DEN HÄRLIGA FREDAGSKÄNSLAN!

Happy fredag darlings! 

Men alltså älskar vi inte fredagskänslan? Solen strååålar och det är så fantastiskt vackert ute nu då träden börjar att ta på sig höst uniformen.  Helt klart bästa tiden på året om du frågar mig!  Så – helgen ska verkligen njutas!!! Och i kväll gör JIG sin entré i Luleå igen så vi girls ska fixa iordning ett riktigt härligt fredagsmys med tacos, chips, dipp, bubbel, ja, precis allt det där som ett äkta fredagsmys ska innehålla innan vi kör ut till flygplatsen och hämtar honom. Sen kommer vi att sitta klistrade vid TV´n när Skavlan drar igång för JIG har lyckats fixa så att Petter Northug är med där idag! Sååå spännande & kul!!!  Så – missa inte det om du sitter hemma i soffan i kväll!  Och till er som missat så driver min JIG och Petter ett bolag ihop med ursnygga solbriller. Du hittar de HÄR.

Jag droppade min runda på morgon och är istället igång med tideras städ-race här hemma så att huset är tipp topp inför helgen. Sen måste jag ju berätta att jag fick min Ellos leverans till slut! Men, byxorna från Isabella x Stylein kollektionen passade tyvärr inte. XL blev allt för stor och L blev för liten. Så märkligt och så synd!! för jag gillade modellen!  Men – nu är de returnerade också har jag beställt hem byxor från Zara istället. De har styles som jag känner till och som jag vet passar mig perfekt! Men en topp från Isabella kollektionen behöll jag! en svart super skön sak som heter Stockholm.  🙂

 

… och på tal om sköna kläder! Den här stora härliga “ponchon” som jag virar runt mig fick jag av Johanna i morsdagspresent och jag älskar den! Så perfekt nu i den här “mellan perioden” vädermässigt innan det blivit kallt på riktigt.  Jag slänger på mig den utanpå mina tees och blusar och vips! så är jag både varm och skönt klädd.  Vet att hon köpt den på Åhléns. Och mina byxor de kommer från Zara, glittriga skorna från Den Dama och den rosa väskan från Tory Burch.

 

Nej, nu ska jag köra på här så att jag inte glömmer bort att jag var i tidernas städrace nyss… ha, ha. Sen måste jag bara säga att det är ju heeelt galet hur jantelagen kastar skit och kritik över Micael Bindefeldts helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.a. privata 60 års firande. Herreguuud!!! får han inte ens bjuda sina vänner på livets fest utan att det ska granskas och följas med lupp av media. Det är ju skrämmande om du frågar mig! och att både Expressen & Aftonbladet knappt har andra nyheter idag och att Nyhetsmorgon på TV4 hade en panel som diskuterade hans fest är så galet att jag inte har ord… Jantelagen alltså, ibland vet den inga gränser… Jag minns då jag jobbade på SF och vi arrangerade gala-film-premiärer. Hans lista (med kontaktinfo. / adress till kändisarna) var alltid den dyraste och mest eftertraktade så vi anlitade bara honom på de “största” premiärerna.  Och då – då var “alla” där. Så he´s a proffesional och klart mannen ska fira! Jag önskar SÅ att jag var på hans fest i helgen och jag önskar att jag också kunde chartra ett eget SAS plan för mina vänner, och er bloggvänner!,  då jag fyller jämt. Shit vilken cool grej det vore!

Önskar dig en magisk fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “DEN HÄRLIGA FREDAGSKÄNSLAN!”

 1. Anna says:

  Önskar er alla en härlig födelsedagsfirande helg !

  Kanske är det vissa av gästerna som prioriterat att inte vara på ett betalt jobb där de representerar oss utan i stället festar loss dagar som upprör.

  • Åh tusen miljoner TACK Anna! 🙂 Och ja, det är absolut politikernas närvaro som media har mest ljus på men de är ju bara människor de också och när de, privat, blir bjudna på livets fest av en nära vän så är det klart de ska ta sig ledigt några dagar och ha riktigt, riktigt kul! Det förtjänar alla ! 🙂

   Önskar dig en magisk weekend! Kram!

   • A says:

    Media är inte negativa mot Bindefelds fest, utan dom är med rätta negativa mot partiledarnas närvaro på detta 5 dagars party.

    Som partiledare i Sverige är man i tjänst dygnet runt och har även betalt för det. Om man akut behövs på sin post (för katastrofer och kriser kan ske och sker) ska man infinna sig på arbetet omgående och det kan ju vara lite trixigt om man är tipsy in Tel Aviv.

 2. Sussi says:

  Så härligt med städrace på fredagen, bästa känslan efteråt. Jag har personligen förstår verkligen reaktionen på att flyga iväg gäster till ett firande, dessutom samma dagar som Greta har den största klimatstrejken som någonsin arrangerat…rimmar illa för mig. Politikernas omdöme ger jag inte så mycket för, så att de väljer att gratispartaja istället för att klimatstrejka, ja vad ska man säga…
  Ha en underbar helg!

 3. Tina says:

  Mycket av kritiken handlar inte om nån jantelag. Att arrangera en fest i landet med den pågående konflikten… barn riskerar att skjutas/dödas i bombräder… precis som vissa väljer bort att resa till USA pga Trump, till Egypten pga könsstympning av 96 % av sina flickor, Dubai pga rutten kvinnosyn osv osv Har inget med jantelagen att göra. Det handlar om att stå upp för vad som är rätt och fel. Att sen fylla ett plan med kändisar i den miljökatastrof vi är i och sen få.kritik för det handlar inte heller om jantelagen det handlar mer om att stoppa huvudet i sanden och förstöra sina barns framtid ännu mer. Tyvärr.

 4. Suss says:

  Så bra skrivet Tina! Precis så är det! Handlar inte om jantelagen alls utan allas vår framtid särskilt barnens. Alla fyller vi ju jämnt ibland men inte kan vi nagga på barnens framtid för det. Miljökatastrofen måste tas på alllvar. Heja Greta!

 5. Anna says:

  Tänker faktiskt inte heller att det handlar om jantelag. Detta är människor som är avlönade av dig och mig. Mitt under höstbudgeten väljer de att ta ledigt. Och nu får det de att låta som att de växte upp tillsammans med Micael. Att de är så nära vänner man bara kan komma med honom och därför är de tillsammans. Det är ju befängt. Kristersson gick ut och sa att han inte orkade med sossarnas snigeltempo med att bekämpa gängkriminalitet. Men att åka iväg och fira sin ”bästa vän” Micke gick tydligen bra. Nej vet du vad tycker de borde tagit sitt ansvar. Och dessutom vår jord håller på att brinna upp och då väljer Micael att chartra ett plan? Nej det tror jag inte handlar om jantelag att vi reagerar. Snarare att varken makthavare eller Micael vågar stå för vad det är!

  Jag gillar dig Anna-Stina mem här tycker vi olika!

 6. Mia says:

  Håller med dig Gizmolina! Varför måste alla Sveriges tidningar skriva metervis om denna privata fest?! Det finns fler i varje parti som faktiskt jobbar med både budgetfrågor & gängkriminalitet. Vem vill bli politiker när till & med sånt här kritiseras in i absurdum…

 7. Vanja says:

  Politiker är under stor press. Om några förtjänar att komma iväg på något riktigt roligt, och ladda om batterierna är det väl dom? Gängvåldet har pågått länge nu, är inget som kommer lösas snabbt. Tror ni det hade lösts på 4 dagar?

  Har ni sett bilder på hur det ser ut i NY efter klimatstrejken? Sopor och skräp ÖVERALLT efter tusentals människor, bra för miljön? Kan man tänka sig att folk har flugit och kört bil för att komma dit oxå, kanske?

  Ett chartrat plan med kändisar och politiker är inget som kommer göra att världen kollapsar iaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *