EN FEELGOOD OAS I CPH.

Happy lille-lördag kära bloggvänner! 

Här vaknade jag med värsta måndagskänslan också insåg jag att det är o.n.s.d.a.g.!!! Sååå otroligt super lyxigt härligt! Jag fullkomligt älskar dessa långhelger som Maj månad bjuder oss på och Johanna var så glad på morgon då hon insåg att det snart är helg, igen ! Men först kör vi ett par vardagar och jag har som vanligt gjort en to-do-list. Jag startar varje dag med att göra en sån då jag äter frukost och sen stryker jag saker eftersom de blir gjorda. Skulle inte klara mig utan mina listor. Skriver du också upp vad du ska göra under dagen?

Och på tal om listor.. om jag skulle lista mina favorit caféer i Köpenhamn så hamnar Royal Smushi Café på topp! Detta ställe är verkligen en feelgood oas deluxe så missa för guds skull inte att gå hit om du har vägarna förbi Cph! 🙂

Hjärtat hittar snart bättre än mig i Cph… ha, ha. så, det var bara att ta rygg på henne då hon ville gå in och fika på det underbart vackra café som vi upptäckte senast vi var i Köpenhamn. (jag har känt till det i alla år men aldrig kommit mig för att gå dit.. ligger vid sidan om Illum, mitt emot Café Europa).

När man kommer in denna vackra bakgård så känns det plötsligt som att man är många mil från Strøget trots att man bara är några meter ifrån… L.o.v.e. it!!

Och när man kliver innanför dörren på caféet så möts man av så fantastiskt vacker miljö…

.. och en disk med ljuvliga godsaker… 

…och Johanna, hon visste precis vad hon ville ha, med grädde till… m.u.m.s.! 

Älskar att personalen serverar vid bordet.. (vi satt ute på gården)  och kalla bubblor är aldrig fel… 

 

Åh nu fick jag Köpenhamn feeling… !  jag älskar verkligen den stan och är så otroligt glad över att Johanna också gör det för det betyder att vi har många flera Danmarks resor framför oss i livet!

Nu önskar jag dig en riktigt festlig lille-lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, Gizmolina´s Köpenhamn | 8 Comments

8 responses to “EN FEELGOOD OAS I CPH.”

 1. elin says:

  Jeg lager også lister, både på mobilen og post it-lapper 🙂 Så deilig å kunne slette/stryke ut ting som er gjort.
  Jobber du mest hjemmefra eller på kontoret?

  Ha en fin uke 🙂

  Klem fra Oslo

  • Härligt att vi är fler som liker lister! 🙂 Jag jobbar både från kontoret i byn och hemma, men mest hemma… Ska ändra på det snart..

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare Elin! Klem! 🙂

 2. Sofie says:

  Men åh, det där stället har jag gått förbi SÅ många gånger men aldrig gått in i den lilla gränden 🙂 Tusen tack för tips!

  • Samma här! jag hade gått förbi den hur många gånger som helst innan jag och Johanna tog steget ni i gränden då vi var i Cph förra året och nu kommer vi aldrig att resa dit utan att besöka denna vackra oas. We love it! 🙂 Så – du ska absolut besöka detta café nästa gång du är i Köpenhamn!

   Njut din dag vidare Sofie! Kram!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härligt det ser ut är så sugen på en Köpenhamn helg. Har också sett det fiket men aldrig blivit av, får ta det nästa gång. Stor kram

  • Då har du något att se fram emot Viktoria! för det caféet är verkligen en feelgood oas deluxe! 🙂 Och Köpenhamn är alltid en bra idé… så hoppas att du får till en tur dit om inte allt för länge.

   Önskar dig en riktigt härlig dag vidare! Kram! 🙂

 4. Sunniva says:

  Ååh, så herlig! Jeg og min mann skal på langhelg til København i slutten av juli. Gleder meg masse og tusen takk for tips og inspirasjon! Elsker København! Har du prøvd Champagne-brunchen på Café Norden?✨
  Ønsker deg en finfin dag!

  • Så underbart det låter med en långhelg i Cph i slutet av juli ! jag förstår att du gleder dig!! 🙂 Då tycker jag absolut att du ska ta turen inom denna vackra feelgood oas! Och tusen tack för tipset om champagne brunchen på Café Norden! Den har jag aldrig testat så det får bli nästa gång jag är där. Kul att ha något nytt att se fram emot!

   Önskar dig också en riktigt FIN dag vidare Sunniva! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *