EASTER COMING UP…!

 

Happy friday darlings! 

Här går det undan i svägarna idag för jag ska strax iväg till Johannas skola och köra en påsk-happning / avslutning med hennes klass. Så jag springer runt med hårrullar och  tog precis ut rykande färska muffins ur ugnen. Very Houswife style! ha, ha. Och nu ska jag sladda förbi butiken (kom så klart på att jag glömt att köpa ett par saker, happens every time…) och sen hem och packa ihop allt.  Jag kommer att köra en lek som vi gjorde för ett par år sen som en favorit i repris eftersom den blev så uppskattad. Tänk – då, 2017, så var de 17 elever i J´s klass, idag är de 24!, det är stor skillnad… !

Bäst jag kör på här nu, eller hoppar på kanske jag ska säga nu då påsklovet kickar igång. Ha, ha.

 

Goodiebags – check!  Eleverna i J´s klass ska få varsin påse idag. Att sprida glädje är verkligen en glädje! 

En girlie hare till tjejerna i klassen och en kille till killarna, också lite skumgodis till det. Jag har köpt chokladhararna på Ö&B (i år fick de aldrig in de på Dollar Store) för 5 kr /st, skum-påsk-godiset är från Dollar Store (30 kr för en stor box), celofanpåsarna är också från D.Store. 

 

Önskar dig en FAB fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “EASTER COMING UP…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Så fantastiskt med dina klasshappenings, lyllo klass och fröken. Och vad hade du för gul outfit såg på Instagram såg så snygg ut? Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *