EGG-HUNT.

Det blev en enklare variant på ägg-jakt i år p.g.a. den e.n.o.r.m.a. snömängden på vår gård. Alltså jag höll, på riktigt, inte på att ta mig fram för att gömma äggen för jag sjönk ner i snön till midjan… sååå galet! ha, ha.  Hur som helst – de fick söka efter ledtrådar på vita ägg som jag hängt upp, och det här var det första…! 

 

Happy lille-lördag sweeties! 

Jag är på språng…

…så jag tittar in i farten för att bjuda er på lite påskägg inspo pics från den egg-hunt som jag bjöd barnen på i söndags för jag gissar att ni är många som ska fixa just äggen inför påskafton idag. 🙂

 

Jag hittade dessa underbara guldägg i size XL (de är super stora!) hos Coop. Ett tips!  De rosa banden knöt jag runt och det är inte lätt att få de att fästa på ett glatt ägg så – jag fäste de med tape både under ägget + på sidorna (ett tips).

Äggen fyllde jag med massa godsaker.. .som tex squishy´s, godis, pyssel, L.O.L., make-up (hittade världens sötaste ögonskugga-set i Thailand…), pennor, notatböcker etc.  Allt som passar girls på åldern 8-10 år. (de var till vännerna som var här på besök i helgen).

Den fina klubban / kjærligheten till vänster (i gult / rosa) hittade jag hos Hemmakväll – ett tips! 

 

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “EGG-HUNT.”

 1. Sara says:

  åh så underbart fina påskägg. Du är ju en helt underbar värdinna/vän och mamma. Och om ni åt på bordsfilten so what. Du roddar ju happenings/bubblor och aktiviteter som ingen annan.
  Vilka är dina bästa påsktips? Piff och påskpresenter?
  Kramar!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så rolig äggjakten ser ut! Åh så fantastiskt snygga ägg! Känns riktigt chica!

 3. Lena says:

  Du är ett superproffs! Vilken lycka att ha dig som vän och som mamma. 🙂

 4. Frida says:

  VIlka underbara ägg alltså! Och jag tänker samma sak som de ovan: vad fantastiskt att ha dig både som vän och som mamma, du ger verkligen vardagen guldkant och lämnar inget åt slumpen, det måste vara helt fantastiskt härligt! Heja dig!

 5. Sandra says:

  Vilka fina och lyxiga ägg! Jag kan tänka mig att mottagarna blev hur glada som helst 🙂

  /Sandra http://kojatillslott.se

 6. Linn says:

  Ååååå så fine påskeegg! Tenker det var noen glade barn som fikk disse påskeeggene med så mye fint oppi Elsker sånne innlegg Hilsen Linn

 7. A-L says:

  Och jag gjorde en egen variant på påskägg. Samma stora ägg från Coop, fast jag klippte ett hål i det, lade i ett bag-in-box vin, och fäste ”kranen” i hålet. Ett fint snöre runt och Voilà, ett påskägg för vuxna. Hejdlöst uppskattad gå-bort-present!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *