DAGENS, FAMILJEMIDDAG & SM-GULD.

Hello darlings! 

Igår runt kl.16.30 så bestämde jag mig för att vi skulle köpa med take away och åka hem till min älskade pappa och äta middag. Så, kl.17 kom min bror och hämtade upp oss girls också sladdade vi förbi en favorit thairestaurang innan vi checkade in hos pappa och hans I kl.17.15. Det var länge sen jag var så spontan och jag är sååå GLAD över att vi fick det till! för jag vet inte hur många gånger jag har försökt att få till en middag med dom… men det har alltid kommit något mellan så igår kände jag bara att nej, nu bara gör vi det!  och idag är jag xtra varm i hjärtat över det. Så dagens tips: åk och besök dina barns mormor/morfar/farmor/farfar i helgen om du fortfarande har de i livet (JIG´s föräldrar lever tyvärr inte längre så Johanna har bara mormor & morfar) för det är så fint med de stunder man får tillsammans och bättre en kort stund än inte alls.. !

Och sen, då vi kom hem så såg vi Luleå Basket (damlaget) vinna SM guuuuld!!! Sååå fantastiskt jättekul så klart men – liiite snopet att de vann borta, i Umeå, för det hade så klart varit SÅ mycket festligare om vi fått dela glädjen med dem på arenan här i LLA.  Som jag och J sa igår: här har vi sprungit på gud vet hur många matcher och hejat fram de under säsongen också får vi inte skörda frukten och dela guld-kvällen med dem…   Men, men – ett guld är ett guld och det var så klart helt galet kul att de vann! Och nu håller vi tummarna att det går lika bra för killarna – BC Luleå – som snart kickar igång finalmatcherna! 🙂

Runt kl.07 på morgon, helt nyvaken…zzz…  med nya vipper! Ja, igår var jag och fick refill av mina vippe extensions och jag är så otroligt glad över att jag äntligen har hittat en salong som jag är nöjd med här i stan. Det tog 2,5 år (!) men bättre sent än aldrig! för att försöka tajma en Oslo resa varje gång jag behövde refill blev ohållbart i längden…  

Älskar att vakna med så här fina fransar! de får mig att känna mig både fräschare & piggare! 

 

Och så här såg jag ut igår men alltså att få till en fin dagens med en dotter som inte är speciellt jätte intresserad av att fotografera sin mamma… det går ofta lite sådär… Så ja, jag får helt enkelt ta den bild jag får. Ha, ha.  Jag hade i alla fall på mig blus + jeans från Zara och mina nya skor måste jag visa en bättre bild av senare, det är ett par Nike i guld. Love them! 

 

Sen är jag löjligt kär i min Gucci väska i ljuvlig sammet…  Den är så perfekt att jag önskar mig den i fler färger…

Och så här såg darlingen ut då hon kom hem från skolan. Hon har på sig en favorit topp + jeans från Kapp Ahl, skor + jacka från Zara också finaste ryggsäcken från Soup Store.  Och det här är första dagarna med joggeskor! lovely! 

Familj… det finaste man har!  Och det här är den första selfie som jag fått med min 82-åriga pappa på för han gillar inte alls att bli fotograferad..  och brorsan, ja han var happy. Ha, ha.  Hur som helst – vi hade en riktigt, riktigt trevlig middag hemma hos pappa och jag är så tacksam över de stunder vi får tillsammans nu då vi bor här uppe i Luleå. 

Ha, ha här sladdar vi runt i snön i våra joggeskor hemma på pappas gård. Och ja, som ni ser så har vi en hel del snö kvar här uppe i norr forfarande! men… 

…jag hittade ett vårtecken!  åh så fint det blommade vid husväggen.  Åh jag måste verkligen se över vår rabatt här hemma också för den är förfärligt trist… min pappa är SÅ mycket bättre på blommor än mig så han kan lära mig allt jag inte kan… 

När vi kom hem såg vi matchen på min mac (tack vare en logg-in-kod från min bror – tusen TACK Johan!!) och det var som sagt hur kul som helst att de vann SM-Guld!!!  Men – sååå synd att de inte vann här hemma i LLA för alltså SE på läktaren!?! Den tömdes på publik innan medaljerna ens delats ut, en klar kontrast till hur det såg ut då de tog guldet här hemma i Luleå förra året, då kokade arenen vid samma tidspunkt…  men så har också Luleå Sveriges bästa basketpublik! (jo, det är sant).

Efter matchen så avslutades dagen uppe på J´s rum. Hjärtat lackade naglarna och jag låg på sängen och chillade… nöjd, glad & tacksam över en fin onsdag. 

 

Åh nu ringde min mamma från Spanien, och nyss ringde JIG från Kina, härligt att vi har familjen representerad över hela världen. Ha, ha. Och du, på tal om att vara utspridda över världen… om du inte har mormor / morfar / farmor / farfar så nära att du lätt kan åka och besöka de så är ett annat tips att låta barnen rita ett kort / skriva ett brev till dem i helgen! jag lovar att de kommer att bli super glada när de får post till veckan! och – det är dessutom ett perfekt helg-pyssel!

Nu kör vi torsdag med ett smil! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Dagens outfit. | 6 Comments

6 responses to “DAGENS, FAMILJEMIDDAG & SM-GULD.”

 1. Anna Wessberg says:

  Vart gör du fransförlängningarna? Jättefina!

  /Anna

  • Tusen tack Anna! 🙂 Jag går till en salong som heter Rosenday Spa & Stylistsalong och det är en tjej som heter Maria som gör mina fransar. Kan varmt rekommenderas!

   Önskar dig den bästa dagen! Kram! 🙂

 2. Vilken härlig selfiebild på familjen.
  1 månad sedan vi var i Hong Kong….tiden går.
  Tror jag skrivit tidigare att vi var på Pizza Express 2 gånger!
  Längtar hem till Thailand förstås, det blir långresa med start i mitten av december.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Titti i soliga Umeå. All snö nästan borta, tack o lov.

  • Åh ja, tiden går sååå fort! det är nästan 7 månader sedan min senaste Hong Kong resa.. så är super avis på JIG som är där nu, eller han var där, idag är han i Kina… Och så fantastiskt kul att du hittade Pizza Express! 🙂 Jag har heeelt glömt att svara på den kommentaren, förlåt. Visst var det GOD mat?! Vi älskade stället och åt där flera kväller. Blev t.o.m. vän med en super söt tjej i personalen som vi håller kontakten med via Facebook.

   Och så underbart att ha Thailand att se fram emot! Vi ska också dit i december, och även till sommaren… Längtar!

   Önskar dig en underbar dag! Njut solen! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fint sänghimmlen ramade in skrivbordet super snyggt vilken bra idé stor kram

  • Tusen tack för härlig feedback Viktoria! 🙂 sänghimmlen blev kvar över skrivbordet av en tillfällighet efter att vi möblerade om för länge sen och nu tycker vi att det är så mysigt att ha den där… så den får bli!

   Önskar dig en magisk långweekend! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *