DET ÄR EN MANN I MITT HUS…!

Mina kära bloggvänner! 

Jag tror a.l.d.r.i.g jag och Johanna kommit hem och JIG varit på plats i huset, före oss! men idag hände det för han landade i LLA kl. 18.10 och då var vi girls på vift så när vi kom hem runt kl.20 så var han redan hemma.  Sååå märklig känsla att öppna dörren och höra någon ropa “Hallå!”, ha, ha.  Och var var då vi girls i kväll? Jo, vi var på Öppet Hus på den skola som alla elever som går ut 6:an på den skola där Johanna går idag börjar 7:an och går årskurs 7-9. Skolan heter Residensskolan och den ligger vid sidan om min gamla gymnasieskola: Hermelinsskolan.  Johanna har redan idag en del lektioner där, bla. franska, så hon är där några dagar varje vecka.  Men – Johanna har som jag tidigare skrivit kommit in på en friskola i stan som ligger närmare oss där vi bor så vi var mest på Residens i kväll av ren nyfikenhet… + att det var fint för mig att få träffa de lärare som Johanna har där eftersom jag aldrig tidigare mött dem.

Sen blev det läxor + middag då vi kom hem och nu väntar en family weekend.  JIG har inte varit här sedan innan vi reste till Thailand och nu är det lite mer än 3 veckor sen vi sågs så det ska bli xtra mysigt med en helg under samma tak! 🙂

 

Mitt älskade hjärta på Bangtao Beach i solnedgången.

 

Sweet dreams sweetie!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “DET ÄR EN MANN I MITT HUS…!”

  1. Viktoria-Pinkpastry says:

    så fantastiskt fin bild, man riktigt känner magin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *