litt nysgjerrig på i den forbindelse; hvilken “strategi” har dere hatt for familien når det gjelder hvem som jobber hvor mye og hvem som tar mer på hjemmebane? Har det vært en “avtale” mellom dere at Jig prioriterer jobb og du tar mer på hjemmebane? Står overfor litt samme valg selv med en mann med eget firma som jobber mye, små barn og min egen jobb/karriere som jeg er usikker på om jeg skal satse på eller kanskje nedprioritere noen år siden begge to egentlig ikke kan jobbe for fullt hvis familien skal ha det bra og det ikke konstant skal flyte over av klesvask og husvask hjemme… ikke lett!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *