DAGENS OUTFIT & MIDDAG.

Det var den dagen och juni börjar att lida mot sitt slut… Den här månaden blev ju inte riktigt som vi tänkt oss och jag kan inte förklara i ord hur mycket jag längtar till JIG är bättre i foten… så nu håller vi alla tummar för att vi får bättre klarhet i hur sommaren kommer att se ut i början av veckan. På tisdag ska han ta stygnen så fingers crossed för att vi kommer oss iväg till Thailand i slutet av veckan!!! men jag vågar inte hoppas för mycket…

Och dagen idag den har varit hur soooft som helst. Jag har chillat på terrassen, och mina J har båda vilat inne. Uff, stackars J som inte är i form, hon är så ledsen över att hon är så dunder förkyld så hoppas, hoppas att hon kryar på sig fort!  🙂

 

Jag fixar alltid mina tånaglar i Thailand så ni får ursäkta mitt lack… inte helt matchande… ha, ha. Men, det var inte det jag skulle visa utan min outfit som jag matchade med en super fin bling bling ananas plånbok då jag körde iväg och hämtade mat tidigare idag.  Och mina Birkenstock, som jag shoppade i New York, de är f.a.v.o.r.i.t.e.r ! hur sköna som helst. (de är egentligen mina hemma-skor, de jag slänger på när jag ska ner i källaren etc. men – nu på sommaren så åker de ofta på då jag är ute och handlar…).

Ha, ha, när jag försöker fota mig själv med telefon. 1 – 2- 3 – klick!  Jag hänger aldrig riktigt med. Men – här ser du klänningen jag hade på mig med broderade palmer på.  Jag har beställt den från H&M´s webshop.

Jag fotade dessa bilder väldigt spontant så nooo styling med smycken. Allt jag hade att matcha med var plånboken och nycklarna… jo, och studsmattan i bakgrunden. ha, ha. 

Och nu har vi precis ätit middag här ute i ljusgården. Det blev korvstroganoff idag. JIG´s favorit. Och denna rätt är ju hur enkel som helst. Allt du behöver är falukorv, paprika, lök, matgrädde, tomatpuré också serverar du med ris. Yummie! 

Och då jag står i köket och lagar till middagen så dyker plötsligt min vän Bodil upp med denna surprise! Men alltså hur GLAD blir man inte då man får en present då man minst anar det?  Typ hur glad som helst!!!  Åh hon gjorde verkligen min dag!  Fina vänner alltså… vilken skatt!  (tusen miljoner tack igen kära B.).

 

Nu hänger regnet i luften, det pågår basket på TV´n i vardagsrummet men vi girls är inte så jätte intresserade av det så vi ska gå upp och mysa med Modern Family i J´s lounge. Det blir en perfekt avslutning på dagen.

Njuuut din kväll vidare! 🙂

Godnattkram!

 

Kategori: Allmänt, Sommaren 2019 | 4 Comments

4 responses to “DAGENS OUTFIT & MIDDAG.”

 1. L says:

  Herregud så vacker du är människa!!!

 2. D says:

  Så kjedelig med to pjuske i familien! Ville bare sende en peppmelding til deg!
  Håper de snart pigger til og at du kommer deg på reise, enten hit eller dit!:)

  • Åh så underbart att få en peppmelding av dig! Tusen 1000 miljooner TACK!!! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Ja, vi får verkligen hoppas att alla snart dansar igen och att vi kan resa. Fingers crossed!!

   Önskar dig en strålande start på juli månad! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *