DAGENS H.A.P.P.Y. ENDING!

Alltså jag dör vilken helt fantastisk historia det blev kring mitt förlorade bagage!

Men innan jag berättar vad som hände så måste jag ge dagens ros till SAS och framförallt den kille som gjorde ett helt galet jobb för att ta reda på att just precis jag var ägaren till den påse som de hittat UTAN bagagelapp (!) på Arlanda. Dagens hjälte mina damer och herrar heter: *** ROBERT MICKELSSON*** !!!

Jag har inte ord för hur TACKSAM jag är för det jobb han gjorde i att söka reda på mig! Så från djupet av mitt hjärta: TUSEN 1000 miljooooner TACK!!! och TACK också till dig som ringde mig och berättade den fantastiskt glada nyheten. Jag trodde knappt mina öron! och jag kan inte minnas sist jag blev så GLAD! 🙂

Åh tack gode gud för att det fortfarande finns godhjärtade människor där ute säger jag bara! för allt var kvar i påsen och jag är så obeskrivligt lycklig över att jag har alla mina saker här hos mig nu!  Så än en gång: T.A.C.K. Robert!!! & T.A.C.K. SAS!!! jag har ingen aning om hur jag ska kunna tacka er nog?! men TACK, TACK, TACK och miljoooner fler TACK!!! 🙂

Dagens happy ending var tveklöst detta! att få min påse levererad på dörren runt kl.22.30 av Jet Pak / DHL.  Åhh jag fick tårar i ögonen! och nu måste ni få höra hur crazy hela denna historia var: 

Efter att jag postat min förra inlägg så ringde jag Kallax flygplats här i Luleå och efterlyste mitt förlorade bagage ett par gånger, båda gångerna fick jag samma svar: vi har ännu ingen upplysning om ditt bagage! och varje gång blev jag lika orolig för att det jag befarade mest hade hänt, dvs att min påse gått sönder och att allt var förlorat…  Men! så ringer plötsligt min telefon och en mann hinner bara säga att han ringer från Arlanda flygplats i Stockholm innan jag fylls av lyckorus och förstår att han ringer ang. mitt bagage. Och mycket riktigt. Han frågar om jag saknar en julpåse? med glad och trevlig röst. Och jag bara: Jaaaa!!! har du den?

Och han hade den! med ett lossnat handtag och en förlorad bagagetag (!!!),  vilket betydde att de hade ingen som helst möjlighet att spåra bagaget! så, denna Robert hade satt igång och gått igenom ALLT i min påse för att söka efter ägaren! Och alltså jag skojar inte då jag säger att påsen var PROPPFULL av MASSA saker. Oh my… jag var så stressad då vi skulle iväg från Oslo att jag drog ner ALL christmas wrapping (etiketter, stickers, band etc…) från bordet och rakt ner i påsen så ja, den var minst sagt fylld av diverse småting ovanpå/mellan/i alla julklapparna…   Hur som helst, i botten på påsen så hade han hittat ett KVITTO, med mitt namn på ?!? Alltså VAD är oddsen liksom?????

Sen hade han googlat mitt namn och hittat min BLOGG! och läst inlägget jag postade på morgon om att jag var helt förtvivlad p.g.a. mitt förlorade bagage. Sen hade han hittat mitt tfn. nr. på nett och på den vägen är det… !

Alltså visst låter det som ett slut i en amerikansk film typ?! Man tror ju knappt att det är sant!?

Och det sjuka är att det var en ren tillfällighet att min namn stod på det kvittot för det här var första gången på mååånga besök i den butiken som personalen fångat upp vem jag är (de har många nyanställda..) och därför registrerat köpet på mig. Det har inte hänt på säkert 2 år !!

Och att jag inte kastat kvittot var för att jag hade liiiite shoppingångest av just den handeln, för ja, mitt Bolina besök blev liiite dyrare än planerat så jag sparade därför kvittot om , ifall, att jag skulle returnera något…  Men ja, nu kan man ju lugnt säga att jag ska vara GLAD över att jag shoppade där för annars hade kanske aldrig min förlorade påse hittat tillbaka till mig. Allt har en mening! 😉

 

Total lycka!!! att ha min påse här hos mig! 

Som sagt… det var en hel del i påsen. Oh my… !  Och nästan alla dessa “wrapping ting” har jag shoppat i London så det hade varit helt förfärligt trist om de varit borta… (jag är ju sååå glad i att göra fina paket). Och mina nya super FINA Ugg´s och mina nya Ugg handskar och den där fluffiga spargrisen som Johanna ska få i julklapp (ett tips!!! kommer från TGR), och min nya topp från Zara och alla julklappar… som jag inte kan visa på bild… Åhhh jag är så GLAD !!!

Tänk- om inte mitt namn hade stått på det där kvittot så hade jag kanske inte fått tillbaka min påse…. ?!  Plötsligt så försvann all ångest över det lite dyra Bolina besöket och istället är jag sååå tacksam för att jag shoppade där! Ha, ha. (Bolina shoppingen var inte ens i påsen så ja, det var som sagt bara FLAX att jag slängde ner kvittot här i sista stund..).

Åh nu kan jag sova gott i natt! och tusen miljoner T.A.C.K. igen till både Robert & SAS! Ni gjorde inte bara min dag, utan även min jul!!!  🙂

Godnattkram!

 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “DAGENS H.A.P.P.Y. ENDING!”

 1. Johanna says:

  Men alltså Ååh så underbart!!! Nu gjorde din fina historia min morgon! ♥️

 2. Sofie says:

  Åh så glad jag blir för din skull ❤️ Sitter här och ler när jag dricker mitt morgonkaffe 🙂

 3. LLA says:

  Underbart!

 4. D says:

  Åh SÅ bra! For en fantasttisk mann! Skjønner at du ble glad, for FOR en pose fylt med godsaker!! Og så glad på dine vegne at du nå har UGGsvotter:)

  Ha en super tirsdag, her er det hjemmekontor etter omgangssyke (usj)!

 5. Josefine says:

  Vilken tur att du fick tillbaka dina saker! Tänkte höra om du (som reser mycket) har något tips för en flygrädd person som mig? Ska ut och flyga imorgon och börjar bli nervös… Det blev inte Sunwing Bangtao trots dina härliga tips om der, men en resa till värmen ändå. Kram!

 6. Deseree says:

  Men wow! Härligt! Bra start på veckan.

 7. Lena says:

  Kära nån, man tror knappt det är sant då man läser storyn…. slutet gott – allting gott som man brukar säga. Så glad för din skulle kära du !

 8. Maria says:

  Vilken solskens historia! <3 Tänk att det finns människor som engagerar sig så, man blir varm i hjärtat.
  Önskar er en underbar jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *