EFTER REGN KOMMER SOL…!

Moooorning girls! 

Här väcktes jag av JIG som ringde på Facetime (hur genialt är inte Facetime? såååå perfekt för oss i vår lilla familj där vi oftast är i olika delar av världen…) kl.09.30 men jag låg vaken alltså, och skrollade på telefon som jag alltid gör innan jag stiger upp.  Men jag var trött… super trött… för jag fixade inte att somna igår kväll (har lite svårt att sova själv här med J ibland… inbillar mig en massa saker, som att någon ska bryta sig in tex… så otroligt onödigt att lägga energi på sånna dumma funderingar…) så jag låg vaken på soffan och lyssnade på mitt första podd avsnitt n.å.g.o.n.s.i.n.!  Oh yes, jag är nog den sista som aldrig lyssnat på podd, har liksom aldrig förstått mig på poängen om jag ska vara helt ärlig? När ska jag lyssna?? Om jag städar, promenerar, kör bil etc så vill jag ju ha på musik och sjunga med och få feeling… inte lyssna på en massa prat… ?  Anyway – jag lyssnade på Alex Schulmans besök av Isabella Löwengrip samtidigt som jag surfade runt på nätet och ja, det var ju faktiskt riktigt trevligt så vem vet, kanske jag får för mig att lyssna på podd fler gånger?  Vilken ska jag lyssna på då tycker du?

Och igår kväll, på väg hem, så stoppade vi på en Minimart för att köpa med oss glass (det gäller att välja närmaste butiken så att inte glassen hinner smälta innan man kommit hem till frysen…) och alltså att gå in på en liten minilivs här nere är en ren glädje. Sååå mycket cuteness överallt att jag blir helt lycklig! Se bara på de här: 🙂

 

Varför ser inte våra brödförpackningar ut så här? Love it!!!

Och hur söta är inte dessa? Man blir g.l.a.d. !

Den här glassen hade vi aldrig sett tidigare. Sååå cool! undrar om den lanseras hemma i Sverige & Norge till sommaren? 

 

Åh nu kom solen!!! så nu ska vi avsluta läx-jobbingen här på terrassen och trippa ner till poolen. Det har regnat en stund på förmiddagen och klockan närmar sig redan 13 ! Hjälp – dagarna bara försvinner… jag vill stoppa tiden!!!!

Önskar dig den bästa dagen! och du – ge dig själv en stor kram idag och påminn dig om dina styrkor och att du är fantastisk precis så som du är! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Thailand 2018 | 5 Comments

5 responses to “EFTER REGN KOMMER SOL…!”

 1. Lena says:

  Nix, du är inte den enda som aldrig lyssnat på podd för det har inte jag heller 😉
  Oh vad det låter härligt med sol och värme. Vaknade till -9 i morse och då är det ändå södra Sverige vi talar om… suck… våren känns väldigt avlägsen för tillfället. Njut och sola och bada i massor kära du och ha en fortsatt fin dag med Johanna 🙂

 2. Hanne says:

  Jeg kan anbefale Synnøve & Vanessas podcast, med Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord. Veldig festlig:)

  Kos dere videre i Thailand, det ser såååå deilig ut:)

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så underbart! Du har så rätt det gör en verkligen glad! Det är så viktigt att få va i en fin miljö!

 4. Kerstin says:

  Förstår att du gillar den typen av förpackningar=) Det skriker ju Lagerhouse om de…

 5. Lyssnat på podd 1 gång.
  Inget för mig riktigt.
  Vilka fina förpackningar.
  Har precis fått städat, hon är så duktig och snäll. Fick blommor av henne.
  Njut den tid ni har kvar.
  Vi åker till Bangkok på torsdag.
  Sedan Hong Kong söndag för 3 nätter.
  Innan flyg HK-Helsingfors-Umeå.
  Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *