Dagens tema: SKOR!


Hos Polhem-PR igår eftermiddag… Johanna sov sött i vagnen hela tiden då jag var down-town igår = helt perfekt ! för då kunde jag jobba i lugn & ro. Bakom mig på bilden kryllar det av snygga höstkläder från olika leverantörer.

Nu jobbar jag med ett uppdrag som handlar om skor och igår då jag besökte en av PR-byråerna så hittade jag dessa SNYGGINGAR (vill ha!)  från danska Apair. Jag sålde deras skor på Gizmo & Co och när jag flyger via Köpenhamn så besöker jag alltid deras butik på Kastrup och den butiken är ett tips om du är ute och flyger i sommar 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens tema: SKOR!”

 1. Angel says:

  Snygga stövlar

 2. Stina says:

  Tack för tipset! Är inte ute i flygartagen, men man vet ju aldrig när man har vägarna förbi. Vilket härligt jobb du verkar ha! Vad roligt att det går så bra för dig. Ha en toppenhelg.

 3. hår hår says:

  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  ______________

  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  _______________

  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  ______________

  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  _______________
  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  ______________

  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  _______________
  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  ______________

  JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR AV BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN I ALLA FÄRGER & LÄNGDER. HÅRET ÄR 100 % ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR. JAG KAN ERBJUDA BÄSTA KVALITÉ PÅ MARKNANDEN TILL LÄGSTA PRIS! HAR HÅR FRÅN 399:-

  MAILA: jimmys-flicka@hotmail.com
  _______________

 4. Weronica says:

  Du får berätta mer sen om ditt projekt. Jag älskar SKOOOOOOOOOOOOOOR 😀

 5. Ida says:

  hej 🙂 vad fin och söt blogg du har, gillar verkligen designen! har lagt till dig på bloglovin. =) hur är det?

 6. Wenche says:

  Hei:) Har kommet hjem etter noen fine dager på hytta (på fjellet, uten nett selvfølgelig), har ikke savnet dataen, men gleder meg til å kose meg med bloggen din nå etter flere dager uten:)

 7. Stina says:

  Hej glöm inte att det är rea på guldfynd också och framförkallt glöm inte besöka http://experienceno1.blogspot.com

 8. Anette says:

  hahaha vilken härlig bild! Min lillkille får också hänga med på alla inköp mm…. dom blir mode inredningsmedvetna från bröstmjölken ; ) ha bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *