DAGENS INTERIÖR TIPS!

Jag älskar speglar! stooora härliga speglar som ger en större rumskänsla och som reflekterar grönska och solsken så att hela rummet blir mer levande…   Och jag är sååå glad i den stora runda från House Doctor som vi har i vår entré och har därför länge haft lust på en helt lik ute i vår ljusgård så att de gäster som sitter med ryggen mot fönstren ändå ska få en feeling av att de nästan sitter ute fast de är inne…  Men, de kostar ju en del de där godsakerna så – gissa om jag blev GLAD då jag hittade den här budgetvarianten innan vi reste till Oslo. :

 

Spegeln är 80 cm i diameter och kostar bara 399 kr hos Rusta så jag säger bara:  löp & köp!   Och om man inte gillar den svarta ramen (som jag själv var väldigt tveksam till först, men den matchar vårt golv där ute…) så kan man ju bara måla den! 

 

Det blev playdate här hemma efter skolan (underbart) och nu ska vi strax komma oss iväg på den där blomstershoppingen… och sen väntar middag hemma hos mamma & H i kväll.

Njut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DAGENS INTERIÖR TIPS!”

 1. Emma says:

  Tack för att du är tillbaka i blogg-mood igen! Jag har saknat dina sparkling inlägg! Du är som en väninna för många oss tror jag som kommer med tips och trix för att få vardagen at glittra lite extra!
  Stor kram till dig!

 2. Pia says:

  Visst är det fint med speglar i inredning men så dyra är de väl inte för det är ju skillnad på kvm mellan en rusta spegel för 400 o en lite dyrbarare. Och en spegel för någon 1000-lapp
  är väl inte så dyrt om man tänker på vissa behandlingar 😉

 3. Kristin says:

  Søstrene Grene (stor favoritt!!!) har også stadig mye fine, rimelige speil. Et tips 😀 Har et helt likt det du har på bildet her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *