Dagens mama-lyx.


Engelska Vogue och ELLE på Thai. Jag köper ofta Thai Elle / Living Etc m.fl. för de kostar endast 90 bath (under 20kr) och det är ändå mest bilderna jag vill åt.

Phuket tisdag kl. 16.45, +35 grader i skuggan & sol.

Johanna har precis sovit nap och jag har chillat i solstolen på terrassen med mina nya blader. Åskan höll sig på avstånd idag och efter några få regndroppar så har vi haft strååååålande SOL från klarblå himmel och det är galet varmt ute. Jag la termometern på min solstol nyss för att se hur varmt det egentligen är i solen? och den visade +43 grader.  Det förklarar varför jag svettas 😉


Mitt godis: melon & pomelo.


Vänner som leker = lyx för en mamma. (Johanna “målar” tånaglarna på Dao).

Nu säger Johanna att hon vill bada så off we go till poolen !  Ska bli lovely att svalka sig 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagens mama-lyx.”

 1. Felicia says:

  Så herlig det høres ut der nede! Gøy å følge deg her i vinterfylte Norge! Hvor i Thaniland er dere, forresten? Leiler dere leilighet eller bort på hotell?

 2. jENILITA says:

  Det e kul att följa era thai resor:)

 3. fia says:

  varför köper man inplastade frukter? snacka om bakterier

 4. Anna says:

  Åh jag älskar pomelo! Äter mängder när vi är i Thailand. Brukar köpa det hemma ibland men det är så himla pillgt att skala och filéa.

 5. Gott med frukt färdigfixad och allt, smidigt. Och så lite lyx med tidningar, kan det bli bättre? Köpte faktiskt Pomelo en gång men tyckte det var beskt? Ska det vara det egentligen? KRAM Lotta

 6. TACK för era kommentarer! 🙂

  Vi har vår lägenhet i södra Phuket (Chalong) och jag har inga som helst problem med att äta inplastad frukt 🙂 Pomelon kan nog vara lite besk men jag älskar den frukten, äter minst 1 paket om dagen 🙂

  KRAMAR!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *