EN BÄTTRE START PÅ HELGEN…!

Idag gjorde vi något ovanligt… vi möttes upp inne på stan, hela lilla familjen min, också gick vi och satte oss i lobbyn på Clarion Hotel och tog ett glas. Och plötsligt så tittade fina vänner spontant förbi och gjorde oss sällskap en stund. Åh som jag älskar spontanitet! mer sånt tack!!!  Och sen, då vi egentligen var på väg hem och jag skulle fixa taco-middag så hamnade vi på Tacobar istället. Alltså sååå lyxigt super skönt för mig att slippa laga middag. Och eftersom vi startade eftermiddagen ganska tidigt så var vi hemma redan strax efter kl.19 och har sen slötittat på Let´s Dance där jag tyckte att helt rätt person fick lämna idag. Eller vad säger du? 🙂

 

Fredagschill… 

…och fredagsbubblor.  Det hör verkligen inte till vanligheten att vi får till ett sånt här fredagshäng, i en hotell lobby i Luleå jag och mina J så därför var det xtra mysigt.

Och plötsligt satt vi i baren på Tacobar (det var fullt, så galet… sist vi var där var i ensamna…) och passade på att knipsa snap när vi väntade på maten och mitt i allt så hände något väldigt ovanligt…

…jag blev bjuden på en drink! En stor super fräsch och riktigt g.o.d. vindrink som killen i baren plötsligt gav till mig. Bara så där. Jag menar hur ofta händer sånt?  Tänk vilken stor skillnad en sån liten sak gör, för plötsligt så gillade jag stället lite xtra mycket och känner mig klar för att snart gå dit igen… !  Bra service alltså… Love it!! 

Också lyxen att vara tillbaka hemma nöjda och glada med mat i magen redan strax efter kl.19… Johanna blev så happy att hon satte igång att dansa! Ha, ha. 

 

Nu ska jag krypa ner i sängen och se ett par avsnitt av Younger. Åhhh den helgkänslan!! 🙂

G.o.D.n.A.t.T.k.R.a.M.!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *