EN DAG PÅ STRANDEN…!

Happy söndag måndag darlings! 

Då upptäckte jag plötsligt att jag missade att posta inlägget som jag skrev igår… Så – happy monday it is och kanske 1:a arbetsdagen för många av efter semestern? Det är det i alla fall för min JIG så igår var det dags för honom att flyga tillbaka till Oslo så förmiddagen igår gick åt till att packa och fixa inför hans take off.  Sen, då vi pussat honom Hej då på flygplatsen så körde vi girls raka vägen till en beach som jag länge varit sugen på att besöka och alltså WOW! Den var sååå fin!!! Jag hade bara åkt skidor dit på vintern då jag var liten (berättade min mamma för mig idag…) så det här var mitt första sommarbesök där och jag fick TOK chansa på hur jag skulle köra dit.  Svängde helt random ner på en skogsväg utan skylt om vart den ledde och hade bara flax att vi hamnade rätt. Kanske min inre kompass kände igen sig?

Jag tror att stranden heter “Niporna”? och den är fr.o.m. nu en stor favorit hos mig! Jag gillar inte fullpackade stränder där folk ligger tätt på en stor öppen yta, tycker mycket mer om när man kan ligga lite “för sig själv” men ändå se folk.  Så – detta ställe var perfekt.  Vi blev där ett par timmar (helt lagom strand-tid för oss) och sen ringde min älskade pappa och bjöd oss på ny grillade kycklingspett som jag hämtade upp hemma hos honom så det blev den mest perfekta middagen ute på terrassen då vi kom hem.  Alltså sååå gott!  Och sen hade J besök av en vän och jag fixade i ordning fruktfat till dom inför kvällens poolbad.  Vi har köpt badringar med ledlys i som invigdes.  Sunday  funday deluxe! 🙂

Men hur vackert?! Oc hur brant? Alltså det var inte helt smidigt att ta sig ner till stranden från där vi parkerade bilen… Oh my. Kändes lite som sanddynorna i Maspalomas öknen på Gran Canaria… 

Jag invigde en ny klänning från H&M. Den mest perfekta åka-till-stranden klänning jag hittat på länge! Och jag lyckades dessutom få tag i den på rea / salg för bara 200 kr så 100% happy shopping på den!  (klänningen har fickor, bara en sån sak!)

 

Nu är J över hos grannarna och ser klart en film som de började att se ut på vår terrasse fram till att det blev allt för kallt. Alltså de varma sommarkvällarna är tyvärr över…  brrrr så kallt det är.  Inte ens den infravärme jag köpt hjälpte.  De kyliga kvällarna är väl egentligen den största skillnaden mot sommar i Thailand där det a.l.l.t.i.d. är runt 30 grader varmt 24/7.

 

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på kvällen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2020 | 2 Comments

2 responses to “EN DAG PÅ STRANDEN…!”

  1. Anna says:

    Härligt med en tur till en fin strand ❤️. Poolen ni köpt såg också härlig ut! Vart hittade ni den? Tack för en fin och inspirerande blogg!

    • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback Anna! Den värmer extra mycket just nu !!! Och så kul att du gillar poolen! Vi har köpt den hos XXL så håller tummarna för att du får tag i den !

      Önskar dig en riktigt god natt och en magisk morgondag! Stor tacksam kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *