EN DAGENS TACK!

18121368_10154396573420796_158726192694507182_o

Dagens = lite Hong Kong shopping: tee från Gap (älskar deras tee kvalitet, shoppar alltid basic där då jag är New York så blev så glad då jag hittade en stor butik i H.K) + silkes sjal från J Crew (en annan favorit butik som jag blev super happy över att hitta i H.K.!). Pälsen är en favorit från Zara, jeans Gina Tricot, skor Rihanna för Puma och väska Tory Burch.  Shoppingen i Hong Kong var verkligen amazing! same, same som New York!

Idag har jag haft snö under fötterna igen även om våren har visat sig här i norr idag med strålande sol och +6,5 grader!  Solen alltså, vilken energi den ger på en trött jet-lag dag!   Och nu står det nya krispiga tulpaner på bordet och jag har vädrat + doftsprayat hela huset.  Nu återstår bara att stryka de nytvättade sängkläderna och bädda rent + få bort resväskan från golvet i hallen innan jag ska köra och hämta J på dansen + JIG på flygplatsen. Sen, i kväll, ska vi girls på basket då JIG är på styrelsemöte för damlaget som förhoppningsvis tar SM guld i morgon… ! (fingers crossed).

Hoppas att du också har en riktigt fin dag?  🙂

Kategori: Allmänt, Dagens outfit. | 8 Comments

8 responses to “EN DAGENS TACK!”

 1. Pia says:

  Välkommen hem ! Här i Stockholm är det några plusgrader snöblandat regn emellanåt jag ligger i i soffan med hög feber och ett inflammerat öga ! Suck jag livet kunde varit lite ljusare nu, har en inplanerad resa till värmen på lördag men om febern och ögoninflammation inte är borta torsdag så blir det avbokning. Så kul är det här. Men annars å är det bra Kram

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Pia! 🙂 Men så förfärligt trist att du har feber och inflammerat öga… Uff… Skickar massor med varma tankar och krya på! Också håller jag tummarna för att du blir bättre så att du kommer dig iväg på din resa!!!

   Önskar dig en riktigt fin kväll och en bättre morgondag! Kram! 🙂

 2. Evelina says:

  Åhh!! Du måste skriva och berätta mer om Hong Kong. Går själv i tankar att åka dit, så jag vill ha massor av tips, idéer och inspiration.
  Vad kan man göra, shopping med mera???

  • gizmolina says:

   Åh klart att du ska resa dit Evelina! 🙂 Jag fullkomligt älskar Hong Kong! och kommer att blogga många fler inlägg om vår vecka där så då blir det en del tips i de inläggen. Tyvärr så blev ju Johanna sjuk några dagar så vi fick inte gjort allt jag tänkt men det spelar ingen roll, för de ting vi gjorde var minnen för livet…!

   Njut din kväll och jag önskar dig en magisk morgondag! Kram! 🙂

 3. Katarina says:

  De där skorna är verkligen snygga. Beställde ett par och de kändes sköna men samtidigt väldig varma pga materialet så jag skickade tillbaka dem 🙁

  • Åh nej, så synd att du upplevde de så varma för de är ju verkligen super snygga!… Själv har jag inte märkt av det med värmen alls. Men så har jag å andra sidan bara haft på mig de 1 dag och då var det inte speciellt varmt här uppe i norr…

   Önskar dig en magisk torsdag fylld av solsken! Kram! 🙂

 4. Katarina says:

  Vi bor i samma stad 🙂 men jag tänkte att en hel dag med de där ursnygga skorna på inomhus kan bli nog så varmt. Kram på dig!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du också bor i Luleå! 🙂 Och det där med skor… det är ju så otroligt individuellt vad man trivs i.

   Njut din dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *