DET BOR EN TJUV I MITT HUS.

Promenerade nyss hem genom slottsparken och där stod massor med turister och fotograferade sig brevid denna ståtliga mann så då kunde jag bara inte låta bli att leka turist jag också. Ha ha ha.  Kolla in killens ansikte. Han försöker vara heeeelt oberörd 😉   Min tee American Vintage, solbriller Marc Jacobs, jeans Abercombie Fitch, skor Toms (har mina Prada klackar i väskan…), väska Balencia och fina höstkläder till lilla J i påsen.

Darlings ! 

Igår, när jag skulle blogga, så upptäckte jag att det bor en tjuv i mitt hus som tagit med sig laddarna till kontoret… av misstag så klart men ni vet ju hur irriterad man kan bli över sånt… oj, oj…  Så nu vet ni varför jag varit lite tyst en stund. Men idag är jag back on track och har dessutom bestämt mig föra att gömma alla mina ledningar / laddare etc. på hemlig plats så att de inte riskerar att försvinna igen. Och det är föresten ganska mycket som behöver landa i boxar här hemma för det flyter bokstavligt talat saker i lägenheten. Guuud så less jag är på kaos. Så höstens motto här i Casa Gizmolina är utan tvekan : ordning & reda. 😉

Ska ta och lasta ner alla pics från Johannas 7-års dag nu så återkommer strax med ett riktigt roooosa inlägg !  men först ska jag föresten visa er vad jag gjort idag så häng med… !

Njut din dag! och kom i håg: s.m.i.l.e. !!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *