DAGENS SHOPPINGTIPS.

Runt kl.15.30.

När jag hämtade J på AKS (fritids) så var hon på hobby och resultatet av dagens pyssel ser ni i hennes hand, en super söt halloween ljuslykta.  Alltså SOM hon l.ä.n.g.t.a.r. till torsdag!  och jag lovade ju er att tipsa om nagelack etc så det kommer senare i kväll.  Men, först vill jag tipsa om Johannas outfit!

Topp + cardigan + skjørt kommer från Lindex!  de har verkligen sååå mycket fint just nu så jag shoppade mer än detta då jag var där i förra veckan, bl.a. en super cool leo-fusk-päls och ett bling-bling halsband. Ska ta och fota dem i morgon så att ni får se! för ni efterfrågar ofta just tips på barnkläder / styling så mer sånt kommer! Your wish is my law ! 😉

Tröjan är så söt…och koftan med prickar matchade precis J med en vit tee + slitna jeans här hemma. Super duper fint!

….och skjørtet (som är one size) är strösslat med guldstjärnor också har den en rosett .  We like!

Nej, nu är det bäst att vi gör läxor här också har jag 2 IKEA påsar som ska packas upp….herregud, det stället alltså…skulle bara köpa lite smart förvaring men gick hem med såååå mycket mer.  Snack om att de kan mersalg! 😉

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “DAGENS SHOPPINGTIPS.”

 1. Cessan says:

  Supersötis!! ❤️
  Lyktan var ju “läskigt” fin till Halloween 🙂
  Så kul med barnens kreationer!

  Kram Cessan

  • gizmolina says:

   T.a.c.k. ! 🙂 och visst var lyktan very halloween ! tror vi ska pyssla fler liknande här hemma i kväll faktiskt… har nämligen några gamla syltburkar liggande… Önskar dig en strålande dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Anna says:

  Ha vad kul att det inte bara jag som shoppar mer än tänkt på IKEA
  Hare gott / kram

  • gizmolina says:

   Ha ha, det är typ omöjligt att gå in där utan att det flyger ner ljus, servetter etc. i påsen… 😉 och nu hade de mer småplock än någonsin eftersom julen närmar sig… Happy onsdag!!! Kram!

 3. Smile says:

  Tack för tipsen! Kanonfint! Jag har en liten Loppa född 07 och jag tror hon hade gillat stilen. Lindex har alltid mycket fint (både till stor och liten).

  Fortsatt trevlig halloweenvecka!
  🙂

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar det! tack! 🙂 Och ja Lindex har verkligen massa fint! Jag hittade även en tröja till mig själv då jag var där….ska blogga den en dag snart… Önskar dig också en fantastisk halloweenvecka!!! Kram!

 4. Anne Lene says:

  Hej,
  Ja vad roligt med tips på barnkläder/ styling

 5. Anne Lene says:

  Oj, halva texten kom inte med…

  Var har du hittat Johannas fina stövletter? Är på jakt efter vinterskor till min tjej och det är något i den stilen hon har tänkt sig 🙂
  Ha en deilig dag i min fine by Oslo <3

  • gizmolina says:

   Tack för härlig feedback ! 🙂 Johannas stövletter är shoppade på Grensen Skotøymagasin (på Eger) här i Oslo. Hon hade ett par exakt lika förra året som hon vuxit ur och eftersom jag tycker att det är SÅ fina så fick vi för helt lika skor i år igen 😉 Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder !!! Kram!

 6. Åh så fin!
  Längtar till min lilla tjej blir liiite större så jag kan klä upp henne 😉

 7. Hvor ER hun fin, og sikke en flot lygte hun har lavet. Dejligt med kreative børn 🙂
  Kram
  Jeanette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *