Dagen idag 3 år tillbaka.


Så här såg vi ut den här dagen för exakt 1 år sedan, 2009. Som ni ser var vi i vårt paradis, Phuket, och bilden är tagen då vi precis ätit god lunch.  Åh vad jag längtar tillbaka…. !

Tjohoo! Johanna fortsatte att sova gott i sin sköna säng och jag städade vidare innan jag fastnade i ett Oprah program där hon var på besök i vita huset. Vilket vackert par de är Herr & Fru Obama ! Eftersom Johanna varit dålig idag så blev det inga bilder tagna på oss (jag har myst i Odd Molly klänningen + Odd Molly mysbyxor hela dagen, till det: sköna Hello Kitty sockar från H&M) så istället visar jag hur vi såg ut 3 år tillbaka i tiden !

Det är en av fördelarna med bloggen: att kunna titta tillbaka på dagarna som gått… 🙂

168397-2397
Den här dagen 2008 var vi sjuka (lustigt att Johanna är sjuk samma dag i år..) så det blev inga bilder tagna då heller, men den här är från den 23/1. Vi var även då i Phuket och här har vi precis hämtat den canvas bild som hänger ovanför vårt köksbord i lägenheten i paradiset. Vi bodde i Phuket från dec -07 till juni -08.

Johanna flörtar! ;-)
Mitt älskade hjärta.. se så LITEN hon var ! Detta är den här dagen 2007, då var Johanna med andra ord 5 månader. Vi är på barselträff / mammaträff hemma hos Therese & Maria och här ligger Johanna och myser med Scott.

Jag tror att jag ska ta och krypa upp i soffan nu och bara njuta lugnet. Lyxigt !! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagen idag 3 år tillbaka.”

 1. fördelen med ett stort bildarkiv dessutom 🙂

 2. Visst är det roligt att gå tillbaka i bloggen och få en liten nostalgikick då och då 🙂 Mest underhållande är det nog att läsa vad man skrivit under årens lopp, jag tycker faktiskt man märker en viss förändring (mognad kanske, haha…) i sättet som man skriver på från år till år 🙂

  Kramar & sov gott!

 3. superhärlig blogg som får en att le av så söta bilder!
  😀

 4. Men vad härligt att gå tillbaka lite i tiden. När man läser din blogg tänker man ju inte på det, men jösses vad stor Johanna har blivit. Och söt!
  Hoppas ni haft en härlig söndag och att Johanna mår bättre imorgon. KRAM Lotta

 5. Sandie! says:

  hehe liiten tjej=) Kram

 6. Kristine says:

  Hei, så hyggelig å se bilde av Scott og Johanna som bebiser, tiden flyr virkelig. Håper alt er bra med dere, og at vi får til et treff snart. God bedring til den lille!
  klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *