EN FANTASTISK HISTORIA – TACK NINA PÅ SAS!!!

Happy fredag mes amis! 

Men hur är det inte att det är fredag?! Love it!! Och idag mina vänner så ska jag bjuda er på en helt F.A.N.T.A.S.T.I.S.K. historia om den mest AMAZING kundservice! För ni som följt mig en stund vet att det finns få ting som triggar igång mig så mycket som 1. dålig service, 2. BRA service! När jag möts av en kundservice som överträffar förväntningarna så blir jag såååå LYCLIG att jag inte pratar om annat. Lite som med Soup Store som jag såg att någon menat att jag “tjatar” om. Ja, men alltså hon förtjänar att bli tjatad om för hon som driver den butiken har “alla rätt i service boken” om du frågar mig och vi SKA rosa stjärnorna som finns där och som jag vet jobbar 24/7 med sin business för de förtjänar det SÅ mycket!!! Jag har själv drivit butik på samma sätt som Camilla och det är 100% hard work bakom fasaden. Sen så är konkurrensen idag hårdare än den någonsin tidigare varit inom retail och butik efter butik som inte tar hand sina kunder på rätt sätt får stänga igen… Så – när jag lyfter butiker jag gillar här på bloggen så gör jag det med stor glädje i hjärtat för att de butikerna förtjänar det.

Men nu till min fantastiska historia! Som handlar om en flamingoballong och Nina på SAS!

Den 21:a augusti flög vi ner till Stockholm över dagen för att fira Johannas 13:års dag. Jag hade bokat in en överrasknings lunch för Johanna på Bank Hotel eftersom hon pratat om deras coola spargris dessert hur många gånger som helst…  Och – till lunchen bjöd jag in vår bästa vän Jonas som en surprise för Johanna. (hon älskar honom lika mycket som jag gör) och i handen då han kliver in så har han en stor rosa flamingoballong i present till J!

Den här ballongen förgyllde hela lunchen och Jonas tanke var att vi bara kunde lämna ballongen där eftersom han visste att vi skulle till Gröna Lund efteråt och det är ju inte helt smidigt att gå runt med en stor ballong. Men – jag lämnar självklart aldrig en ballong så flamingon fick följa med mig och Johanna efter lunchen!


Först blev flamingon med oss till Louis Vuitton butiken där vi skulle fixa en sak och sen fick den åka taxi med oss ut till Gröna Lund. På vägen ut plockade vi upp nästa surpise för Johanna: hennes vän Vincent! som kom gående från skolan.  Sen gjorde vi Gröna Lund och ett par timmar senare hoppade vi in i en taxi igen och åkte till Hotel Diplomat för Johanna hade önskat sig ett stopp där (det är vårt favorit hotell, vi bor alltid där då vi är i Stockholm). Min bästa vän Lotta (Vincent´s mamma) kom och tog ett glas med oss och sen, då vi skulle hoppa in i en taxi till Arlanda, så satte jag igång att spana efter någon söt liten tjej som jag skulle kunna ge ballongen till eftersom jag tidigare försökt att flyga med heliumballong men inte fått ta med den ombord. Men – tiden gick och vi hittade ingen så – ballongen fick bli med oss ut till Arlanda!

Innan vi ska gå upp trapporna till säkerhetskontrollen så säger jag till Johanna att jag måste gå och ge ballongen till någon. Då ropar plötsligt en av security damerna till mig:  Det är lugnt, du behöver inte ge bort ballongen! Du kan ta med dig den!  Så – ballongen blev med oss genom security och ut i avgångshallen.  Till min stora förvåning! för jag har tidigare inte fått ha med mig helium ballong ombord eftersom den risker att smälla av lufttrycket och då skrämma passagerare (den smäller högt alltså). Men jag tänkte att vi tar väl med den så långt det går , om inte annat så får vi lämna den vid gate då vi har boarding…

Men! ballongen fick bli med oss ombord och sätet vid sidan om Johanna var ledigt så flamingon fick en egen plats och ingen var mer förvånad än mig över detta!

Den var inte så diskret på flyget vår flamingo! Ha, ha.  Och precis då vi trodde att den skulle få hänga med oss hela vägen upp till Luleå eftersom det var “boarding completed” så kommer en  i personalen fram till oss och säger att flamingon tyvärr inte får flyga…  av säkerhetsskäl… Så – hon tar med sig ballongen och vi var hur coola som helst på det eftersom jag var så förvånad över att den överhuvudtaget fick bli med ombord…

Och här kan man ju då tro att vi sett vår ballong för sista gången… Men – då vi landar i Luleå och jag slår av flightmode på telefonen så har jag fått ett sms från ett, för mig, okänt nummer med 3 bilder av ballongen och en hälsning från en Nina på SAS där det står “det var tråkigt att helium flamingos inte fick följa med”.  Men alltså på riktigt: vem kommer sig för att söka upp mitt telefonnummet? , fota ballongen och sedan skicka mig bilderna. Det var inget annat än heeelt fantastiskt!!!  Och det smset ramade in Johannas födelsedag på det mest underbara sättet! Vi blev så obeskrivligt GLADA!!!

Den här bilden är alltså tagen då personalen tagit av ballongen och vi girls sitter ombord… 

… helt underbart! ha, ha.

.. och här står flamingon står och tittar på flyget med oss ombord då vi taxar ut för att flyga iväg hem…. Du förstår ju hur glada vi blev då vi fick dessa bilder! Snacka om årets surprise! 

Sen går tiden, också får jag ett till sms den 4:e september!  Då med biler av flamingon inne på SAS personalens fikarum på inrikes och med en hälsning om att vi kan få hämta upp ballongen i ett kuvert nästa gång vi passerar genom terminalen.

Undrar hur många SAS´are som passare vår ballong där inne i fikarummet? Så himla kul grej att den hamnade där!

Alltså W.O.W. !!!  Det här var kundservice på ett helt nytt nivå! Och för mig, som alltid varit lojal SAS och helst aldrig flyger med andra bolag, så var det en bekräftelse på att SAS är mitt flygbolag!

Och till denna underbara Nina som skickat mig smsen:

Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för helt underbar service!!! Du gjorde mig och Johanna så obeskrivligt glada och det här är en historia som vi kommer att minns med den största glädjen!  Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska kunna tacka dig nog men från djupet av mitt hjärta: TACK!!!

♥♥♥

Visst är det en underbart härlig historia och visst blir man lycklig av att det finns så här fantastiska människor där ute?! I looove it!!! 🙂

Här är det fullt kalasfix idag och eftersom jag jobbar lite i slowmotion nu då formen inte är på topp så uppdaterar jag inlägget i de pauser som jag tar !

Önskar dig en riktigt glittrig & härlig dag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “EN FANTASTISK HISTORIA – TACK NINA PÅ SAS!!!”

 1. Des says:

  Haha men nej du kan inte sluta sådär!! Vill höra fortsättningen ju

 2. Nilla says:

  Blir också jättenyfiken nu ju 🙂 Får jag gissa att dom tog md ballongen i lastutrymmet och att ni fick tillbaks den i Luleå sen? Hursom, du måste berätta snarast 🙂 Trevlig helg till dig och familjen, hoppas att du mår bättre och att kalaset blir precis så fint som inbjudningskorten. Kramkram!!

 3. Karin says:

  Ha ha, vilken story. En syn för gudarna. Jag ser fram emot del två. Du är för härlig!

 4. Mia says:

  Underbar historia!

 5. L says:

  Jag Ä.L.S.K.A.R. din blogg! Blev så så G.L.A.D. av detta inlägg 🙂 🙂 🙂 🙂

 6. Caroline says:

  Underbart

 7. Underbart med bilderna av Flamingon utanför flygplanet.
  Den ser ju lite ledsen ut på bilden när flyget avgår!
  Härlig kundservice.
  Kram Titti från VARMA Huay Yang.
  Har flugit Finnair 3 senaste gångerna eftersom det går flyg Umeå-Helsingfors-Bangkok.
  Men kommer inte göra det igen, inte mycket till service tyvärr.
  Riktigt undermåligt.
  Skulle kunna skriva en hel “roman” om det!
  Kram Titti i Huay Yang.

 8. Lena says:

  Alltså vilken underbar historia 🙂
  Precis som Titti skriver så ser ju flamingon lite ledsen ut…

 9. Annika K says:

  Haha så roligt 🙂
  Så skoj de har lattjat till det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *