DUBAI DAG 4.

Gooodmorning mina fina vänner! 

Jag har varit taxichaufför på morgon… först körde jag J till skolan, sen JIG till en avtale, sen hade J glömt en sak så jag körde precis den till skolan och nu ska jag strax köra JIG till en ny avtale…  Inte undra på att jag inte alltid får så mycket annat gjort än att vara en desperate houswive! ha, ha.

Och idag torsdag och vad passar väl bättre då än att blogga om vår torsdag i Dubai? Den dagen startade inte riktigt som planerat för först så sov vi rekordlänge så vi kom ner till frukosten typ 10.58. Och sen så kommer jag plötsligt på att biljetterna till Melodifestivalen i Luleå skulle släppas kl. 12 (lokal tid) så – jag kastade mig över min Mac för att få tag i de allra bästa platserna men med facit i hand så var jag allt för optimistisk…  Så när jag satt där och försökte få tag i biljetter typ längst fram i mitten (helt omöjligt..) så var plötsligt i princip alla andra biljetter, t.o.m. de med skymd sikt!, utsålda?! Men alltså hjälp vad fort det gick! jag var ALLT för orutinerad biljettköperska så jag kastade bort 1,5 time utan succé…  Så till slut gav jag upp,  packade ihop min strandväska och off we went to the beach… ! Typ 2 timmar senare än planerat… och UTAN Mello biljetter… ha, ha.  Inte direkt bästa starten på dagen… Men det gick ganska så bra att förtränga Mello och njuuuta Dubai istället!!!  😉

 

När vi hoppade in i taxin för att åka till beachen och då såg min henna tatuering ut så här! Den blev nästan precis så som jag tänkt mig och jag gick för samma style som Johanna gjorde förra året… 

Och eftersom vi kom fram så sent till stranden så fick det bli en pooldag på oss för alla stolar nere på beachen var upptagna. Men det passade perfekt för J hatar oavsett sand och vill helst bada i pool så vi hängde först här och senare på eftermiddagen så flyttade vi ner… 

… till de underbart sköna stolarna (med kudde! bara en sån sak….) på stranden.  Personalen kommer direkt med fräscha handdukar och en cooler med iskalla vattenflaskor.  Så härligt! 

Sen älskar jag att personalen på hotellet går runt och bjuder på glass ett per gånger per dag. Världens godaste glass dessutom! Och man kan beställa mat & dryck från snygga menyer som sedan serveras vid solstolen (och man sätter upp allt på rummet, otroligt bekvämt).

Vi låg kvar i solstolarna till solen gick ner och Johanna tränade på sin dans i sanden…. En helt underbart härlig eftermiddag!  Sen gick tyvärr min telefon tom för batteri så jag har inga fler bilder från den här dagen…  men – vi stoppade på Mall of the Emirates på vägen hem och åt middag där (Mc.D.) + att jag skulle shoppa ett par Ugg´s som jag ångrat att jag inte köpt… Och vet du vad vi upptäckte då? Att det startade en SUPER SALE den här dagen. Så från 31/10 – 2/11 var det “köp 1 plagg få 1 plagg gratis” i mängder av butiker och på Ugg´s så var plötsligt hela butiken -40% rabatt.  Så ja, vi blev kvar liiiite längre än planerat på shopping och var nog inte hemma på hotellet igen förren runt kl. 24…  

 

Nu ska jag passa på att gå ut och sätta upp några fler ljusslingor i trädgården här hemma för strax efter kl. 14 blir det så mörkt ute att det är svårt att se…   Är det föresten några av er som köpt biljetter till Mello?  Jag lever på hoppet att det kommer att fixa sig för oss på något mirakulöst sätt… det brukar göra det…   Men i värsta fall så får vi köra en Mellofest framför TV´n här hemma innan efterfesten (som jag kanske, kanske för möjlighet att gå på, om jag har tur…)…  Det blir FAB det också!

Önskar dig den bästa torsdagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt, Dubai 2019 | 2 Comments

2 responses to “DUBAI DAG 4.”

  1. Lena says:

    Jag som älskar att resa blir ju jättesugen på Dubai när jag ser de här bilderna. Men hur är egentligen priserna där? Middagar ute ex på en bra restaurang? Märkeskläder? Det ser hur som helst väldigt rent och prydligt ut där precis som du skriver. Ni ser ut att haft en toppenresa 🙂

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Ja så härliga inlägg ser helt ljuvligt ut. Min chef hade också varit där över höstlovet med hennes familj och hon rekommenderade också Dubai. Idag är det exakt två veckor tills vi lyfter mot Phuket och Sunwing , åh längtar så när jag ser dina bilder med värme. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *