EN DAG I SKÄRGÅRDEN.

Mina kära bloggvänner! 

När livet är rörigt, stökigt, upp och ner och ur balans så är det viktigt att hitta sitt sätt att tanka energi på.  Att man tar sig tid till reflektion och välbehövliga pauser då man får fokusera på sig själv, släpper allt en stund och fyller på med feelgood…   Och bara du vet vad som är bäst sätt att göra det på för just dig.  För mig så har det i sommar blivit att åka ut till Klubbviken.  Att först sitta på båten ut och blicka ut över havet och sedan njuta dagen ute på Luleå skärgårds havsbad ute på Sandön…  Love it!!!  Så – igår åkte vi ut dit igen och det blev de bästa skönaste feelgood timmar!  Vädret var dessutom 100% perfekt. Strååålande sol från klarblå himmel och nästan helt vindstilla….  Vi låg först på stranden en stund och solade och sen åt vi en god middag på restaurangens terrasse.  När vi kom hem igen, runt kl. 20, så kändes det som att vi varit bortresta betydligt längre än 7 timmar… Och det är den känslan man behöver komma åt för det ger energin som ska driva oss framåt de kommande dagarna… !

Och idag tisdag och vi har bara super chillat här hemma och egentigen inte gjort så mycket. Jag har haft långa värdefulla samtal med bästa vänner i telefon, de dagliga samtalen med sjukhuset också har vi tankat D-vitamin i det helt fantastiska sommarvädret. Tänk vilken tur att vi får njuta så vackra dagar nu då vi är “fast” hemma. Det betyder massor! 🙂

 

Nu: Allsång på Skansen!

Uppdaterar med bildtexter senare i kväll.

Njuuuut den vackra sommarkvällen och fyll den med feelgood ! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “EN DAG I SKÄRGÅRDEN.”

 1. Lena says:

  Ser härligt ut. Tyckte du skrev att du absolut inte gillade stranden, förutom i Thailand.

 2. Lena says:

  Det där med heldag har jag inte sett, sorry! Jag älskar stranden för att man kan bada och svalka sig!

 3. alexandra says:

  Just hemkommen från en vecka i Luleå så himla härligt väder vi haft
  Mina vänner köpte båt förra sommaren och oj vilken härlig grej!! Tänker att det skulle vara perfekt för dig och din familj att kunna njuta av när ni är i norr!

 4. C says:

  Håller helt med, egen båt gör vår sommar, finns massor att besöka i skärgården, och kan säkert vara något för er! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *